neangan Pilarian situs

Renovasi Eunteung Mandi, 99% Jalma Bakal Ngalirakeun Detil ieu

carana ngumpulanBlog 1915 0

Sakola Usaha Mandi

Salian ti toilet, baskom, pancuran sareng kabinet kamar mandi, kamar mandi ogé peryogi seueur alat-alat sanésna, sapertos rak, rak anduk, sareng kaca kamar mandi.

Kamar mandi ngan kadua pikeun ruang tamu sareng kamar tidur dimana urang sering didatangan unggal dinten, di kamar mandi, peran kaca spion kamar mandi moal tiasa diremehkeun. Eunteung anu jelas sareng caang tiasa nyayogikeun suasana anu saé nalika anjeun ganti baju. Salaku standar hirup ningkat, kaca spion henteu ngan ukur dianggo kanggo nyeuseuh sareng nyisiran.

Jangkungna Eunteung Mandi

Jangkungna kaca spion mangrupikeun hal anu munggaran anu urang tempo dina pamasangan, kusabab henteu sapertos kaca spion anu sanés, biasana urang milih pikeun ningali eunteung anu nangtung di kamar mandi. Jangkungna kaca spion kedah diluyukeun numutkeun jangkungna anggota kulawarga, jangkungna kaca spion kedah dijaga sakitar 1 méter 3 méter ti lantai. Biasana urang langkung resep ngajaga tengah kaca spion 160-165 cm di luhur lantai.

Kusabab béda ukuran eunteung, biasana aya lima cara pikeun ngalereskeun eunteung: ngalereskeun sekrup, ngalereskeun kuku, ngalereskeun beungkeutan, ngalereskeun tekanan sareng ngalereskeun dukungan beungkeutan. Unggal metoda ngagaduhan ciri sareng aplikasi masing-masing.

Henteu ngan ukur kedah ngarobih jangkungna nalika masang eunteung mandi, urang ogé kedah waspada kana hal-hal ieu.

Eunteung mandi kedah dipasang jauh tina pancuran atanapi bak mandi pikeun masihan rohangan anu cekap pikeun kagiatan mandi.

Kusabab mandi ngahasilkeun hawa panas, urang tiasa nimbangkeun mésér eunteung anti kabut.

Pikeun tinimbangan privasi sareng feng shui, eunteung kedah nyanghareupan témbok sabisa-bisa sareng ulah nyanghareup ka panto atanapi jandéla.

Nalika milih lampu pikeun rohangan kamar mandi, urang tiasa ngémutan nganggo lampu handap atanapi lampu témbok. Kami henteu nyarankeun pamasangan lampu sorot di kamar mandi, sanaos sorotanna éndah, tapi pangaruh tina waterproofing umumna goréng, umumna moal lami sateuacan gagal.

Eunteung kamar mandi henteu gampang dipasang dina jandéla kana posisi panto, pikeun nyingkahan bayangan dina eunteung nalika anjeun ningali sababaraha hal anu goréng, ngabalukarkeun panik, panik, utamina dina wengi.

Seueur anu gaduh renovasi ngahaja ngirangan rohangan kamar mandi dina prosés ngarobih, pikeun ngagedéan kamar tidur atanapi ruang tamu, teras ngalangkungan bayangan eunteung pikeun nyiptakeun ilusi rohangan, ngalangkungan ilusi visual pikeun ningkatkeun rohangan kamar mandi. Upami anjeun mikir sapertos anu sami, maka penting pikeun anjeun nyobian milih warna anu langkung énggal pikeun kamar mandi anjeun, warna lampu tiasa ngajantenkeun kamar mandi anjeun langkung ageung, sedengkeun warna anu poék tiasa masihan rasa tertindas, sareng eunteung tina eunteung tiasa malahan langkung neken, janten pikeun kamar mandi dipasangkeun sareng eunteung, langkung saé milih warna anu langkung énggal pikeun kamar mandi!

Kamar mandi dilengkepan kaca spion, sareng lampu di kamar mandi bueuk, henteu paduli tata ruang warna kamar mandi, bakal surem, teras refleksi kamar mandi ngalangkungan kaca spion, jelas kamar mandi langkung remeng sareng neken sempit. Upami kamar mandi poék, dimana aya cerminan, eunteung jelas bakal gaduh lampu anu kuat, maka kontrasna antara cahaya sareng gelap kamar mandi, tingali cahaya kaca spion kamar mandi bakal gampang ngajantenkeun jalma henteu tenang. Upami lampu hurung, kamar mandi masih poék sareng kualitas nganggo eunteung pisan dikirangan. Janten henteu disarankeun anjeun mendesain kamar mandi anu surem, sababaraha jalma nganggap surem éta langkung moody, nyatana, dina masalah feng shui sareng kaca spion henteu cocog.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X