neangan Pilarian situs

Aya Hal Anu Kitu Kanggo Pamasangan Eunteung Mandi! Anjeun terang teu?

carana ngumpulanBlog 2540 0

Sakola Usaha Mandi

Patarosan Kahiji Anu Pasti Bakal Sateuacan Kanggo Anu Ningali Judulna Nunjuk Kana nyaéta:

Tulisan dinten ieu ngajual tahayul?

Entong konyol, sato bahkan henteu tiasa spérma saatos didirikeun nagara, urang aya dina kahirupan, para penerus sosialis nyarioskeun élmu ~

Teras kunaon, feng shui?

Urang kedah parios kalénder konéng nalika urang kaluar, milih dinten anu nguntungkeun pikeun kawinan urang, sareng nalika badé mésér bumi sareng ngarobih deui, urang… Hal anu mimiti dilakukeun ku Ibu sareng Bapa nyaéta naros ka tuan feng shui pikeun mariksa éta kaluar.

Dina hiasan bumi tina tautan ieu, tingali dina feng shui sigana janten bagian anu diperyogikeun. Janten dinten ayeuna, hayu urang ngenalkeun anjeun kana tabu ngeunaan pamasangan kaca spion di kamar mandi:

Nyingkahan Odd-Shaped

Sacara umum, eunteung di kamar mandi kedah pasagi sareng nyampak, sabab alun-alun ngagambarkeun kasaimbangan sareng katertiban, janten anu bakal mantap pisan di kamar mandi feng shui qi lapangan, pikeun ngajaga suasana anu harmonis di bumi.

Nyingkahan Teuing Eunteung

Biasana, daérah kamar mandi henteu ageung teuing, sareng sababaraha urang dina raraga ningkatkeun rasa rohangan di kamar mandi, pilih pikeun masang langkung seueur eunteung di jerona, tapi nyatana, ieu ogé feng shui anu teu nguntungkeun pisan. Nalika jalma-jalma hudang peuting, seueur teuing kaca spion di kamar mandi katingali tina potrét, gampang ngaheureuykeun jalma ...

Hindarkeun Nyanghareupan Toilet

Jamban mangrupikeun tempat ngumpulna gas kotor, kamar mandi anu pangamukna dihasilkeun ku jamban, sareng kaca spion kedah ngalegaan rohangan sareng peran médan magnét, upami dua leres, éta bakal ngajantenkeun ékspansi gas kotor, sahingga ngancurkeun kamar mandi Airfield sacara umum.

Entong Pasang Eunteung Ngeunaan Panto

Kaca spion di kamar mandi teu kedah dipasang dina panto. Dina feng shui, eunteung tiasa ngagaduhan peran penting dina ngusir roh-roh jahat. Panto biasana dijaga ku déwa panto, upami kaca spion di kamar mandi kana panempatan panto gampang nyingsieunan déwa panto.

Salaku hasil tina ngemutan faktor-faktor di luhur, seueur réréncangan anu henteu tiasa ngagaleuh karep haténa tina kabinet kamar mandi, sababaraha ngan ukur tiasa nahan kanyeri sareng netep anu pangsaéna kadua.

Teras tingali, kamar mandi Shen Wang anu kabinét cermin feng shui anu hiji ieu, gampang ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah feng shui tina pola luar angkasa. Kudu make eunteung nalika anjeun muka, henteu nalika anjeun tiasa nutup panto kabinet.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X