neangan Pilarian situs

Kamar Paméran Paméran Jefferson & Dapur Anu Kawéntar nawiskeun Panganyarna dina Produk Berkualitas Tinggi

carana ngumpulanBlog 7517 0

 

MANDI PANGSAÉNA:  "Ruang paméran urang ayeuna sasaran dina bak mandi, tapi urang tiasa ningkatkeun dunya pikeun nampung rupa-rupa dagangan dapur. Nalika perorangan sayogi, aranjeunna bakal mendakan ruang paméran anu lengkep, kalayan sagala alternatif sareng dagangan kualitas anu dipikahoyong. " Jill Jefferson-Miller, proprietor Jefferson Tub & Kitchen, dibuktikeun ku acara barang dagangan Jaclo, dibarengan ku bak, rawa, sareng alat mandi.

Ku Jean Stratton

Tetep nempatkeun pikeun sababaraha bulan sateuacanna parantos nyababkeun seueur pamilik pikeun nganggap halis!

Henteu dina dasarna sakedik "nip and tuck" di ditu di dieu ngalangkungan mata atanapi ka agénsi anu ngagentoskeun gado - sanaos ieu ogé pilihanna.

Nanging tambahan pikeun tujuanana, seueur jalma anu ngémutan kumaha cara nyiptakeun tampilan anyar di bumi - khususna, bak mandi sareng dapur. Masing-masing mangrupikeun tempat anu panas pikeun pamutahiran.

Perbaikan ka lokasi-lokasi khusus na parantos lami diaku pikeun nyéépkeun biaya penjualan kanggo rumah tangga anu hoyong dipromosikeun. Nanging, teras deui, henteu pikaresepeun pikeun modifikasi ngan saukur pikeun kasenangan pribadi anjeun? Utamana dina unggal conto anu ngenalkeun stress tambahan dina kahirupan rutin.

Tempat suci anu meredih

Jefferson Tub & Kitchen, diposisikan di 29 Airpark Highway, Flooring 2, mangrupikeun tempat pikeun milarian unggal bagian tina sirah mandi anu anyar atanapi tilelep kana bak mandi, kamar istirahat, atanapi sadayana upami anjeun siap pikeun sakabeh transformasi.

Pastina, kamar mandi tina nalika urang nyarios langkung ageung sareng langkung luhur tibatan kantos. Éta tiasa janten hias salian ti aya tujuan, sareng tiasa nampilkeun suasana sapertos spa, tempat suci anu berkelas ngamungkinkeun luang anu nyenangkeun dina bak mandiri, pancuran multi-fungsi anu kalebet setrés cai sareng pola semprot anu béda pisan, mirip sareng "pijat terapi," "hujan , "Sareng" gelembung sampanye. "

Kasempetan na lumayan luar biasa. Tilelep sareng bak tiasa dipendakan henteu ngan ukur dina jero porselen anu khas tapi dina marmer, granit, onyx, sareng awi.

Aya tambahan bogs sareng korsi anu dipanaskeun, tutup komputer ditutup / tutup, tongkat pembersih higienis, sareng pengering hawa panas.

Sadaya ieu sareng tambahan tiasa dipendakan di Jefferson Tub & Kitchen, sareng para nasabah parantos gumantung kana jasa, inpormasi, sareng kaahlian para pagawé kusabab ruang paméran dibuka taun 1989. Mimitina mangrupikeun divisi NB Jefferson Plumbing & Heating, ayeuna di handapeun milik Jill Jefferson-Gedang. Anjeunna mangrupikeun téknologi anu katilu anu ilubiung dina perusahaan milik kulawarga ieu sareng dioperasikeun.

"Kuring ageung resep sareng pipa sareng perlengkapan dina ruang penyimpanan perusahaan, anu dimimitian ku akina, Norton Jefferson, saatos diteruskeun ku bapak kuring, Bruce Jefferson. Dialog méja tuangeun rumah tangga urang biasana ngeunaan plumbing. "

Épéktipitas-Kakuatan

Saatos panghasilan tingkat bumi sareng sains lingkungan sareng padamelan salaku géologis di New Mexico, Jefferson-Miller ngagabung ka perusahaan rumah tangga sapinuhna dina 2004. Latar na masing-masing ti rumah tangga sareng tina padamelanana sareng suasana parantos nempatkeunana dina hiji tempat pikeun ngenalkeun klien kana dagangan anu paling ramah lingkungan sareng ngabantosan aranjeunna dina kaputusanana.

Kusabab kasang tukangna, anjeunna mangrupikeun jalma anu khusus pikeun kakuatan tanaga. Anjeunna bakal tiasa nampilkeun cara mandi anu ngamungkinkeun anjeun reureuh dina terik, pancuran anu nyenyerian, sareng dina waktos anu sami nurunkeun pangmayaran cai.

"Kuring resep tina ningali dagangan na sayogi sareng ningali anu énggal," saur Jefferson-Miller. "Éta pikaresepeun, sareng pikaresepeun pikeun ngabantosan individu ngadamel daérah énggal kalayan barang dagangan énggal."

Jefferson Tub & Kitchen nyayogikeun dagangan top-of-the-line ti firma sapertos Toto, Jaclo, Stone Forest, Kohler, sareng Grohe, sareng anu sanésna.

Bak mandi kaluar, sareng pancuran, saluyu sareng kamajuan urang nyarios, anjeunna nyayogikeun. "Jalma tambahan ngaleungitkeun bak ayeuna, panginten ngan saukur gaduh hiji di bumi. Meureun aya panasaran tambahan dina pancuran, babarengan sareng sababaraha anu nyemprotkeun awak anu kaluar tina témbok. Salaku tambahan, pancuran uap mangrupikeun pilihan alternatif. Aranjeunna luhung pikeun pori-pori sareng kulit. Mesin hujan mandi sirah dina bentuk méter persegi atanapi bunderan anu dipikaresep pisan, sahingga nampilkeun pangaruh "hujan", nanging ku setrés anu saé. "

Pancuran mandeg-mandeg terus diaku pisan, ceuk faktor. "Rahayat sapertos pilihan anu disayogikeun, ti fokus kana komponén anu béda pisan dina awak nepi ka ngabersihkeun mandi sacara épéktip.

Nol-Gravitasi

"Hiji faktor anu dipikaresep ku klien sacara total nyaéta hal anu ngajantenkeun beberesih langkung saderhana. Pancuran ayeuna gaduh palapis gelas khusus anu ngajantenkeun langkung saderhana dikumbah. "

Kantun kusabab pancuran khusus mangrupikeun "prasyarat" anu populér nalika urang nyarios henteu hartosna {yén} bak mandi anu panjang, pikaresepeun ayeuna henteu tiasa didapet. Jefferson Tub & Kitchen ngagaduhan unggal jinis bak - tina alcove ka drop-in dugi ka bebas nangtung sareng oval-soaking. Sareng kanggo anu paling énggal, aya "Flotation Tub" khusus tina Toto kalayan Zero Dimension. "Éta nyiptakeun keahlian gravitasi nol. Anjeun ngaraos siga-siga anjeun ngambang di daérah! ” saur Jefferson-Miller.

Dina inpormasi anu béda, urang ayeuna parantos jauh, jarak anu hadé ti jaman "kanyamanan," "diperyogikeun," "kerahasiaan," atanapi "kaluar bumi!" Lambung canggih, épisién énergi dina unggal warna sareng gaya tiasa dipanggihan, dibarengan ku  Korsi hiji-sapotong, dua-bagian, sareng bidet, sadayana kalayan nekenkeun kana maksimalkeun kabersihan.

Hiji rohangan istirahat top-of-the-line, "Washlet" ti Toto, ngandung korsi anu dipanaskeun, tutup kabuka / tutup komputerisasi, sareng sadaya "lonceng sareng wisel." Kitu ogé, Toto ngadamel manekin Neorest, campuran kamar istirahat / bidet anu tambahan ngabersihan mangkok saatos unggal siram.

Sababaraha individu ogé milari bogs anu langkung jangkung kusabab puncak tambahan maranéhna.

Saperti dina seueur bidang anu béda-béda, épisiénsi énergi mangrupikeun kautamaan anu serius dina bogs nalika urang nyarios, carita Jefferson-Miller. Sateuacanna, bogs nganggo 3.5 galon per siram. Dina mode ayeuna dinten ayeuna urang nganggo 1.28 galon per siram.

Item Penegasan

Tilelep tina sagala ukuran, jinis, sareng bérés disayogikeun pikeun tiap rasa sareng kahoyong pembeli. Konsol, alas, handapeun gunung, témbok témbok, sareng modél kakosongan disayogikeun ti firma anu pangsaéna, sadayana diaku pikeun kualitas luhur sareng kaku.

"Jenis mangrupikeun barang konvensional dugi ka trendi 'panegasan'," faktor kaluar Jefferson-Miller. "Sareng meureun aya unggal jinis tungtung, dibarengan ku batu murni, siga granit sareng marmer, sareng kitu ogé Quartz, batu artefis anu tiasa kokoh pisan kalayan teu aya pangasuh, gaganti batu murni.

"Anjeun tiasa ayeuna kéngingkeun katingal tina batu murni kalayan hargana murah sareng ngirangan kamungkinan pangropéa tina ubin keramik sareng porselen anu tiasa didamel siga batu murni. Éta tiasa janten damel pisan pikeun ngabéjaan bédana. ”

Unggal lantai jubin sareng partisi teras-terasan janten resep, tapi sababaraha jalma milih kai, anjeunna nyayogikeun. "Meureun aya kotak anu katingalina sapertos kai, tapi salah sahiji sababna lantai kai anu saéna dipikaresep, khususna di jero dapur, nyaéta kai mangrupikeun lantai anu langkung lemes handapeun sampéan."

Dua kamajuan penting nalika urang nyarioskeun nyaéta naungan sareng galur anu gampang, anjeuna neraskeun. "Warna, masing-masing dina bak mandi sareng dapur, diaku pisan resepna. Aya pelangi pinuh ku kaputusan naungan. Éta leres dina keran sareng perlengkapan - sareng sadayana di papan, sareng rawa, bak, sareng tilelep. "

Sareng éta unggal bagian - ti hideung dramatis dugi ka panas madu onyx - sareng sadaya warna di antawisna.

Galur jelas

"Anjeun tiasa ningali sadayana dina halaman wéb kami. Kami ayeuna parantos damel pisan sareng damel modal sababaraha waktos kanggo ngajantenkeun situs wéb urang lengkep, sareng kuring miharep individu tiasa positip ningali-tingali.       

"Pola anu sabalikna pentingna nyaéta galur anu jelas," terasna. "Rahayat henteu kedah katingal anu rumit. Salaku conto, keran tahan hiji-ayeuna saatos dipikaresep. A masalah tackle trendi tambahan ti saméméhna ditingali ogé. Meureun aya jalan putereun, siga emas anu ditapis kuningan tungtung dina keran. ”

Ketok sareng perlengkapan, sasarengan sareng Chrome, nikel digosok, sareng kuningan digosok, sareng sadaya alatna, ti bar rebut dugi ka watang anduk dugi ka anu gaduh sikat huntu sadayana tiasa dicandak.

Jefferson Tub & Kitchen ngagaduhan seueur pembeli anu parantos lami ti Princeton sareng dunya, sareng ngarah aranjeunna terang aranjeunna bakal gumantung kana perusahaan pikeun dagangan berkualitas tinggi, jasa anu khas, sareng kaahlian anu panjang.

"Kami sanaos kamar padamelan utama sanés dunya damel deui," saur Jefferson-Miller. "Kuring parantos mendakan seueur mangtaun-taun, sareng kuring leres-leres ngaraos yén kami ayeuna ngagaduhan padika anu saleresna disaring dina tingkat ieu.

"Kami utamina ningali tilu jinis pembeli anu lengkep," saur carita "(1) Aranjeunna terang persis naon anu diperyogikeun. (2) Sababaraha henteu terang dina hal naon waé sareng hoyong urang bantosan. Upami éta, kuring biasana bakal angkat ka imahna pikeun mikiran modélna. (3) Ieu di antawisna, saha anu panginten panginten kedah gaduh pédah. ”

Kualitas Tinggi kaleuleuwihan

"Kami resep ngabantosan sadayana, sareng sacara alami, dana sepanjang waktos dipikirkeun ngeunaan kaputusan sésana, saur anjeunna. Barang dagangan kami sadayana kualitasna saé, tapi kami ayeuna gaduh tambihan biaya. "

Anjeunna nyayogikeun yén unggal inisiatif pangukuran mangrupikeun bagian tina gambaran perusahaan. "Éta tiasa janten 'raray mawa' leutik atanapi transformasi sacara utuh. Anu terakhir tiasa nganut daérah konfigurasi deui.

"Ilaharna, individu ngan saukur butuh kamar tilelep atanapi istirahat anyar. Instansi anu béda, aranjeunna leres-leres peryogi tampilan anyar. Sareng biasana, aranjeunna ngan saukur sayogi pikeun pamandian anyar. Urang bakal nampilkeun ngan saukur peryogi aranjeunna peryogi.

"Transformasi bak mandi has anu has tiasa nyandak genep dugi ka dalapan minggu. Naha éta ngan ukur ukur sia-sia anyar, éta bisa jadi sababaraha minggu. Kami ayeuna parantos nyeuseuh mandi tibatan dapur. Aranjeunna biasana langkung sering akibat aranjeunna jauhna teu ngaganggu ka bumi. Upami rumah tangga peryogi parobihan, naha bak mandi atanapi pawon atanapi henteu, kami ngawartosan aranjeunna yén upami aranjeunna ngarencanakeun badé angkat ka waktos usum panas atanapi angkat ka bumi, éta tiasa janten waktos anu saé pikeun réngsé damel.

Paduli pembeli mutuskeun, Jill Jefferson-Miller bagja  ngagaduhan kamampuan pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngémutan hiji hal anu khusus, panginten anu anyar dina bak mandi atanapi dapur anu parantos lami aranjeunna nyobian.

"Kuring resep padamelan ieu," saur anjeunna. "Kuring leres-leres nampi kabagjaan tina angkat ka bumi batur saatos padamelan parantos réngsé, sareng ningali transformasi anu parantos kajantenan. Éta leres-leres khusus. "

Jam ayeuna ku janji, Senén dugi ka Jumaah 8 enjing ka 4:30 sonten (609) 924-3624. Situs wéb: www.jeffersonbatandkitchen.com.

WWW.WOWOWFAUCET.COM

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X