neangan Pilarian situs

Tip basajan pikeun keran

carana ngumpulanBlog 13068 0

Masang keran mangrupikeun hal anu saderhana pisan, janten masarakat biasana ngumbarana di bumi tanpa ngaganggu tukang ledeng. Tapi urang kedah terang yén pamasangan keran henteu ditanganan kalayan saé, éta bakal nyusahkeun hirup, janten dinten ieu kami nyaritakeun kumaha cara masang faucet.

1, Persiapan damel sateuacanna

Sateuacan masang keran, parios yén pak na parantos kumplit sareng alat-alat instalasina parantos siap. Asesoris keran biasa nyaéta selang, mesin cuci karét, sirah pancuran, topi hiasan, palangkakan sareng sajabina.

2, Sateuacan dipasang beberesih

Sateuacan masang keran, pastikeun ngabersihan pipa na. Solokan cai, bersihkeun pipa najis sédimén sareng kokotor dina liang anu dipasang, sareng keukeuh yén perlengkapan dina kotak henteu dicampurkeun sareng pangotor kanggo ngahindarkeun inti tina klep nalika dipasang.

3, Cai panas kénca, cai tiis katuhu

Nalika nyambungkeun pipa, émut yén sisi kénca nyaéta pipa cai panas sareng beulah katuhu nyaéta pipa cai tiis. Jarak antara anu dua nyaéta 100-200mm. saatos sambungan pipa inlet parantos dibereskeun, angkat ketok. Antosan dugi ka masonry tembok lengkep sateuacan masang keran. Dina urutan ulah palapis permukaan dipaké.

4, pamasangan keran liang Tunggal

Pikeun keran baskom hiji-liang, klep sudut khusus kedah dipilih pikeun dipasang, sareng klep sudut kedahna dilereskeun kana pipa cai panas sareng tiis tina témbok. Upami aya jarak antara klep sudut sareng pipa cai dina keran, anjeun kedah mésér pipa khusus kanggo ngalegaan éta. Upami pipa inlet panjang teuing tibatan pipa outlet, éta tiasa dipotong saperluna. Upami sudutna henteu cocog, tiasa ditekuk kana posisi anu diperyogikeun.

5, Metode pamasangan pancuran sareng keran bak mandi

Dina kasus keran anu dipasang di témbok, anjeun kedah milih jangkungna anu tepat pikeun ngubur pipa, kalayan jarak sakitar 20 cm antara pipa cai panas sareng tiis. Dina hal keran anu disumputkeun, inti klep keran kedah dipasang dina témbok. Nalika napelkeun, perhatoskeun kandel témbok. Entong cabut pilem pelindung plastik tina spol na pikeun nyegah karusakan semén dina spol nalika prosés embedding. Salaku tambahan, dina prosés embedding kedah merhatoskeun pikeun ngarobih luhur sareng ka handap, arah kénca sareng katuhu tina spol pikeun nyingkahan salah dikubur.

Dina cai hirup, keran ngagaduhan peran anu penting pisan. A keran anu saé tiasa mastikeun cai domestik normal. Nanging, nalika anjeun mésér keran anu saé, pamasangan keran ogé penting pisan. Upami henteu diurus sacara leres, éta bakal nimbulkeun kasulitan pikeun kahirupan anjeun. Saatos maca metode pamasangan di luhur, anjeun tiasa nyobian masang keran nyalira dina waktos payun upami keran di bumi rusak.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X