neangan Pilarian situs

WOWOW Faucet Kamar Mandi Bodas Sareng Chrome

USD87.99
Dijual:
0
Harita:
0

Faucet kamar istirahat mangrupikeun kasual tunggal anu dirancang tradisional kalayan keran. Ketok nyaéta dek dipasang ku ciri campuran cai.
Urut: Résolés kamar
Pangubaran Lantai: Kromium
Bahan Inti klep: Keramik
Siapkeun Susun: Dek dipasang
Pantun: Single Holder Single Gap
Rupa-rupa cecekelan: Single Deal sareng
Scorching & Cai Chilly: Pasti
Faucet Mount: Gap Tunggal
Urut: Keramik Lempeng Spol
Pantun: Dasar

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Kurva alam, busur lemes, tékstur lemes, pangalaman hirup kreatif
Desain toko cai curug: cai ngalir gancang tanpa percikan, aliranna stabil, sepi sareng lancar, sareng aliran cai asli anu alami
Casting kuningan baktériostatik: minuhan standar kontén kalungguhan, kompak sareng bébas tina trachoma
Éléktrop lancar sakumaha eunteung: permukaanna lemes sareng lemes sapertos eunteung, henteu gampang dipakena, sareng tahan korosi
Prosés cet tékstur: suhu luhur cet, permukaan lemes, résistansi suhu luhur, résistansi korosi
Kadua sareng panas cecekelan kontrol duaan: kadali bébas tiis sareng panas, mulus sareng henteu kaganggu, masihan anjeun pangalaman anu anjeun pikahoyong
30 HARI Terbatas Pangembalian Sareng Jaminan Balik deui Artos :Kami nangtung di tukangeun produk kami, sadaya keran dapur didukung ku garansi terbatas 3 taun, 30 Dinten Terbatas balik sareng jaminan artos uih deui. upami aya patarosan, punten kersa ngahubungi kami, kami bungah pisan nawiskeun solusi anu tepat waktuna

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X