neangan Pilarian situs

Tips Mandi Pangsaéna Anu Pernah, Sadayana Dina Hiji Tempat!

carana ngumpulanBlog 1220 0

Sakola Usaha Mandi

The bathroom is small, but it is a very important part of the decoration and is closely related to our lives. Every day life starts here and ends here. If not installed properly, the use of the process is always prone to some of these and other problems, today the toilet is broken, tomorrow the shower is blocked …… every day can drive you crazy.

Ngan kusabab kamar mandi penting pisan dina kahirupan sadidinten, janten nalika ngahias kamar mandi, urang kedah ngendalikeun sagala aspek detailna, supados nyobian ngahindar tina pangaruh kahirupan sadidinten.

 

Catetan Renovasi Mandi

1,Cagar Cai Sareng Garis Listrik

Renovasi kamar mandi, seueur pot babaturan sering poho pikeun cadangan langkung seueur listrik sareng saluran cai, engké ganti wc pinter sareng rak anduk listrik sigana bakal nyababkeun panggunaan anu teu merenah.

 

2,Tembok Sareng Masalah Kotak

Laksanakeun sahenteuna 24 jam sateuacan paving ubin ditutup cai percobaan; ubin lantai sareng ubin témbok ngalangkungan alignment seam, paving tile pikeun mastikeun yén permukaan bata gaduh 1 ° ngeunaan lamping solokan, lampingna kedah arah solokan lantai.

 

3, Garing Sareng baseuh Pikeun Dipisahkeun

Upami wc henteu dipisahkeun tina baseuh sareng garing, gampang pikeun cai naheur cai dimana-mana dina pancuran, sareng gampang pikeun jalma-jalma nyelip sareng murag, anu ogé henteu kondusif pikeun diberesihan.

 

4,Naon Bakal Masalah Upami Urang Ganti Toilet Biasa Ku Toilet Cerdas?

Nalika masang jamban biasa, pangguna umumna henteu ngémutan transformasi cai sareng listrik anu salajengna, henteu aya posisi jamban anu disayogikeun pikeun catu daya anu kuat, toko sareng saluran cai, panggunaan jamban pinter salajengna bakal langkung sesah.

 

Renovasi Toilet Masalah Umum

1, Mana Anu Langkung Praktis, Pancuran Atanapi Bak Mandi?

Sacara umum, pancuran kedah langkung praktis tibatan bak mandi, pancuran langkung tepat waktos sareng merenah sareng praktis, kawilang séhat.

 

2,Naha Pancuran Pancuran Gampang Dipaké?

Pikeun rumah tangga leutik, luas kamar mandi relatif alit, sareng partisi kaca bakal ngajantenkeun kamar mandi anu langkung alit aslina katingali rame teuing. Teras tirai pancuran salaku partisi, teras sadaya rohangan dina ékspansi langkung ageung sareng loma.

 

3, Hiasan Kamar Mandi Dipilih Musa, Atanapi Hideung Murni Sareng Bodas Langkung Praktis?

Pangaruh hiasan mosaik saé, tapi harga bahan sareng padamelan mahal. Mosaik hésé dijaga sareng condong nyumputkeun kokotor. Janten cobian nganggo éta di daérah garing!

 

4,Countertop Basin Suasana Henteu Praktis? Kumaha Anjeun Pilih Diantara Counter On-Counter And Under-Counter Basin?

Baskom countertop ngagaduhan seueur bentuk, pilihan ageung sareng pangaruh hiasan anu idéal. Gampang dipasang sareng gampang dijaga kahareupna. Nanging, cai gampang dicipruk di luar nalika nganggo baskom dina méja.

Dina baskom méja bakal dilebetkeun di tengah méja, anu langkung saé tibatan baskom dina panggung, sareng permukaan baskom langkung handap tibatan meja, janten cai dina méja tiasa gampang ngalir kana atanapi ngusap kana baskom , Janten kasihatan langkung diurus.

 

5,Solokan Lantai Sareng Soket

Lokasi solokan lantai kedah diperhatoskeun kalayan ati-ati, langkung saé ayana dina hiji sisi ubin, upami éta di tengah kamar mandi, teras solokan lantai henteu janten titik panghandapna henteu paduli kumaha ubinna didengdekkeun.

Sockets kedah didesain nganggo saklar, khususna di kamar mandi manaskeun cai listrik ku saklar pantes. Di gigireun wastafel kedah nyésakeun sababaraha deui pikeun alat-alat umum sapertos pengering rambut, agul sareng sikat gigi énggal!

 

6,Toilet Kipas knalpot

Kamar mandi langkung lembab sareng rawan baktéri, janten kipas knalpot bakal dipasang di kamar mandi, anu ngungkulan masalah kalembaban dina rohangan bari tetep kamar mandi seger ~.

 

7,Tata Letak Unggal Ukuran Ukuran 

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X