neangan Pilarian situs

Ulasan Faucet Kamar Mandi Delta: 2021 Mésér Pitunjuk pikeun Faucét Kamar Mandi Delta

carana ngumpulanPitunjuk Faucet 8143 0

Nalika anjeun mimiti melong ka bumi anjeun, anjeun ningali gaya sareng konsép umum. Naha anjeun milari tampilan modérn, padesaan, tradisional, atanapi kontemporer, bumi anjeun masihan anjeun suasana tinangtu nalika anjeun leumpang di panto.

 

Nalika anjeun ningali-tingali, éta sadayana detil anu ngagabungkeun pikeun ngajantenkeun gaya anjeun hirup. Faucét anjeun mangrupikeun detil penting di dapur anjeun, ogé kamar mandi anjeun.

 

Nalika anjeun milarian keran anu sampurna, kualitas mangrupikeun hal anu penting kusabab henteu aya anu hoyong ngagentoskeun faucet na unggal taun. Hiji pamimpin nangtung di luhur sésana nalika ngeunaan kualitas: Delta Faucet.

 

Mangpaat Mésér Faucét Delta

 

Délta Faucet sok aya di payuneun inovasi keran. Aranjeunna parantos ngembangkeun téknologi sapertos Touch2O, sénsor touch anu ngahurungkeun keran sareng pareum. Éta ogé jenius anu aya di balik MagnaTite Docking, anu nganggo magnet pikeun ngamankeun sirah keran nalika anjeun henteu nganggo selang anu diperpanjang. Salah sahiji téknologi paling kreatif na nyaéta H2Okinetic Technology, inovasi showerhead anu ngahémat cai bari ngaraos karaos sapertos anjeun resep mandi jilid luhur.

 

Di luhur fitur unikna, Delta Faucet ngahijikeun konstruksi kualitas luhur sareng jaminan umur anu terbatas pikeun sadaya produkna. Anjeun tiasa yakin yén anjeun kéngingkeun produk anu saé, sareng upami aya cacat anu langka, Delta parantos anjeun tutup.

 

Kalayan katalog produk Delta Faucet anu lega, kumaha, kumaha anjeun terang mana anu paling pas pikeun bumi anjeun? Hayu urang teuleum ka pilihan utama kami pikeun produk Delta Faucet pikeun dapur sareng kamar mandi anjeun.

 

Faucét Mandi Delta Top

 

Kamar mandi anjeun mangrupikeun tempat oasis dimana anjeun tiasa bersantai dina nyalira, tapi unggal barang dina rohangan bakal mangaruhan rasa sareng gaya anu anjeun jiptakeun. Milih keran anu pas masihan anjeun tampilan anu sampurna bari ngajantenkeun pangalaman sakumaha lemes sareng gampang sabisa. Upami anjeun milarian keran idéal éta, parios pilihan utama kami pikeun keran kamar mandi Delta anu pangsaéna.

 

1. Faucet Mandi Liang Modern Modern

 

Delta Faucet Modél Pancuran Ruang Modél Tujuh Modél, Tangan Panca Panca Tangan Kamar Tangan, Pancuran Ngaganggu Mandi, Déwan Solokan, Chrome 567LF-PPAmazon US

Katingali modéren ngeunaan garis anu bersih, langsing, sareng naon suasana anu langkung saé di kamar mandi anjeun dibandingkeun kabersihan? Anjeun bakal sesah milarian seueur keran kalayan tampilan anu langkung modéren tibatan Faucet Mandi Liang Modern Modern 567LF-PP.

 

Fitur

  • Kualifikasi WaterSense
  • Majelis solokan pop-up kalebetkeun
  • Operasi tunggal-cecekelan

 

Fitur anu paling kasohor tina keran ieu panginten nyaéta operasi hiji-na. Gampang pikeun kéngingkeun suhu cai sampurna anu anjeun peryogikeun anu penting nalika ngumbah ramo khususna. Gagang tunggal ogé langkung gampang diatur upami panangan anjeun kotor atanapi anjeun nyobian ngabantosan murangkalih anjeun ngumbah panangan.

 

Keran ieu ogé cocog pikeun labél Delta's WaterSense kusabab konservasi cai na. Faucét WaterSense nganggo sakitar 20% langkung cai tibatan faucet standar.

 

2. Lahara Lega Faucet Mandi 3-Liang

Faucet Delta Faucet Lahara Nyebarkeun Faucet 3 Liang, Faucet Mandi Emas, Téknologi Seal Inten, Majelis solokan logam, Sampanye Perunggu 3538-CZMPU-DST  Amazon US

 

Lahara mangrupikeun salah sahiji faucét kamar mandi Delta anu paling populér, sareng éta aya dina sababaraha konfigurasi. Gumantung kana gaya anu anjeun pikahoyong sareng konfigurasi tina countertop atanapi kasombongan anjeun, éta Lahara Lega Faucet Mandi 3-Liang 3538-CZMPU-DST bisa jadi pas sampurna.

 

Fitur:

  • Inten Seal Téhnologi
  • Garis suplai InnoFlex PEX
  • Opat pilihan finish
  • Dirancang pikeun pamasangan tilu-liang anu nyebar
  • Operasi dua gagang

 

Desain klasik Lahara halus dina kamar mandi naon waé, cocog sareng ampir gaya hiasan. Kualitas tetep prioritas utama Delta Faucet, sanaos, sareng Lahara henteu nguciwakeun.

 

Keran ieu ngagaduhan segel Inten unik Delta sareng jalur pasokan InnoFlex PEX na, sadayana dirancang pikeun nyegah kabocoran sareng ngabantosan keran anjeun langkung lami. Sedengkeun modél ieu ampir dihijikeun pikeun keran paling mahal dina daptar ieu, éta mangrupikeun investasi anu anjeun tiasa ngarepkeun mangtaun-taun.

 

3. Faucet Kamar Mandi Lahara Centerset

Delta Faucet Lahara Emas Faucet, Faucet Mandi Pandi Centerset, Téhnologi Ségét Inten, Majelis Solokan, Sampanye Sampanye 2538-CZMPU-DST  Amazon US

 

Anjeun bogoh ka gaya Lahara tapi anjeun parantos masang méja kamar mandi anjeun sareng ngagaduhan konfigurasi tilu liang anu kentel, sanés anu nyebar. Anjeun henteu kabeneran, kusabab Delta ngagaduhan Faucet Kamar Mandi Lahara Centerset 2538-CZMPU-DST teuing.

 

Fitur:

  • Kualifikasi WaterSense
  • Majelis solokan pop-up kalebetkeun
  • Inten Seal Téhnologi
  • Garis suplai InnoFlex PEX
  • Opat pilihan finish
  • Operasi dua gagang

 

Model centeret ieu ngagaduhan sadayana gaya Lahara sareng fitur anu anjeun kenal sareng cinta tapi ku konfigurasi anu pas sareng pamasangan opat inci. Delta ngajantenkeun instalasi sakumaha mulus ku nambihan rakitan solokan pop-up ogé garis pasokan terpadu kalayan keran.

 

Sanaos Delta's Diamond Seal Technology henteu unik pikeun keran khusus ieu, éta fitur anu pantes dibahas. Katup katepatan lumangsung sakitar dua kali salami klep standar dina keran anu sanés, anjeun tiasa ngarepkeun pameseran anjeun tetep.

 

4. Faucet Mandi Haywood Centerset

Délta Faucet Haywood Centerset Kamar Mandi Faucet Chrome, Faucet Tilelep Mandi, Majelis solokan, Chrome 25999LF Amazon US

 

Sadaya keran dina daptar kami dugi ka ayeuna parantos aya dina kisaran kontémporér atanapi modéren. Upami anjeun langkung resep tampilan anu langkung tradisional, éta Faucet Mandi Haywood Centerset Chrome 25999LF  bakal langsung nepi ka gang anjeun.

 

Fitur

  • Kualifikasi WaterSense
  • Majelis solokan pop-up kalebetkeun
  • Inten Seal Téhnologi
  • Garis suplai InnoFlex PEX
  • Tilu pilihan bérés
  • Operasi dua gagang

 

Haywood unik ku sababaraha cara dibandingkeun sareng faucét kamar mandi Delta anu sanés dina daptar kami. Kanggo ngamimitian, éta mangrupikeun pilihan anu paling ekonomis sakitar 25% tina harga modél Lahara tingkat luhur.

 

Salaku tambahan pikeun harga anu pikaresepeun, Haywood mangrupikeun pondok tina sadaya faucet dina daptar kami. Muncung na luhurna 4.68 inci sedengkeun modél sanésna jangkungna ampir tujuh inci.

 

Gaya na mangrupikeun alesan luhur janten seueur anu gaduh bumi milih Haywood. Éta ngagaduhan tampilan tradisional anu ngahijikeun bohlam sareng kurva ngalir, ngajantenkeun idéal pikeun kamar mandi anu raoseun kulawarga haneut atanapi tampilan Hollywood Old.

 

5. Faucet Kamar Mandi Lahara Tunggal

 

Délta-Faucet-Lahara-Tunggal-liang-Mandi-Faucet-Emas-Kamar Mandi-Faucet-Tunggal-Pakem-Inten-Seal-Téhnologi-Logam-Solokan-Majelis-Champagne-Perunggu-538-CZMPU-DST  Amazon US

 

Pikeun kamar mandi di rohangan alit atanapi kanggo kamar bubuk, pamasangan hiji-liang biasana aya. Upami anjeun pikir éta nyandak Lahara anu kawéntar tina pertimbangan kamar mandi anjeun, pikirkeun deui sareng tingali kana Faucet Kamar Mandi Lahara Tunggal  538-CZMPU-DST.

 

Fitur:

  • Kualifikasi WaterSense
  • Majelis solokan pop-up kalebetkeun
  • Inten Seal Téhnologi
  • Garis suplai InnoFlex PEX
  • Opat pilihan finish
  • Operasi tunggal-cecekelan
  • Cocog sareng pamasangan single-hole atanapi tilu-hole

 

Sakumaha anjeun ngarepkeun, modél ieu mangrupikeun vérsi single-hole pikeun modél Lahara anu sanés. Kanggo kagunaan, sanaos ogé nyertakeun pelat dek opsional sahingga anjeun tiasa anggo upami anjeun ngagaduhan instalasi tilu-liang opat inci.

 

Aya sababaraha faktor unik anu kedah diperhatoskeun sareng keran ieu ogé. Mimiti, éta langkung jangkung tibatan model Lahara anu sanésna jangkungna ampir tujuh inci. Pastikeun pikeun ngukur rohangan anjeun sareng pastikeun keran bakal pas.

 

Modél Lahara ieu ngagaduhan pilihan pikeun nambihan Toél2O téknologi: Inovasi Delta anu ngamungkinkeun anjeun ngahurungkeun sareng mareuman keran kalayan némpél panangan atanapi siku. Éta sampurna pikeun ngumbah panangan anu teu beresih bari henteu nyebarkeun éta kana keran nyalira.

  1. Yayasan Faucet Tunggal-Pakem

Henteu sadayana hoyong keran na janten bagian konci tampilan kamar mandi. Upami anjeun ngan saukur hoyong keran dasar, fungsional, kualitas luhur, anjeun calon anu sampurna pikeun éta Yayasan Faucet Tunggal-Pakem.

Fitur:

  • Tag harga meujeuhna
  • WaterSense-mumpuni
  • Desain Centerset
  • Dua pilihan bérés

Keran pondasi panginten henteu ngagaduhan embel-embel, tapi henteu meryogikeunana. Gaya saderhana sareng desain kompak keran ieu ngajantenkeun sampurna pikeun kamar mandi naon waé, sareng harga anu terjangkau ogé nguntungkeun.

Pikeun genah anjeun, keran Yayasan disertakeun ku solokan pop-up. Éta dirancang pikeun pas tilu liang, pamasangan opat inci sareng éta sayogi dina Chrome sareng stainless pikeun ngalengkepan tampilan kamar mandi anjeun.

Milih Faucet Kamar Mandi Délta Anjeun

 

Anjeun teu tiasa lepat sareng keran kamar mandi Delta. Naha countertop anjeun ngagaduhan liang tunggal, kentel tilu liang, atanapi konfigurasi tilu-liang anu lega, aya pilihan pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan anjeun sareng gaya anjeun.

 

Tagkeran mandi Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X