neangan Pilarian situs

Komo Upami Kamar Mandi Kurang Ti 5 Méter Pasagi, Partisi baseuh sareng garing Teu Hésé Ngelehkeun Kuring!

carana ngumpulanBlog 5953 0

Sakola Bisnis Mandi 2020-11-17

Komo upami kamar mandina kirang ti 5 meter pasagi, partisi baseuh sareng garing henteu sesah kanggo ngelehkeun kuring!

Dinten ieu kuring masihan anjeun sababaraha inspirasi hiasan, ngarengsekeun kasus hiasan kamar mandi!

 

Bagian.1 Kaca Aluminium Hideung

Mimiti tingali kana dobel ieu tilelep, tapi ogé ku dua kaca, tiasa pendak sareng dua jalma dina waktos anu sasarengan. Partisi baseuh sareng garing nganggo partisi kaca aluminium hideung, serbaguna sareng gaya.

Garisna saderhana sareng lemes, sareng teu aya raos mekarna di kamar mandi aréa alit.

Sateuacan masang partisi, tetep émut yén pamasangan lantai ogé penting pisan pikeun nyegah aliran cai.

Dijieun kana gaya kamar kaca, lega pisan, rasa tilu diménsi, pikeun ngahontal pangaruh baseuh sareng garing anu saé.

Partisi palinter.

 

Bagéan.2 Kaca Gelas

Kamar mandi ieu henteu sacara teratur segiempat. Pancuran sareng mandi dikombinasikeun dina hiji, pikeun nyegah cai Santika, nganggo partisi kaca.

Métode partisi anu sami dianggo.

Eunteung flashy mangrupikeun sorot tina kamar mandi, ngajantenkeun daérah ieu kirang monoton.

Eunteung tanpa bingkai sareng gelas tanpa bingkai tiasa sasarengan.

Kamar mandi warna solid nyaéta gaya.

Ngarasa kaéndahan desain.

 

Bagéan.3 Tembok Partisi

Partisi témbok antara daérah pancuran sareng daérah binatu kuat sareng éndah.

Partisi témbok ngajantenkeun dua daérah anu sami rohangan langkung mandiri sareng lega.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X