neangan Pilarian situs

Ulasan Délta Dapur Faucet: 2021 Mésér Pitunjuk pikeun Faucét Dapur Délta

carana ngumpulanBlog Pitunjuk Faucet 4618 0

Dapur anjeun ngan ukur tempat pikeun tuang sasarengan. Éta mangrupikeun tempat ngariung di bumi anjeun, sareng pikeun seueur kulawarga, éta mangrupikeun sumber kahaneutan sareng kabagjaan. Faucét dapur anu leres bakal ngalengkepan tampilan anu anjeun pikahoyong bari ngagentos masak sareng beberesih.

 

Pikeun mendakan anu sampurna pikeun dapur anjeun, parios ulasan Delta Faucet ieu pikeun keran dapur Delta favorit urang.

 

1. Essa Narik Turun Faucet Dapur

Faucet Delta Essa Tarik Turun Faucet Dapur sareng Tarik Turun Sprayer Amazon US

 

Keran dapur katuhu peryogi sadayana fitur anu anjeun pikahoyong tanpa niupan anggaran anjeun. Kanggo kasaimbanganna antara nilai sareng fitur gunana, éta Essa Narik Turun Faucet Dapur 9113-AR-DST nyetak titik luhur dina daptar keran dapur kami.

 

Fitur:

  • Klep Inten proprietary
  • MagnaTite Docking pikeun selang tarik-handap
  • Opat pilihan finish
  • Nyemprot sareng ngalirkeun fungsi
  • Garis suplai terintegrasi InnoFlex PEX kalebet

 

The Delta Essa Pull Down Kitchen Faucet ngagaduhan desain saderhana kalayan fitur langsung, tapi mangrupikeun klasik anu pas di dapur mana waé. Faucét minimalis ngagaduhan kurva lemes sareng lemes sareng hiji gagang kanggo operasi, sedengkeun selang tarik-turun masihan anjeun sadayana kalenturan anu anjeun peryogikeun.

 

Salah sahiji anu dipikaresep di antara anu gaduh bumi nyaéta liang semprot Sentuhan-Bersih. Henteu langkung nganggo sikat sikat gigi atanapi tusuk gigi kanggo nyobian ngabersihan liang dina keran anjeun, utamina upami cai anjeun nyéépkeun deposit mineral.

 

2. Leland Tarik Turun Faucet

Amazon US

 

Kumaha upami anjeun resep fungsi keran Essa tapi anjeun hoyong keran anjeun janten ciri anu langkung gaya, tradisional? The Leland Tarik Turun Faucet 9178-AR-DST mangrupikeun pilihan anu sampurna.

 

Fitur:

  • ShieldSpray Téhnologi
  • Éstétika tradisional
  • Klep Inten proprietary
  • MagnaTite Docking pikeun selang tarik-handap
  • Opat pilihan finish
  • Semprot, stream, sareng fungsi ShieldSpray
  • Garis suplai terintegrasi InnoFlex PEX kalebet

 

The Leland nawiskeun fitur anu sami sareng Essa tapi ditambahan ku ShieldSpray Technology. Penciptaan Delta inovatif ieu masihan anjeun aliran anu kuat bari ngaminimalkeun percikanana. Bayangkeun nyeuseuh piring tanpa kedah ogé ngabersihkeun teuing saatosna.

 

Nalika Leland standar hadir sareng sadaya fitur luhur ieu, anjeun ogé ngagaduhan pilihan pikeun keran Leland sareng pilihan canggih anu sanés. Coba modélna ku Touch2O touch control atanapi inpormasi modél anu paling canggih ku VoiceIQ, ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun keran ku asistén sora anjeun sapertos Alexa atanapi Google.

 

3. Faucet Tunggal-Pakem Trinsik

Amazon US

 

 

 

Pikeun jalma anu resep tampilan anu langkung kontémporér kana keran na, éta  Trinsic Single-Handle Faucet 9159-AR-DST  mangrupakeun pilihan anu saé. Éta ngagaduhan sadaya fitur sareng reliabilitas Delta Faucet kalayan gaya langsing.

 

Fitur:

  • Klep Inten proprietary
  • MagnaTite Docking pikeun selang tarik-handap
  • Lima pilihan bérés
  • Nyemprot sareng ngalirkeun fungsi
  • Garis suplai terintegrasi InnoFlex PEX kalebet

 

Fitur sareng gaya na mirip antara Trinsic sareng Essa. Nanging, Trinsic ngagaduhan harga anu langkung luhur. Sababaraha finish langkung mahal tibatan anu sanés, sanaos pilihan anu leres tiasa nyetél anjeun mangtaun-taun.

 

Kayaning modél sanés dina daptar ieu, Trinsic nganggo téknologi Innoflex PEX canggih Delta pikeun ngirangan résiko kabocoran dina keran anjeun. Dipasangkeun sareng klep Inten Seal Delta, éta ngajantenkeun keran tahan lama anu ngajaga dapur anjeun tina kabocoran sareng karusakan cai.

 

4. Faucet Lenta Tunggal-Pakem

Delta Faucet Lenta Single-Handle Dapur Tilelep Faucet sareng Pull Down Sprayer sareng Magnetic Docking Spray Head, Champagne Bronze 19802Z-CZ-DST Amazon US

 

Nalika anjeun balanja keran, gaya bakal janten hal anu pangpayunna ditingali. The Lenta Single-Handle Faucet 19802Z-CZ-DST pastikeun narik perhatian anjeun ku basis alun-alun anu unik, tapi éta henteu nyimpang kana kualitas dina prosés.

 

Fitur:

  • ShieldSpray Téhnologi
  • gaya modern
  • Klep Inten proprietary
  • MagnaTite Docking pikeun selang tarik-handap
  • Opat pilihan finish
  • Semprot, stream, sareng fungsi ShieldSpray
  • Garis suplai terintegrasi InnoFlex PEX kalebet

 

The Lenta ngagaduhan sadaya fitur klasik anu anjeun ngarepkeun dina Delta Faucet: klep kualitas luhur anu dipiboga, jalur pasokan InnoFlex PEX, sareng MagnaTite Docking. Téknologi ShieldSpray anu populér sareng selang anu fleksibel ngajantenkeun cukup serbaguna pikeun ngatur padamelan naon waé.

 

Hiji bédana anu diperhatoskeun nyaéta henteu sapertos seueur keran anu sanés dina daptar ieu, Lenta henteu nawiskeun pilihan pikeun ngalebetkeun VoiceIQ.

 

5. Essa Single-Handle Bar-Prep Faucet

Amazon US

 

The Essa: keran Delta saé pisan aranjeunna ngadamelna dua kali. Ieu Essa Single-Handle Bar-Prep Faucet 9913-AR-DST   mirip sareng model Essa anu urang tempatkeun dina nomer hiji dina daptar kami, tapi ku harga anu rada handap.

 

Fitur:

  • Klep Inten proprietary
  • MagnaTite Docking pikeun selang tarik-handap
  • Opat pilihan finish
  • Nyemprot sareng ngalirkeun fungsi
  • Garis suplai terintegrasi InnoFlex PEX kalebet

 

Dua modél Essa sami sareng béda konci: anu ieu langkung alit. Tanduk Essa Pull-Down Faucet ngahontal langkung ti salapan inci kaluar tina pangkalan, sedengkeun jangkauan modél ieu kirang ti tujuh inci. Modél anu langkung alit ieu ogé jangkungna 14.5 inci dibandingkeun sareng 15.75 inci Essa Pull-Down Faucet.

 

Duanana ukuran gaduh pro sareng kontra. Keran anu langkung ageung bakal masihan anjeun langkung tempat tilelep pikeun meresihan barang ageung. Dina waktos anu sasarengan, henteu sadayana dapur gaduh rohangan pikeun keran anu langkung ageung kumargi aya lomari, rak, atanapi barang-barang sanés anu dipasang di luhur wastafel. Éta sadayana ngeunaan ngukur rohangan anjeun sareng terang naon anu anjeun tiasa nampung.

 

6. Addison Single-Pakem Tilelep Dapur Faucet

Amazon US

 

Upami anjeun hoyong tampilan anu unik sareng melengkung kana keran dapur anjeun, anjeun bakal resep desainana Addison Single-Pakem Dapur Tilelep Faucet 9192-AR-DST. Tangtosna, aya seueur fitur operasi anu dipikacinta ogé.

 

Fitur:

  • ShieldSpray Téhnologi
  • Klep Inten proprietary
  • MagnaTite Docking pikeun selang tarik-handap
  • Lima pilihan bérés
  • Semprot, stream, sareng fungsi ShieldSpray
  • Garis suplai terintegrasi InnoFlex PEX kalebet

 

Teu aya anu tiasa nuduh Addison janten halus. Pikirkeun keran ieu salaku potongan aksen hiasan bumi anu ogé lumangsung nawiskeun fitur keran anu hébat. Henteu ngan saukur Addison ngagaduhan desain anu gaya tapi éta keran jangkung khusus.

 

Di luhur kualitas Delta Faucet anu dipercaya, Addison kalebet ShieldSpray Technology pikeun masihan anjeun kakuatan nyemprot anu kuat sareng kirang percuran. Jangkungna kawéntar jangkauan 10.34 inci sareng jangkungna jangkung masihan anjeun kamampuan pikeun nganapigasi pot ageung sareng barang-barang anu rumit dina tilelep.

 

Milih Faucet Tilelep Dapur Anjeun

 

Sadaya keran dapur di luhur ngagaduhan pro sareng kontra. Nalika datang ka dinya, sanaos, salah sahiji di antarana bakal nambihan hébat kana dapur anjeun dina gaya sareng fungsina.

TagFaucets Dapur Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X