neangan Pilarian situs

Usum Mangsa Ayeuna! Wajib Kuring Mésér Pancuran Termostatik? Dangukeun Para Ahli, Teu Heran Sakantenan Jalma Hoyong robih !!!

carana ngumpulanBlog 6690 0

Sakola Bisnis Mandi 2020-11-19

Ngarujuk kana liang kuburan anu aya di kamar mandi ti saprak budak nepi ka déwasa, duka teuing upami nyarios deui.

Di pancuran, éta mendakan yén teu aya cai panas!

Pokokna, patarosan terakhir nyaéta: Naha hésé pisan mandi anu saé?

Nyarios yén pancuran, kanyataanna, cukup saderhana, kalebet rod, keran, nozel dibagi kana semprot luhur sareng semprot tangan.

Tapi sababaraha urang nyarios, kuring nyéépkeun sapuluh yuan kanggo ngagaleuh panggunaan anu saé. Pancuranana rusak, teras ngagentos pancuran anu énggal, sareng anjeun henteu nganyenyeri. Salami anjeun tiasa nyeuseuh bersih.

Janten, teu aya anu lepat, tapi pangalaman dina tungtungna henteu sami.

Nya sapertos, 50 sén roti kukus, anjeun tiasa tuang cekap, rébuan yuan Michelin ogé tuang cekap. Duanana pinuh, anu anjeun resep tuang?

Koncina sanés dina hasilna, tapi dina mikaresep prosésna. Dinten ieu urang bakal nyarios perkawis pancuran ~

 

Hiji. Jinis Pancuran

Sacara umum, aya dua jinis utama pancuran di pasar ayeuna: termostatik sareng normal. Dina mésér seueur anu sering teu yakin, henteu terang naha aranjeunna milih pancuran termostatik atanapi pancuran biasa. Naon bedana duaan?

Pancuran biasa, inti na mangrupikeun keramik tina kompor termostatik, ku cara ngayunkeun pikeun ngatur suhu cai, ayun luhur sareng ka handap pikeun ngendalikeun aliran cai. Éta merenah pisan sareng gancang dianggo.

Tapi sering nganggo pancuran bakal mendakan masalah, dina usum hujan, sesah pikeun ngendalikeun suhu cai kana suhu anu tangtu. Éta sabab keran pancuran biasa nyaéta nyampur cai tiis sareng cai panas pikeun nyaluyukeun suhu cai. Sakali tekanan cai tina cai panas atanapi tiis parantos robih, suhu cai sacara alami janten teu stabil sareng panas sareng tiis.

Sareng pancuran termostatik anu ditingkatkeun, spol na tiasa disaluyukeun ku keran ku termostat nyalira. Kasaimbangan otomatis tekanan cai tiis sareng panas, supados ngajaga stabilitas suhu cai.

Tina sudut pandang anu aman, suhu pancuran biasa hésé dikontrol. Dewasa mandi beres, tiasa ngaréspon tepat waktos. Upami sepuh atanapi murangkalih anu nuju mandi, éta gampang dibedah ku akibat anu serius.

Pancuran termostatik tiasa disetél dina suhu kasaimbangan otomatis, sahingga ngirangan kasempetan ngorotan. Sareng témbok jero keran ogé ngalaksanakeun pangobatan anti scald. Sanaos anjeun ngahaja noel keran, anjeun moal diturasan, ningkatkeun kasalametan pancuran.

Salaku tambahan, pancuran ogé tiasa dibagi kana pancuran genggam, shower spray top sareng shower spray sisi ku panggunaan.

 

Leungeun Pancuran

Pancuran hujan anu paling umum sareng paling serbaguna. Kulawarga umum nyarios yén pancuran, biasana ngarujuk kana pancuran genggam. Pancuran ieu gampang dianggo, tiasa nyeuseuh sadaya bagian awak, ku korsi anu tetep, ogé tiasa ngahontal fungsi shower spray top, lumayan hemat.

 

Pancuran Overhead

Ayeuna beuki seueur bumi anu dilengkepan pancuran luhur. Ukuran pancuran ieu langkung ageung, umumna langkung ti 8 inci, sababaraha panjang sareng lébarna tiasa langkung ti 1 méter. Pancuran semprot top tiasa ngahontal hujan, kabut cai sareng outlet cai sanésna, supados pangguna sapertos di alam, karaos paling langsung tina cai.

 

Pancuran Semprot Samping

Pancuran semprot samping kedah dibebeskeun dina témbok, nyemprot cai tina gigir, sipat bantu na langkung ageung, utamina pikeun ngahontal fungsi pijet. Sababaraha pancuran di sisi samping tiasa nyaluyukeun sudutna pikeun ngahontal luhur sareng ka handap, kénca sareng katuhu atanapi henteu teratur pamiceunan cai, anjeun tiasa bilas sareng masagi sakujur awak. Pancuran semprot sisi umumna henteu dijual nyalira, langkung sering dijual salaku bagian tina sistem pancuran anu disumputkeun atanapi set pancuran.

 

Kadua, Cara Cai Ngaluarkeun Pancuran

Cai Alam

Sakumaha namina namina, cai alami nyaéta cai anu disemprot ku cara anu paling alami, tanpa aya perlakuan. Disemprot tina liang silikon pancuran, cai éta sorangan ku sababaraha tekanan, tiasa bilas sadayana awak, mangrupikeun cara cai anu paling umum.

 

Cai Gelembung Udara

Aya reses hawa dina saluran cai di jero pancuran. Aliran cai anu gancang-gancang ngadorong aliran udara sareng campuran janten kolom cai. Ngarobih cai semprot aslina janten cai anu ngeclak. Cai gelembung pinuh sareng lemes. Saatos cai ngagebrus kana awak, gelembung-gelembung leutik anu aya dina awak teras-terasan ngabelesat, nyebarkeun tiis.

 

Cai Pijat

Cai pijet nyaéta aliran cai pekat kana liang cai urut. Liang pijet ngagaduhan rotor anu tiasa diputar. Rotor disetir ku pangaruh aliran cai sareng muter dina kecepatan luhur di jero pancuran, ngahasilkeun pulsa cai ku motong bagian aliran cai kalayan frekuensi. Sapertos percikan cai neunggeul kana awak janten peran pijet, disebatna cai urut.

 

Semprot Cai

Cai semprot sabab liang semprot dina panel didesain khusus. Cai ngalir ngaliwatan kabut semprot kaluar. Cai halimun ngagaduhan lega, sareng aya dina halimun cai masihan pangalaman anu béda pikeun pancuran.

 

curug

Seuseueurna katingali dina showerhead overhead, prinsipna nyaéta ngarobah liang outlet cai kana strip. Cai disemprotkeun tina liang ipis aslina kana aliran kaluar strip. Jalma-jalma nangtung handapeunna siga cai terjun alami anu raoseun ka handap.

 

Campuran Cai

Sababaraha pancuran henteu ngan ukur tiasa ngalih antara sababaraha cai, tapi ogé dina dua atanapi langkung cara dina waktos anu sami. Salaku conto, cai alami sareng cai gelembung mangrupikeun cara anu paling umum pikeun campuran cai.

 

Katilu, Kualitas Pancuran

Nalika milih pancuran henteu kedah ngadamel tés cai, ngan ukur ku panon sareng toél. Tempat-tempat anu utama pikeun diperiksa nyaéta kelim silikon, sareng plating.

 

Partikel silikon

Nalika mésér pancuran genggam, perhatosan khususna liang outlet cai. Kualitas outlet nangtukeun naha kolom cai disemprot tina pancuran saimbang, nganggo atanapi henteu nganggo intensitas kaayaan. Outlet cai tina pancuran umumna didamel tina silikon. Liang outlet kualitas cai rapih, lemes sareng lemes. Séréal silikon ieu henteu ngan ukur tiasa mastikeun kualitas saluran cai, sareng bersih tanpa jaga.

 

Seam

Jahitan pancuran nyaéta anu paling mencerminkan "karajinan" tempat éta. A kelim alus kedah ketat sareng celah kedah alit, sahingga sacara efektif nyegah kabocoran cai sareng mastikeun kualitas produk.

 

Plating

Permukaan plating mangrupikeun ukuran ketahanan pancuran atanapi henteu. Permukaan plating anu saé lemes, tanpa tanda anu hadé, sareng moal raoseun bénten nalika keuna. Nalika balanja, anjeun tiasa nempatkeun pancuran handapeun lampu sareng mariksa kalayan ati-ati. Upami anjeun mendakan goresan atanapi henteu rata, umur jasa pancuran ieu ogé bakal ngirangan ageung.

 

Kaopat, Kaahlian Pamilihan Pancuran

Tingali kana Pangaruh Semprot

Ti luar, bentuk pancuran siga anu mirip. Pilihan kedah tingali dina pangaruh panyemprotna, pancuran anu saé tiasa mastikeun yén unggal liang semprot alit nyemprot saimbang sareng konsisten. Dina tekanan cai anu béda, éta tiasa mastikeun pangaruh pancuran anu lancar. Nalika milih, anjeun tiasa nguji cai pikeun ningali naha jet cai na rata.

 

Tingali Dina Métode Nyemprot

Desain internal tina showerheads ogé bénten-bénten. Dina pamilihan pancuran genggam, salian ti pangaruh panyemprotna, cara nyemprot pancuran genggam ogé ngagaduhan lonjakan, urut. Metodeu nyemprot umum tiasa nyangking kasenangan pancuran anu langkung ideal. Pancuran genggem tiasa dipilih numutkeun wanda mode panyemprot anu cocog: jinis pancuran hujan alami sareng pikaresepeun, jinis pijet anu hirup, jinis semprot anu raoseun sareng haneut, jinis kolom cai lemes sareng lemes, kaayaan hemat cai tina jinis netes.

 

Tingali Dina Inti Klep Keramik

Inti klep mangaruhan panggunaan perasaan pancuran sareng kahirupan jasa. Pancuran anu saé nganggo spool keramik, lemes sareng teu aya gesekan. Dina seleksi leungeun tiasa pulas saklar, raoseun raoseun, mulus pikeun mastikeun yén produk anu dianggo pikeun ngajaga kinerja anu lancar sareng dipercaya.

 

Tingali Dina Plating Surface

Plating pancuran saé atanapi goréng, salian mangaruhan kualitas sareng kahirupan jasa, tapi ogé mangaruhan kabersihan bersih-biasana. Pancuran biasana plating Chrome permukaan. Plating saé tiasa dijaga dina suhu luhur 150C ° salami 1 jam, henteu leuleus, teu aya kerut, teu aya retakan sareng mesék. Uji semprot uyah asam asétat 24 jam henteu korosi. Dina seleksi tiasa ditingali dina gloss sareng lemesna, pancuran cerah sareng lemes nunjukkeun plating seragam, kualitas anu langkung saé.

Usum tiis aya di dieu, buru-buru kéngingkeun saperangkat pancuran termostatik, di bumi ogé tiasa ngalakukeun SPA unggal dinten!

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X