neangan Pilarian situs

Produk Anyar Panas Ngawakilan Lima Rupa Desain Kaayaan Kabugaran di 2020 Dapur & Mandi Industri Tembongkeun

carana ngumpulanBlog 9811 0

Salah sahiji tina ngawangun padumukan anu pangkuatna sareng ngarobih ciri-ciri dina jaman ayeuna nyaéta ékspansi desain kasihatan. Éta kabuktosan dina acara Dapur & Mandi Industri 12 bulan ieu. Expo dagang ageung, dicampur ti taun 2014 sareng Pameran Internasional anu langkung ageung kana Témbong Desain & Konstruksi, éta pinuh ku rilis produk anu anyar anu kedah naekeun kasajahteraan sareng karaharjaan rumah tangga.

Sedengkeun karaharjaan sareng karaharjaan mangrupikeun katerangan anu lega anu ngan saukur tiasa masihan dirina hyperbole sareng klaim "nyeuseuh", barang dagangan anu cocog sareng faktor biasana cocog sareng sababaraha 5 sisi desain kasehatan. Sadayana parantos diwakilan kalayan leres dina lantai ayeuna.

Kaséhatan sareng kabiasaan

Barang dagangan anu ngajantenkeun langkung gampang pikeun nyumponan tuangeun anu langkung séhat sapertos tilelep gaya chef sareng rentang atanapi oven kalayan kamampuan sous vide, uap atanapi fryer hawa; anu ningkatkeun kabersihan pribadi anjeun sapertos korsi bidet sareng kamar mandi; sareng yén éta mempermudah restorasi anu aya hubunganana sareng latihan sapertos pancuran uap, sauna sareng showerhead massage. sadayana bakal cocog sareng kelas ieu.

Sababaraha kasohor 2020 KBIS ngaleupaskeun kalebet Signature Kitchen Suite's 36-inci Twin-Gas Professional Vary kalayan bantuan uap sareng pilihan masak sous vide; Rohangan Touchless Rest anyar Kohler anu ngirangan kuman dibukaan ku nurunkeun kontak lantai, sareng keran dapur Aquno Hansgrohe sareng dua sirah semprot, sasarengan sareng kanggo ngahasilkeun.

 

Kaamanan sareng kaamanan

Kaamanan sareng kaamanan jauh ngalangkungan téhnik alarm. Aranjeunna nganut sepuh dina pilihan tempat anu ngajantenkeun daerah aman pikeun manula tetep mandiri; ningkat aliran hawa dapur sareng toilet; deteksi kabocoran, sareng instrumen privateness inpormasi.

Kipas antibakteri Broan-NuTone's SurfaceShield anu nahan loos langkung bersih na Kana OnorSistem deteksi kabocoran Phyn pikeun padumukan tunggal atanapi multi-kulawarga tempat cicingna ningkatkeun kaamanan. Evekare's LED Nightlight Seize Bar ogé ngajantenkeun toilet nganggo langkung aman pikeun manula sareng jalma anu ditantang mobilitas. Dina kelas anu sami, BeneranBar rebutan énggal dikonfirmasi {yén bumi} tiasa janten modis dina emas anu disikat sareng matte hideung hideung padahal aman.

diakses

Aksesibilitas janten langkung penting kusabab jaman Boomer Anak yuswa di tempat cicing, tapi tambahan salaku energetik, perjalanan milénial anu resep olahraga sareng Gen Z janten padamelan. Pilihan dina kabinét, perlengkapan sareng alat-alat bumi anu tiasa dimangpaatkeun ku saurang anu ngarawat karusakan atanapi jalma anu gaduh rematik atanapi Parkinson langkung seueur anu diperyogikeun.

Sababaraha rilis anu kasohor dina lantai ayeuna ieu kalebet 12 bulan Elkay'S pro-gaya Dart Canyon ADA Kembar-jero Stainless Metal Farmhouse Tilelep. (Perlengkapan ieu, tambahan disebut salaku kang Oki tilelep, cocog sareng kelas kesejahteraan sareng kaséhatan ogé.)

GE ngenalkeun aksés panto oven Perancis Door - nyebar sareng konsumén korsi roda - tina modél Monogram premium kana rata-rata tambahan na cafe saluyu sareng 30 "Konvensional Diwangun-Dina Konveksi French-Door Single Wall Oven.

Performance

Kinerja diwangun ku pilihan anu ngajantenkeun masak, beberesih sareng kabersihan langkung saderhana kanggo saha waé anu tiasa dianggo. Kumaha hubunganana sareng desain kasihatan? Upami tugas ngalibetkeun pilihan bumi pribadi anjeun langkung saderhana sareng langkung seueur waktos, éta nyiptakeun setrés sareng waktos tambahan pikeun usaha anu langkung séhat, pikaresepeun tambahan di tempat padumukan atanapi di luar.

Sababaraha dagangan ningkatna fungsionalitas di KBIS 12 bulan ieu kalebet U-award anu dimeunangkeun ku Moen Sensible Faucet kalayan nyaluyukeun suhu, personalisasi sareng kamampuan kuantitas ku manajemen sora. Kalayan pitunjuk anu gampang, anjeun tiasa ngawartosanna pikeun ngeusian botol hidrasi anjeun atanapi cangkir sippy budak ngora.

Peluncuran resmi Delta Faucet tina Glass Rinser anu dipasang dina tilelep (sateuacanna dibuktikeun dina 2018 salaku peluncuran Indiegogo), ngajantenkeun ngabersihkeun botol sareng cangkir ieu langkung gancang, saderhana sareng diragukeun langkung tuntas. Keran corétan toilét corétan corétan korporasi Kayra ngajantenkeun kabersihan sareng beberesih ogé raoseun.

Salah sahiji seueur sipat anu ageung dina lantai ayeuna nyaéta detérjen pikeun nyéépkeun kaahlian pikeun tukang nyeuseuh baju sareng mesin cuci piring. GE, Miele sareng Whirlpool parantos ningalikeun. Fungsionalitas ieu hususna kapaké pikeun washers pakean, tempat detergent bagian biasana teuing nebak. Pikeun jalma anu damel unggal dinten, kalayan kamampuan pikeun méréskeun calana yoga anjeun, calana pondok sapédah, kaos kaki panjat gunung atanapi kagiatan olahraga tanpa pamikiran (sareng ngalestarikeun peralatan anjeun langkung lami) pasti tambihan kasihatan.

Panglipur sareng kasenangan

Éta tempat campuran émosional émosional sareng ragana, sareng gumantung kana strategi anjeun masing-masing. Panglipur diwangun ku barang-barang spésial sapertos pemanas anduk, lantai pemanasan anu moncorong, cahaya sirkadian, pilihan aromaterapi sareng chromatherapy dina bak anjeun atanapi mandi. Kasenangan hartosna ngalaman kasenangan di bumi anjeun, sanaos nalika ngalakukeun padamelan biasa sapertos nyeuseuh atanapi tuangeun tuangeun. Pasti aya tekenan kana ngajantenkeun tambahan ieu kalayan pikaresepeun, mewah sareng / atanapi modis. Anjeun ningali éta dina pembesaran kustomisasi tiasa diaksés ku anu gaduh bumi dina nyiptakeun keran, perlengkapan sareng alat bumi anu khusus karakterna.

Kustomisasi ditingali sacara éksténsif dina lantai ayeuna 12 bulan ieu. Brizo sareng Rohl ngenalkeunana kana kasét wcna ku kumpulan perjanjian kalayan jinis sareng bérés. Dacor ngenalkeunana kana kelir peralatan, sareng Perusahaan Mandi Hammock sareng Victoria + Albert ngenalkeunana ka éksternal bak. Showerhead-ditingkatkeun Moen urang ditingkatkeun aromaterapi ngamungkinkeun rumah tangga milih anu bau pesona aranjeunna kalayan kartrid ditukeurkeun.

Pikeun pengikut Disney, motif kulkas Mickey Mouse anyar Smeg bakal nganteurkeun imut sareng jalma anu ngagaduhan kamampuan invensi bakal ngaraos resep pisan ngatur kasombonganna ku hartosna Trueform Concrete pikeun ngajantenkeun imajinatif sareng saderhana aranjeunna janten aktualitas anu katingali.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X