neangan Pilarian situs

WOWOW Top Dipeunteun Tinggi Arc Single Pakem Brush Faucets Dapur Nikel sareng Tarik Turun Sprayer SUS 304 Stainless Steel

USD51.99
Dijual:
69
Harita:
41

Amazon US  Amazon CA Amazon MX

Keran dapur ieu kalayan nyemprot sprayer didamel tina casting tambaga anu hadé sareng cuci timah. SUS304 ramah lingkungan sareng séhat, sareng kaséhatan urang gumantung kana wali urang. Éta tiasa disaluyukeun ku rotasi anu panas sareng tiis, gampang diganti, gampang dipasang, klasik sareng elegan, sareng cocog pikeun sagala rupa hiasan kamar mandi sareng dapur

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Top Dipasang Tarik Turun Dapur Pompét Tunggal

Top Dipeunteun Tarik Turun Dapur Faucets Single Liang 9 Top Dipeunteun Tarik Turun Dapur Faucets Single Liang 11Top Dipeunteun Tarik Turun Dapur Faucets Single Liang 10

Tarik dapur keranit keran 2310301

Milih keranit dapur anu salah, salah sahiji fitur anu paling penting nyaéta kaséhatan sareng perlindungan lingkungan anjeun. Kolam renang dapur anu henteu dijieun tina bahan padet sareng kualitas luhur, tiasa mangaruhan kaséhatan anjeun kusabab sésa beracun anu nyampur sareng cai nginum anjeun. Kolom pawon anu tarik turun tina WOWOW didamel tina nikel disikat sareng bahan anu berkualitas tinggi. Kombinasi sareng komponén baja tahan karat, keretas tarik dapur ieu kéngingkeun anjeun nilai anu pangsaéna pikeun artos tina hal kualitas, ketahanan sareng daya tahan. Klep keramik keramik kualitas luhur anu ditarik ka handap keran dapur tilas tiasa sahenteuna sahenteuna 500,000 siklus cai lengkep ngeclak-gratis. Ieu ngaleuwihan standar industri naon waé. Luhureun sadaya, tarik keran dapur WOWOW nyimpen cai kusabab sirah semprot anu inovatif. Pasti anjeun bakal perhatikeun ieu dina bil cai anjeun!
Di sagigireun kaséhatan, fungsionalitas ieu tarik ka handap keran tilelep dapur ogé rupa-rupa ogé. The multi-functionalsprayer tiasa dianggo dina dua modus: aliran anu sesah nalika anjeun ngeusian pan cai sapertos contona, sareng semprot sempit pikeun meresihan piring. Kolam pawon tunggal nanganan ngagampangkeun nyaluyukeun jumlah sareng suhu cai. Di sisi anu sanés, pramuka swivel tiasa ngagulung 360 derajat kanggo kasenangan maksimum. Sareng terakhir tapi paling henteu, keran tilelep tunggal-témpél ngagaduhan selang tarik kaluar tina 1.5 m pikeun nyayogikeun anjeun kalayan tempat anu langkung ageung 80 cm. Éta pisan gunana sawaktos Anjeun gaduh tilelep dapur anu duaan, tapi ogé kalayan tilelep dapur tunggal ieu tarik ka handap keran tilelep WOWOW tiasa dianggo. Henteu aya tempat anu sepuh atanapi tilelep dapur anjeun teu tiasa dihontal kalayan keran caket tilelep dapur ieu tina WOWOW.

Éstét tarik tarik dapur anu handap keran

Di sagigireun kaséhatan sareng fungsional, tangtosna, anjeun badé narik-tarik ogé dapur keranit. Sécét pawon dapur kedah ngawangun hiji kamanunggalan anu terintegrasi sareng desain pawon anjeun. Sababaraha urang ngémutan dampak tina keran dapur. Nalika aya anu asup ka dapur, perhatianna sacara otomatis katarik kana keran dapur. Sanaos keran dapur leutik pisan, aranjeunna gaduh dampak anu ageung kana total hiasan dapur anjeun. Akibatna éta penting pisan tina anjeun milih keran dapur anjeun sacara bijaksana, ku sabab tiasa masihan dapur anjeun ningkatkeun anu saé. Nikel nolak tarik handap pawon keranit WOWOW bakal masihan anjeun uplift ieu tanpa ragu.
Tarik faucét pawon tilelep nawiskeun kauntungan anu langkung ageung tibatan jenis keran dapur anu tilelep. Kusabab selang cai anu ditarik deui, anjeun tiasa ngalegaan keran dapur sareng gampang. Kalayan fitur anu sederhana ieu, anjeun tiasa ngahontal ampir di mana waé atanapi caket tilelep pawon anjeun. Sareng, selang éta diintegrasikeun dina keranit dapur anjeun, sareng anjeun moal ningali selang cai upami anjeun henteu nganggo keran tarik dapur anu nyaring. Hiji-hijina kaayaan nyaéta mékanisme réprési kualitas luhur. Éta tiasa janten teu puas nyemprot anu kedah narik turun keran tilelep dapur anu selang cai henteu mundur sapertos anu hadé. Éta kedah damel 100% lancar kanggo nawiskeun kanyamanan maksimal.

Ngaronjatkeun dapur anjeun sareng tarik handap keran cai tilelep

Tarik turun keran tilelep dapur WOWOW ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang. Desain bal gravitasi klasik tina keran tilelep dapur ieu ngajantenkeun rata-rata lancar pikeun narik sareng narik selang cai. Bola gravitasi narik deui panyemprot sacara otomatis, janten anjeun moal kedah usaha pisan saatos anjeun rinsing wastafel dapur anjeun. Kusabab éta keran tilelep dapur tarik-turun WOWOW bakal janten pamutahiran pikeun dapur anjeun, dina hal duanana gaya sareng fungsina. Sakumaha didadarkeun di, keran tilelep dapur keran WOWOW nawiskeun 2 fungsi cai: aliran sareng semprot. Dua fungsi ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun sacara gampang sareng sacara ergonomis ngalih tina panyemprot kana aliran atanapi sabalikna. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku gerakan ramo saderhana tanpa kedah ngeureunkeun cai heula. Tombol na lancar sareng nawiskeun kanyamanan maksimal.

Harga mahal tarik tarik keretit dapur

Kualitas asalna kalawan harga, tapi sanés di WOWOW. WOWOW parantos parantos nyayogikeun anjeun nganggo faucet pawon anu bermutu kualitas luhur anu masih kénéh mampu. Alatan ngayakeun bahan-bahanna sareng prosés produksi sareng uji anu sacara otomatis, WOWOW tiasa nawiskeun anjeun tarik keran cai tilelep anu tiasa bersaing sareng faucét A-brand pawon sink, sareng henteu ngan ukur sebagian harga. Ku sabab urang yakin yén anjeun moal mendakan keran cai tilelep dina harga anu langkung saé tibatan harga WOWOW. Akibatna, WOWOW nawiskeun anjeun rasio harga kualitas pangsaéna anu anjeun bakal dapati di pasar.
Henteu pikeun nanaon WOWOW nawiskeun artos 90 dinten anu teu dibayar deui keran di handap dapur keranit. Nalika anjeun nganggap yén keretas tarik dapur kami keranapi henteu naon anu anjeun harepan, kami bakal ngabalikeun deui anjeun tanpa karesahan atanapi patarosan anu ditaros. Basajan sapertos kitu. Kami nangtung pikeun produk urang sareng urang yakin yén kami nawiskeun top-kiyeu tarik keran dapur tilelep. Ku sabab éta kami terang yén anjeun moal kuciwa sareng anjeun bakal positif kaget nganggo keran dapur dapur énggal anjeun. Urang ngagaduhan seueur konsumén balik ti sakumna dunya, sarta kami yakin anjeun bakal milih kami waktos sanés ogé.

Gampang dipasang dijamin

Kolom pawon anu tarik turun tina WOWOW gampang dipasang kumargi interface anu gampang na. Anjeun tiasa masang keran ieu dina hiji saléngkah. Ku sabab éta anjeun tiasa pasang tarik ka handap dapur keranit diri anjeun. Anjeun teu kedah nyéwa profésional mahal supados anjeun tiasa ngahémat artos didieu ogé. Kolom pawon sink tina WOWOW dilengkapi sareng piring dek, bola graviti, sakumpulan selang cai panas sareng tiis sareng sajumlah asesoris anu dipasang. Ieu set lengkep ngajamin pamasangan anu efisien sareng gancang. Gampang sapertos kitu!

Kauntungan tina tarik handap keretas dapur dina kacilakaan:

● Masihan faktor wow ka dapur waé

● Nikel disikat kalayan elegan

● kualitas luhur narik turun selang cai

● tuas hiji-leungeun Nyaman

● Dua fungsi cai

● Dijieunna tina bahan kuningan kualitas luhur

● Gampang dibersihkeun sareng gampang dijaga

● jaminan 5 taun

 

spésifikasi

SKU: 2310301 kategori: , tags: , ,

spésifikasi

beurat4.97 kg
SKU

2310301

item Beurat

pon 5.1

Dimensi produk

21.46 x 11.22 x 2.56 inci

ukuran

15 inci

gaya

kontemporer

Métode instalasi

1atawa 3 Lubang Dek Gunung

Panjang Extension

31.5 inci

Panjang Panjang

59 inci

Jangkung Spout

7 inci

Ngahontal Spout

9 inci

Jenis siram

Dual Mode: Spray Mode / Stream Mode

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

Kénca / Katuhu / Pusat

Bahan cecekelan

Beusi sténless

Nyolok Plug

Dek tunggal-Gunung

Gaya Ngalih

Togol Ngalih

Fitur husus

Kontrol suhu cai

pamakéan

Dapur / Indoor / Komérsial / Rumah Makan / Bumi / tilelep 1or2

Kaasup Komponén

Keran tilelep dapur; Selang Cai Panas & Tiis 50cm; Tarik handap sprayer; Piring dek; Asesoris pamasangan

warna

Nikel dirobuh

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X