neangan Pilarian situs

WOWOW Luas Kamar Mandi Tilelep Faucet Chrome, Ketuk Kamar Mandi jangkung 8 inci sareng solokan sareng Hoses

USD75.99
Dijual:
0
Harita:
0

Amazon US Amazon MX

Ti 4 dugi ka 16 inci keran kamar mandi lega dina pemasangan 3-hole, jarakna tiasa sesuai sareng sarat anu anjeun leres. Cocog sareng imah kontrakan, kondo anyar, apartemen-tunggal, bumi motor, trailer perjalanan sareng panggunaan kulawarga. Cecekelan lempeng dina desain ergonomics, ukuran anu pas anu merenah pikeun kontrol, nyaman pikeun ngahurungkeun. Anjeun tiasa ngan ukur nganggo sakedik usaha sareng ku cara anu saderhana.

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

FAUCET KECIL KECIL KACAM PREMIUM- - Awak utama sareng konektor keran hideung didamel tina kuningan padet, tugas beurat sareng awét. Déwan cocog Pop-up solokan rakitan sareng selang suplai anu disatujuan cUPC kalebet.

TEKNOLOGI CONNET CEPAT Kreatif- - Unik "Y" bentukna gancang nyambungkeun konstruksi selang gampang dipasang sareng ngahémat biaya pipa.

360 DARJAT SWIVEL WIDEDPREAD Kran- - Ganda gagang, desain 3 lembar cocog pikeun ngendalikeun suhu cai. 3-hole dipasang kalayan desain nyebar 8 inci, jarakna tiasa disayogikeun ku sarat anu anjeun leres.

DIPÉRÉSÉR CHROME FINISH- - Keran Kesombongan dina finish Chrome sapertos eunteung, desain spout tinggi unik kanggo nyiptakeun bentuk anu pernah tinggaleun jaman.

HARANSI, SOKONGAN PELANGGAN- - Garansi 5 taun sareng dukungan pelanggan ditawarkeun. Éta ditutupan ku mulang 90 dinten. Upami aya patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

spésifikasi

SKU: 2320500C kategori: , tags: ,

spésifikasi

pabrik

WAH

warna

Chrome

Accu Kaasup?

Henteu

Accu dibutuhkeun?

Henteu

Métode instalasi

Dek Dek lega

Nomer Liar

3

Jangkung Spout

6.7 inci

Ngahontal Spout

5.1 inci

Jumlah gagang

2

jaminan Pedaran

Garansi 5 taun

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X