neangan Pilarian situs

Ulasan Delta Faucet: 2021 Mésér Pitunjuk pikeun Faucét Dapur Delta

carana ngumpulanPitunjuk Faucet 1559 0

Nalika anjeun mimiti melong ka bumi anjeun, anjeun ningali gaya sareng konsép umum. Naha anjeun milari tampilan modérn, padesaan, tradisional, atanapi kontemporer, bumi anjeun masihan anjeun suasana tinangtu nalika anjeun leumpang di panto.

Nalika anjeun ningali-tingali, éta sadayana detil anu ngagabungkeun pikeun ngajantenkeun gaya anjeun hirup. Faucét anjeun mangrupikeun detil penting di dapur anjeun, ogé kamar mandi anjeun.

Nalika anjeun milarian keran anu sampurna, kualitas mangrupikeun hal anu penting kusabab henteu aya anu hoyong ngagentoskeun faucet na unggal taun. Hiji pamimpin nangtung di luhur sésana nalika ngeunaan kualitas: Delta Faucet.

Mangpaat Mésér Faucét Delta

Délta Faucet sok aya di payuneun inovasi keran. Aranjeunna parantos ngembangkeun téknologi sapertos Touch2O, sénsor touch anu ngahurungkeun keran sareng pareum. Éta ogé jenius anu aya di balik MagnaTite Docking, anu nganggo magnet pikeun ngamankeun sirah keran nalika anjeun henteu nganggo selang anu diperpanjang.

Di luhur fitur unikna, Delta Faucet ngahijikeun konstruksi kualitas luhur sareng jaminan umur anu terbatas pikeun sadaya produkna. Anjeun tiasa yakin yén anjeun kéngingkeun produk anu saé, sareng upami aya cacat anu langka, Delta parantos anjeun tutup.

Kalayan katalog produk Delta Faucet anu lega, kumaha, kumaha anjeun terang mana anu paling pas pikeun bumi anjeun? Hayu urang teuleum ka pilihan utama kami pikeun produk Delta Faucet pikeun dapur sareng kamar mandi anjeun.

Faucet Dapur Top Faucet

Dapur anjeun ngan ukur tempat pikeun tuang sasarengan. Éta mangrupikeun tempat ngariung di bumi anjeun, sareng pikeun seueur kulawarga, éta mangrupikeun sumber kahaneutan sareng kabagjaan. Faucét dapur anu leres bakal ngalengkepan tampilan anu anjeun pikahoyong bari ngagentos masak sareng beberesih.

Pikeun mendakan anu sampurna pikeun dapur anjeun, parios ulasan Delta Faucet ieu pikeun keran dapur Delta favorit urang.

 

1. Essa Narik Turun Faucet Dapur

 

Beuli dina Amazon

Keran dapur katuhu peryogi sadayana fitur anu anjeun pikahoyong tanpa niupan anggaran anjeun. Kanggo kasaimbanganna antara nilai sareng fitur gunana, éta Essa Narik Turun Faucet Dapur 9113-AR-DST nyetak titik luhur dina daptar keran dapur kami.

Fitur:

  • Klep Inten proprietary
  • MagnaTite Docking pikeun selang tarik-handap
  • Opat pilihan finish
  • Nyemprot sareng ngalirkeun fungsi
  • Garis suplai terintegrasi InnoFlex PEX kalebet

The Delta Essa Pull Down Kitchen Faucet ngagaduhan desain saderhana kalayan fitur langsung, tapi mangrupikeun klasik anu pas di dapur mana waé. Faucét minimalis ngagaduhan kurva lemes sareng lemes sareng hiji gagang kanggo operasi, sedengkeun selang tarik-turun masihan anjeun sadayana kalenturan anu anjeun peryogikeun.

Salah sahiji anu dipikaresep di antara anu gaduh bumi nyaéta liang semprot Sentuhan-Bersih. Henteu langkung nganggo sikat sikat gigi atanapi tusuk gigi kanggo nyobian ngabersihan liang dina keran anjeun, utamina upami cai anjeun nyéépkeun deposit mineral.

2. Leland Tarik Turun Faucet

Beuli dina Amazon

 Kumaha upami anjeun resep fungsi keran Essa tapi anjeun hoyong keran anjeun janten ciri anu langkung gaya, tradisional? The Leland Tarik Turun Faucet 9178-AR-DST mangrupikeun pilihan anu sampurna.

Fitur:

  • Teknologi ShieldSpray ™
  • Éstétika tradisional
  • Klep Inten proprietary
  • MagnaTite Docking pikeun selang tarik-handap
  • Opat pilihan finish
  • Semprot, stream, sareng fungsi ShieldSpray ™
  • Garis suplai terintegrasi InnoFlex PEX kalebet

The Leland nawiskeun fitur anu sami sareng Essa tapi ditambahan ku ShieldSpray ™ Technology. Penciptaan Delta inovatif ieu masihan anjeun aliran anu kuat bari ngaminimalkeun percikanana. Bayangkeun nyeuseuh piring tanpa kedah ogé ngabersihkeun teuing saatosna.

Nalika Leland standar hadir sareng sadaya fitur luhur ieu, anjeun ogé ngagaduhan pilihan pikeun keran Leland sareng pilihan canggih anu sanés. Coba modélna ku Touch2O touch control atanapi inpormasi modél anu paling canggih ku VoiceIQ, ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun keran ku asistén sora anjeun sapertos Alexa atanapi Google.

3. Faucet Tunggal-Pakem Trinsik

Beuli dina Amazon

Pikeun jalma anu resep tampilan anu langkung kontémporér kana keran na, étaFaucet Tunggal-Pakem Trinsik 9159-AR-D mangrupakeun pilihan anu saé. Éta ngagaduhan sadaya fitur sareng reliabilitas Delta Faucet kalayan gaya langsing.

Fitur:

  • Klep Inten proprietary
  • MagnaTite Docking pikeun selang tarik-handap
  • Lima pilihan bérés
  • Nyemprot sareng ngalirkeun fungsi
  • Garis suplai terintegrasi InnoFlex PEX kalebet

Fitur sareng gaya na mirip antara Trinsic sareng Essa. Nanging, Trinsic ngagaduhan harga anu langkung luhur. Sababaraha finish langkung mahal tibatan anu sanés, sanaos pilihan anu leres tiasa nyetél anjeun mangtaun-taun.

Kayaning modél sanés dina daptar ieu, Trinsic nganggo téknologi Innoflex PEX canggih Delta pikeun ngirangan résiko kabocoran dina keran anjeun. Dipasangkeun sareng klep Inten Seal Delta, éta ngajantenkeun keran tahan lama anu ngajaga dapur anjeun tina kabocoran sareng karusakan cai.

4. Faucet Lenta Tunggal-cecekelan

Beuli dina Amazon

Nalika anjeun balanja keran, gaya bakal janten hal anu pangpayunna ditingali. The Lenta Single-Handle Faucet 19802Z-CZ-DST pastikeun narik perhatian anjeun ku basis alun-alun anu unik, tapi éta henteu nyimpang kana kualitas dina prosés.

Fitur:

  • Teknologi ShieldSpray ™
  • gaya modern
  • Klep Inten proprietary
  • MagnaTite Docking pikeun selang tarik-handap
  • Opat pilihan finish
  • Semprot, stream, sareng fungsi ShieldSpray ™
  • Garis suplai terintegrasi InnoFlex PEX kalebet

The Lenta ngagaduhan sagala fitur klasik anu anjeun ngarepkeun dina Delta Faucet: klep kualitas luhur anu dipiboga, jalur pasokan InnoFlex PEX, sareng MagnaTite Docking. Téknologi ShieldSpray ™ anu populér sareng selang anu fleksibel ngajantenkeun cukup serbaguna pikeun ngatur padamelan naon waé.

Hiji bédana anu diperhatoskeun nyaéta henteu sapertos seueur keran anu sanés dina daptar ieu, Lenta henteu nawiskeun pilihan pikeun ngalebetkeun VoiceIQ.

5. Kate Single-Nanganan Keran Tilelep Dapur

Beuli dina Amazon

Upami anjeun hoyong keran kalayan desain minimalis acan anu saimbang sareng dapur anjeun anu langkung ageung, anjeun parantos mendakan pas anu sampurna Kate Single-Nanganan Faucet Dapur Tilelep. Éta desain anu inovatif sareng unik anu bakal ngajantenkeun dapur anjeun hérang.

Fitur:

  • Cocogkeun dispenser sabun
  • Tarik-handap panyemprot sareng MagnaTite Docking
  • Toél liang semprot Bersih
  • Téknologi sealing propriétét Delta
  • Garansi terbatas hirupna
  • Sayogi dina Chrome atanapi stainless steel

Fitur anu paling khas tina Kate nyaéta desain unikna. Éta pas pamasangan tilu liang tapi henteu nganggo keran sareng dua gagangna. Éta fitur keran di tengahna sareng gagang tuas tunggal di belah katuhu pikeun ngendalikeun suhu sareng aliran cai, sareng dispenser sabun di kénca.

Keran éta sorangan ngagaduhan tampilan anu langsing, minimalis, modéren sedengkeun gagang sareng dispenser sabun nambihkeun dosis tina gaya tradisional. Hal ieu ngajadikeun éta cukup serbaguna pikeun bumi mana waé.

6. Essa Single-Handle Bar-Prep Faucet

Beuli dina Amazon

The Essa: keran Delta saé pisan aranjeunna ngadamelna dua kali. Ieu Essa Single-Handle Bar-Prep Faucet 9913-AR-DST mirip sareng model Essa anu urang tempatkeun dina nomer hiji dina daptar kami, tapi ku harga anu rada handap.

Fitur:

  • Klep Inten proprietary
  • MagnaTite Docking pikeun selang tarik-handap
  • Opat pilihan finish
  • Nyemprot sareng ngalirkeun fungsi
  • Garis suplai terintegrasi InnoFlex PEX kalebet

Dua modél Essa sami sareng béda konci: anu ieu langkung alit. Tanduk Essa Pull-Down Faucet ngahontal langkung ti salapan inci kaluar tina pangkalan, sedengkeun jangkauan modél ieu kirang ti tujuh inci. Modél anu langkung alit ieu ogé jangkungna 14.5 inci dibandingkeun sareng 15.75 inci Essa Pull-Down Faucet.

Duanana ukuran gaduh pro sareng kontra. Keran anu langkung ageung bakal masihan anjeun langkung tempat tilelep pikeun meresihan barang ageung. Dina waktos anu sasarengan, henteu sadayana dapur gaduh rohangan pikeun keran anu langkung ageung kumargi aya lomari, rak, atanapi barang-barang sanés anu dipasang di luhur wastafel. Éta sadayana ngeunaan ngukur rohangan anjeun sareng terang naon anu anjeun tiasa nampung.

7. Faucet Dua-Pakem Windemere

Beuli dina Amazon

Upami anjeun ngagaduhan dapur tradisional anu megah sareng mewah, éta pantes yén keran anjeun kedah cocog. Kaendahan agung anu Faucet Dua-Pakem Windemere nyaeta fit idéal.

Fitur:

  • Semprot samping
  • Arc jero kalayan gerakan swiveling 360 derajat
  • Éstétika tradisional
  • Sayogi dina krom, perunggu minyak, sareng bérés stainless

Keran Windemere ngagaduhan tampilan anu leres pisan. Kalayan busur na anu luhur, konfigurasi opat liang, sareng dasar anu saé, éta ngagaduhan babandingan anu sampurna pikeun dapur anu ageung sareng mewah. Sadaya kaanggunan éta aya dina harga anu heran,

Henteu ngan ukur ukuran Windemere ngajantenkeun pas saimbang, tapi ngajantenkeun ngabersihan langkung gampang. Kalayan tandur lengkungan anu ngagaduhan jangkauan anu jero, éta sampurna pikeun ngabersihan piring anu tangguh sareng tangguh.

8. Faucet Dapur Simpang

Beuli dina Amazon

Salah sahiji ciri desain interior modéren nyaéta garis anu bersih, seukeut. Jelas yén ieu anu jadi dasar pikeun Faucet Dapur Junction, salah sahiji keran dapur paling unik sareng ngajentulkeun Delta.

Fitur:

  • Desain modern ramping
  • Fungsionalitas Single-cecekelan
  • Pamasangan hiji-liang
  • Semprot tarik-handap magnét
  • Busur tinggi

Pikeun anu gaduh bumi anu hoyong desain ramping, ramping anu ngajantenkeun keranna siga tampilan ti Guggenheim, modél Junction mangrupikeun pilihan anu sampurna. Tangtosna, tampilan ultra-modéren sanés ngan ukur ukur aset ieu. Pungsina ogé matak serbaguna ogé.

Keran ieu jangkungna langkung ti 15 inci, ngajantenkeun idéal pikeun pot sareng piring. Junction ogé gunana pikeun konfigurasi hiji-liang sareng tilu-liang, sabab keran nyalira ngan ukur peryogi hiji liang tapi nawiskeun pelat dek opsional pikeun nutupan liang tambahan upami diperlukeun.

9. Charmaine Single-Handle Faucet

Beuli dina Amazon

nu Charmaine Single-Handle Faucet mangrupikeun salah sahiji faucet Delta anu paling anyar, sareng éta tiasa dianggo pikeun kauntungan konsumen. Salaku tambahan pikeun tampilan na anu éndah, keran ieu dibungkus ku fitur modéren sareng merenah.

Fitur:

  • Cocogkeun dispenser sabun
  • Muncung tambahan jangkung
  • Pangukur suhu anu katingali
  • Tarik-handap panyemprot
  • Aktivasina toél
  • Kakuatan batré
  • Operasi tunggal-cecekelan

The Charmaine mangrupikeun cara anu luhur pikeun nyieun dapur anjeun langkung merenah. Aktipikasi touch ngamungkinkeun anjeun nyingkahan résidu anu beresih atanapi baktéri dina keran. Samentawis éta, tolok ukur suhu anu katingali nunjukkeun suhu keran ku anjeun ngarah teu ngaduruk diri dina cai panas.

Kalayan spout na khususna tinggi, Charmaine ogé sampurna pikeun dapur anu ngagaduhan pot ageung, wajan, sareng piring janten bersih. Panyemprot tarik-handap nambihan campuran salaku cara anu merenah sareng kuat pikeun ngarusak pabalatak anu sesah.

10. Faucet Dapur Tunggal-Nanganan

Beuli dina Amazon

nu Mateo Faucet Dapur Tunggal-Pakem mangrupikeun keran fitur-lengkep anu ngagaduhan hiji aset saatos anu sanés. Antara genah teknologi tinggi sareng desain modéren, keran ieu sampurna pikeun dapur kontémporér atanapi modéren.

Fitur:

  • Teknologi ShieldSpray ™
  • Nozel semprot TouchClean
  • Semprot tarik-handap magnét
  • Busur tinggi
  • Sayogi dina stainless Arktik, stainless steel, Chrome, sareng parunggu Venetian

Keran Mateo nyayogikeun unggal aspék keran modéren. Pikeun hiji, desainna saderhana sareng lugas tapi elegan, sareng éta tiasa nga-pasang instalasi tunggal-gagang. Di luhur ieu, keran pinuh ku fitur canggih pikeun ngajantenkeun langkung praktis sareng fungsional.

Teknologi ShieldSpray ™ paling dikenal diantara fitur ieu. Penciptaan Delta anu inovatif ieu ngahasilkeun aliran cai anu kuat tapi henteu sampurna atanapi henteu aya percikan cai, ngantepkeun anjeun ngaleungitkeun kerusuhan anu sesah tanpa ngaleos diri atanapi dapur anjeun dina prosés.

11. Addison Single-Pakem Tilelep Dapur Faucet

Beuli dina Amazon

Upami anjeun hoyong tampilan anu unik sareng melengkung kana keran dapur anjeun, anjeun bakal resep desainana Addison Single-Pakem Dapur Tilelep Faucet 9192-AR-DST. Tangtosna, aya seueur fitur operasi anu dipikacinta ogé.

Fitur:

  • Teknologi ShieldSpray ™
  • Klep Inten proprietary
  • MagnaTite Docking pikeun selang tarik-handap
  • Lima pilihan bérés
  • Semprot, stream, sareng fungsi ShieldSpray ™
  • Garis suplai terintegrasi InnoFlex PEX kalebet

Teu aya anu tiasa nuduh Addison janten halus. Pikirkeun keran ieu salaku potongan aksen hiasan bumi anu ogé lumangsung nawiskeun fitur keran anu hébat. Henteu ngan saukur Addison ngagaduhan desain anu gaya tapi éta keran jangkung khusus.

Di luhur kualitas Delta Faucet anu dipercaya, Addison kalebet ShieldSpray ™ Technology pikeun masihan anjeun kakuatan nyemprot anu kuat sareng kirang percuran. Jangkauan anu kasohor 10.34 inci sareng jangkungna jangkung masihan anjeun kamampuan pikeun nganapigasi pot ageung sareng barang-barang anu rumit dina tilelep.

Milih Faucet Tilelep Dapur Anjeun

Sadaya keran dapur di luhur ngagaduhan pro sareng kontra. Nalika datang ka dinya, sanaos, salah sahiji di antarana bakal nambihan hébat kana dapur anjeun dina gaya sareng fungsina.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X