neangan Pilarian situs

WOWOW nyebar Kamar Mandi Faucet 360 Gelar Putar Disikat Nikel Kamar Mandi Tilelep Faucet

USD68.99
Dijual:
0
Harita:
0

Amazon US

  • Luhur-kamar mandi FAUCET NICKEL - Awak utama sareng konektor keran kasombongan didamel tina kuningan padet, tugas beurat sareng awét. Déwan cocog Pop-up solokan rakitan sareng selang suplai anu disatujuan cUPC kalebet.
  • Téknologi Nyambungkeun Gancang - Unik "Y" bentukna gancang nyambungkeun konstruksi selang gampang dipasang sareng ngahémat biaya pipa.
  • 360 darajat SWIVEL Kran - gagang dobel Faucét Mandi nyebar, Desain 3 lembar cocog pikeun ngendalikeun suhu cai. 3-hole dipasang kalayan desain nyebar 8 inci, jarakna tiasa disayogikeun ku sarat anu anjeun leres.
  • DESAIN modéren - Palasik dina bérés nikel, desain spout tinggi unik pikeun nyiptakeun gaya hiasan kamar mandi anu elegan. WOWOW nambihan lapisan panyilem seureuh dina permukaan nikel anu tiasa nahan kokotor sareng korosi tina panggunaan sapopoé.
  • HARANSI, SOKONGAN PELANGGAN - Garansi 5 taun sareng dukungan pelanggan ditawarkeun. Éta ditutupan ku mulang 90 dinten. Upami aya patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

 

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

kamar mandi nikel sikat keran-1

 

Keran mandi kamar mandi

● beurat-tugas Padet kuningan awak utama sareng konektor tambaga

● Bahan kualitas luhur mastikeun katahanan keran

 

 

 

 

 

 

Faucet Kualitas Premium pikeun Tilelep Mandi

● CUPC Certified

● Selang cai Standar AS 3/8 inci

● NSF 61 (Pangaruh Kaséhatan Cai Minum)

● Ngajaga anjeun sareng kaséhatan kulawarga

 

 

 

 

Desain spout arc tinggi pikeun gampang dibongkar

● Dilengkepan ku aerator Neoperl kualitas luhur

● Bisa dipiceun langsung ku panangan kanggo diberesihkeun tanpa alat

 

 

 

 

 

 

Nyambungkeun Desain Gancang

● Gancang kreatif aslina nyambungkeun konstruksi gampang dipasang ku nyalira tanpa tukang ledeng

● Simpen fee instalasi anjeun

 

 

 

 

 

Warna Cocog sareng Pop Up Drain Stopper

● Konstruksi ABS kelas tinggi, korosi, sareng goresan

● Aya saringan karinjang anti-bakiak di jero solokan

 

 

 

 

 

 

Hadir sareng set lengkep pikeun Instalasi

● 1 x kamar mandi wastafel keran disikat nikel

● 1 Sét aksésoris; 1 x stop kontak tilelep kamar mandi

● 1 x Y bentukna nyambung gancang

● 2x 60 cm selang cai CUPC

spésifikasi

SKU: 2320500 kategori: , tags: ,

spésifikasi

merek

WAH

item Beurat

pon 3.7

pakét Dimensi

11.14 x 10.16 x 3.19 inci

Rengse Tipe

Brushed

Bahan cecekelan

kuningan

Nomer Liar

3

Jumlah gagang

2

warna

Nikel dirobuh

Nyolok Plug

Dek Gunung

jaminan Pedaran

5-taun jaminan

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X