neangan Pilarian situs

Ulasan Faucet Kamar Mandi Delta: 2021 Mésér Pitunjuk pikeun Faucét Kamar Mandi Delta

carana ngumpulanPitunjuk Faucet 1589 0

Kamar mandi anjeun mangrupikeun oasis dimana anjeun tiasa bersantai nyalira. Mangrupikeun kabur anu ningkatkeun kahirupan sadidinten, bahkan tiasa ningkatkeun nilai jual bumi di bumi anjeun. Unggal barang di rohangan bakal mangaruhan rasa sareng gaya anu anjeun jiptakeun. Éta sababna nalika kualitas sareng éstétika penting, faucét kamar mandi Delta nganteurkeun.

Milih keran kamar mandi langkung ti kamampuan ngahurungkeun cai. Éta ngeunaan nambihan fungsi sareng gaya ka salah sahiji kamar anu paling penting di bumi.

Anggo pituduh Delta Kamar Mandi Faucet Ulasan ieu pikeun ngajalajah sababaraha pilihan luhur dina keran kamar mandi.

Faucét Mandi Delta Top: Pilihan Kami pikeun 2021

Keran anu leres masihan anjeun tampilan anu sampurna bari ngajantenkeun pangalaman sakumaha lemes sareng gampang sabisa. Upami anjeun milarian keran idéal éta, parios pilihan utama kami pikeun keran kamar mandi Delta anu pangsaéna.

1. Faucet Mandi Liang Modern Modern

 

Beuli dina Amazon

Katingali modéren ngeunaan garis anu bersih, langsing, sareng naon suasana anu langkung saé di kamar mandi anjeun dibandingkeun kabersihan? Anjeun bakal sesah milarian seueur keran kalayan tampilan anu langkung modéren tibatan Modern Single Hole Bathroom Faucet 567LF-PP.

Fitur

  • Kualifikasi WaterSense
  • Majelis solokan pop-up kalebetkeun
  • Operasi tunggal-cecekelan

Fitur anu paling kasohor tina keran ieu panginten nyaéta operasi hiji-na. Gampang pikeun kéngingkeun suhu cai sampurna anu anjeun peryogikeun anu penting nalika ngumbah ramo khususna. Gagang tunggal ogé langkung gampang diatur upami panangan anjeun kotor atanapi anjeun nyobian ngabantosan murangkalih anjeun ngumbah panangan.

Keran ieu ogé cocog pikeun labél Delta's WaterSense kusabab konservasi cai na. Faucét WaterSense nganggo sakitar 20% langkung cai tibatan faucet standar.

2. Lahara Lega Faucet Mandi 3-Liang

Beuli dina Amazon

Lahara mangrupikeun salah sahiji faucet kamar mandi Delta anu paling populér, sareng éta ngagaduhan sababaraha konfigurasi. Gumantung kana gaya anu anjeun pikahoyong sareng konfigurasi tina countertop atanapi kasombongan anjeun, Lahara Wides nyebar 3-Hole Bathroom Faucet 3538-CZMPU-DST tiasa janten pas.

Fitur:

  • Inten Seal Téhnologi
  • Garis suplai InnoFlex PEX
  • Opat pilihan finish
  • Dirancang pikeun pamasangan tilu-liang anu nyebar
  • Operasi dua gagang

Desain klasik Lahara halus dina kamar mandi naon waé, cocog sareng ampir gaya hiasan. Kualitas tetep prioritas utama Delta Faucet, sanaos, sareng Lahara henteu nguciwakeun.

Keran ieu ngagaduhan segel Inten unik Delta sareng jalur pasokan InnoFlex PEX na, sadayana dirancang pikeun nyegah kabocoran sareng ngabantosan keran anjeun langkung lami. Sedengkeun modél ieu ampir dihijikeun pikeun keran paling mahal dina daptar ieu, éta mangrupikeun investasi anu anjeun tiasa ngarepkeun mangtaun-taun.

3. Faucet Kamar Mandi Lahara Centerset

Beuli dina Amazon

Anjeun bogoh ka gaya Lahara tapi anjeun parantos masang méja kamar mandi anjeun sareng ngagaduhan konfigurasi tilu-liang anu kentel, sanés anu nyebar. Anjeun henteu tuah, sabab Delta gaduh Lahara Centerset Bathroom Faucet 2538-CZMPU-DST ogé.

Fitur:

  • Kualifikasi WaterSense
  • Majelis solokan pop-up kalebetkeun
  • Inten Seal Téhnologi
  • Garis suplai InnoFlex PEX
  • Opat pilihan finish
  • Operasi dua gagang

Model centeret ieu ngagaduhan sadayana gaya Lahara sareng fitur anu anjeun kenal sareng cinta tapi ku konfigurasi anu pas sareng pamasangan opat inci. Delta ngajantenkeun instalasi sakumaha mulus ku nambihan rakitan solokan pop-up ogé garis pasokan terpadu kalayan keran.

Sanaos Delta's Diamond Seal Technology henteu unik pikeun keran khusus ieu, éta fitur anu pantes dibahas. Katup katepatan lumangsung sakitar dua kali salami klep standar dina keran anu sanés, anjeun tiasa ngarepkeun pameseran anjeun tetep.

4. Faucet Mandi Single-Liang Trinsik

Beuli dina Amazon

The Trinsic Single-Hole Faucet mangrupikeun conto sampurna desain kontemporer. Kalayan campuran unsur-unsur desain modéren sareng tradisional, teu kakantun konstruksi anu saderhana tapi kualitas luhur, keran ieu mangrupikeun pilihan anu optimal pikeun kamar mandi mana waé.

Fitur:

  • Pamasangan tunggal-liang
  • Kadali cakram keramik anu dilebetkeun inten
  • Rakitan tahan korosi
  • Sayogi dina lima bérés

Éta dipikaterang yén keran Delta diwangun dugi ka akhir, tapi Trinsic ngagabungkeun sababaraha inovasi anu paling canggih, kualitas luhur kana hiji potongan. Garis suplai Innoflex PEX ngagaduhan kakuatan sareng kalenturan pikeun nyingkahan retakan sareng korosi sedengkeun cakram keramik unik tahan sakitar dua kali salami rata-rata industri.

Tangtosna, Trinsic ogé henteu kakurangan di jurusan éstétika ogé. Desain ramping aya dina perunggu sampanye, matte hideung, Chrome, stainless, sareng parunggu Venesia pikeun nyocogkeun tampilan kamar mandi.

5. Faucet Kamar Mandi Lebar Trinsik

Beuli dina Amazon

Garis keran Trinsik mangrupikeun salah sahiji klasik Delta, janten teu heran lamun masihan pilihan ka seueur anu gaduh bumi sabisa-bisa, aranjeunna ngagaduhan lubang tunggal sareng pamasangan tilu liang. Faucet Kamar Mandi Lebar Trinsik hirup dugi ka warisan namina.

Fitur:

  • Pamasangan nyebar
  • Garis suplai PEX Innoflex
  • Kualifikasi WaterSense
  • Sayogi dina krom, parunggu Venice, parunggu sampanye, matte hideung, sareng finish stainless

Sedengkeun vérsi tunggal-liang desain Trinsic gunana pikeun kasombongan kompak leutik, éta tiasa katingali henteu saimbang sareng kasombongan anu langkung ageung sareng meja kamar mandi. Dina kasus-kasus éta, desain nyebar pas pisan.

Keran ieu ngagaduhan sadaya fitur kualitas luhur anu anjeun ngarepkeun ku keran Trinsik, sapertos cakram keramik anu dilebetkeun inten sareng garis pasokan Innoflex PEX awét. Hiji-hijina bédana nyaéta konfigurasi anu nyebar pikeun pelengkap anu langkung diperhatoskeun pikeun tampilan kamar mandi anjeun.

6. Faucet Mandi nyebar Nicoli

Beuli dina Amazon

Desain keran anu nyebar nawiskeun kaanggunan sareng kaunggulan khusus dina tampilan kamar mandi anjeun, anu ngajantenkeun estetika keran éta langkung penting. Upami anjeun narékahan kamar mandi kontémporér atanapi modéren, Faucet Kamar Mandi Luas Nicoli pas pisan.

Fitur:

  • Muncung jangkung
  • Pamasangan nyebar tilu-liang
  • Majelis solokan kalebet
  • Desain kontémporér
  • WaterSense-mumpuni
  • Tilu pilihan bérés

Desain keran lega ieu gampang didesain siga anjeun. Nyatana, éta cocog sareng pamasangan tilu-liang tina genep dugi ka genep belas inci. Keran ogé tiasa dianggo sareng jalur suplai standar naon waé, tapi tetep diémutan yén jalur suplai henteu kalebet janten pastikeun mésér anjeun nyalira.

7. Faucet Kamar Mandi Haywood Tunggal

 

Beuli dina Amazon

Keran mandi tradisional sareng keran sareng dua gagang sanés téh sacangkir téh. Upami anjeun hoyong keran anu langkung kompak, Haywood Single-Hole Bathroom Faucet tiasa janten impian anjeun.

Fitur:

  • Desain tradisional
  • Operasi tunggal-cecekelan
  • Téhnologi Seal Seal
  • WaterSense-mumpuni
  • Tilu pilihan bérés

Haywood diwangun awét. Téknologi Inten Seal khusus Delta na ngajantenkeun anjeun bébas bocor pikeun sababaraha taun ka payun. Éta dirancang pikeun pamasangan hiji-liang, sanaos keranna dibéré pelat dek opsional ogé pikeun nampung konfigurasi tilu-liang.

Desain tradisional anu éndah di Haywood sampurna pikeun kasombongan mandi anu haneut, ngundang. Éta sayogi dina Chrome, stainless, atanapi parunggu Venetian parunggu. Émut, kumaha ogé, yén anjeun peryogi peryogi langkung clearance nangtung pikeun keran ieu dibandingkeun paling kusabab tuas operasional di luhur.

8. Faucet Mandi Haywood Centerset

Beuli dina Amazon

Kaseueuran faucet dina daptar kami dugi ka ayeuna aya di kisaran kontémporér atanapi modéren. Upami anjeun langkung resep tampilan anu langkung tradisional, Haywood Centerset Bathroom Faucet Chrome 25999LF bakal langsung ka gang anjeun.

Fitur

  • Kualifikasi WaterSense
  • Majelis solokan pop-up kalebetkeun
  • Inten Seal Téhnologi
  • Garis suplai InnoFlex PEX
  • Tilu pilihan bérés
  • Operasi dua gagang

Haywood unik ku sababaraha cara dibandingkeun sareng faucét kamar mandi Delta anu sanés dina daptar kami. Kanggo ngamimitian, éta mangrupikeun pilihan anu paling ekonomis sakitar 25% tina harga modél Lahara tingkat luhur.

Salaku tambahan pikeun harga anu pikaresepeun, Haywood mangrupikeun pondok tina sadaya faucet dina daptar kami. Muncung na luhurna 4.68 inci sedengkeun modél sanésna jangkungna ampir tujuh inci.

Gaya na mangrupikeun alesan luhur janten seueur anu gaduh bumi milih Haywood. Éta ngagaduhan tampilan tradisional anu ngahijikeun bohlam sareng kurva ngalir, ngajantenkeun idéal pikeun kamar mandi anu raoseun kulawarga haneut atanapi tampilan Hollywood Old.

9. Faucet Kamar Mandi Lahara Tunggal

Beuli dina Amazon

Pikeun kamar mandi di rohangan alit atanapi kanggo kamar bubuk, pamasangan hiji-liang biasana aya. Upami anjeun pikir éta nyandak Lahara anu populér salaku hal anu diperhatoskeun pikeun kamar mandi anjeun, pikirkeun deui sareng tingali di Lahara Single Hole Bathroom Faucet 538-CZMPU-DST

Fitur:

  • Kualifikasi WaterSense
  • Majelis solokan pop-up kalebetkeun
  • Inten Seal Téhnologi
  • Garis suplai InnoFlex PEX
  • Opat pilihan finish
  • Operasi tunggal-cecekelan
  • Cocog sareng pamasangan single-hole atanapi tilu-hole

Sakumaha anjeun ngarepkeun, modél ieu mangrupikeun vérsi single-hole pikeun modél Lahara anu sanés. Kanggo kagunaan, sanaos ogé nyertakeun pelat dek opsional sahingga anjeun tiasa anggo upami anjeun ngagaduhan instalasi tilu-liang opat inci.

Aya sababaraha faktor unik anu kedah diperhatoskeun sareng keran ieu ogé. Mimiti, éta langkung jangkung tibatan model Lahara anu sanésna jangkungna ampir tujuh inci. Pastikeun pikeun ngukur rohangan anjeun sareng pastikeun keran bakal pas.

Modél Lahara ieu ngagaduhan pilihan pikeun nambihan Toél2O téknologi: Inovasi Delta anu ngamungkinkeun anjeun ngahurungkeun sareng mareuman keran kalayan némpél panangan atanapi siku. Éta sampurna pikeun ngumbah panangan anu teu beresih bari henteu nyebarkeun éta kana keran nyalira.

10. Faucet Tunggal-liang Pivotal

Beuli dina Amazon

Upami anjeun milarian keran modéren, Pivotal Single-Handle Faucet mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun kamar mandi anjeun. Desain sudut ieu ngagaduhan tampilan anu unik anu leres-leres bakal ngabedakeun kamar mandi anjeun tibatan sésana.

Fitur:

  • Jangkungna kompak
  • Operasi tunggal-cecekelan
  • Pamasangan tunggal-liang
  • WaterSense-mumpuni
  • Lima pilihan bérés

The Pivotal tiasa janten salah sahiji model anu langkung mahal dina daptar kami, tapi pikeun seueur anu gaduh bumi anu ayeuna gaduh kamar mandi aranjeunna henteu tiasa merhatoskeun, éta patut unggal artos sepes. Keran modéren ieu ngarangkep seueur kageulisan kana ukuranana anu raoseun ringkes. Pikeun tampilan anu tiasa disesuaikan, éta ogé sayogi dina lima réngsé populér.

Tangtosna, kualitas mangrupikeun bagian konci tina Pivotal ogé. Ngagunakeun téknologi Inten Seal anu dipercaya ku Delta, keran ieu diwangun pikeun awét.

11. Yayasan Faucet Tunggal-Pakem

Beuli dina Amazon

Henteu sadayana hoyong keranna janten bagian konci tampilan kamar mandi. Upami anjeun ngan saukur hoyong keran dasar, fungsional, kualitas luhur, anjeun calon sampurna pikeun Faucet Single-Handle Foundation.

Fitur:

  • Tag harga meujeuhna
  • WaterSense-mumpuni
  • Desain Centerset
  • Dua pilihan bérés

Keran pondasi panginten henteu ngagaduhan embel-embel, tapi henteu meryogikeunana. Gaya saderhana sareng desain kompak keran ieu ngajantenkeun sampurna pikeun kamar mandi naon waé, sareng harga anu terjangkau ogé nguntungkeun.

Pikeun genah anjeun, keran Yayasan disertakeun ku solokan pop-up. Éta dirancang pikeun pas tilu liang, pamasangan opat inci sareng éta sayogi dina Chrome sareng stainless pikeun ngalengkepan tampilan kamar mandi anjeun.

Milih Faucet Kamar Mandi Délta Anjeun

Anjeun teu tiasa lepat sareng keran kamar mandi Delta. Naha countertop anjeun ngagaduhan liang tunggal, kentel tilu liang, atanapi konfigurasi tilu-liang anu lega, aya pilihan pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan anjeun sareng gaya anjeun.

Kanggo langkung seueur gaya sareng ngagaleuh tips, parios panduan mésér Delta Faucet 2021 sanés!

 

Saméméhna ::
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X