neangan Pilarian situs

WOWOW Jangkung Jangkung Ketuk Mixer Chrome

USD109.99
Dijual:
0
Harita:
0

Keran ngagaduhan pangerjaan anu saé, bahan kandel sareng pangaruh panggunaan anu saé.

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Keran baskom Chrome buleud ieu mangrupikeun salah sahiji desain unik di pasar. Cekelan anu panjang-panjang matak ngamudahkeun pikeun ngendalikeun aliran cai sareng ngadamel keran katingali saé sareng bageur. Éta populér pisan di Éropa sareng Amérika. Keran tahan lama sareng saderhana dina desain, beresih sareng gaya, sareng penampilan elegan. Struktur kuningan anu kokoh mastikeun karat sareng tahan tempat, nyayogikeun fungsionalitas awét sareng prosés anu gampang dibersihkeun. Anggo novél ieu sareng keran tilelep tinggi pikeun nyegerkeun kamar mandi anjeun.
Fungsi: Nyayogikeun cai panas sareng tiis

30 HARI Terbatas Pangembalian Sareng Jaminan Balik deui Artos :Kami nangtung di tukangeun produk kami, sadaya keran dapur didukung ku garansi terbatas 3 taun, 30 Dinten Terbatas balik sareng jaminan artos uih deui. upami aya patarosan, punten kersa ngahubungi kami, kami bungah pisan nawiskeun solusi anu tepat waktuna
Ngadopsi téknologi lukisan semprot canggih mobil: caket na saé, sareng permukaan cet henteu gampang digolongkeun. Beungeut produk tahan-gores, tahan korosi, gampang dibersihkeun, sareng lemes sakumaha énggal.
Casting kuningan ramah lingkungan: saluyu sareng standar eusi kalungguhan, kompak tanpa trachoma, penetrasi-ledakan-buktina
Téknologi hemat cai calakan: bubbler ngenalkeun hawa kana aliran cai pikeun ngawangun gelembung bodas anu ageung, sareng hawa sareng cai dicampur sapuratina pikeun ngahontal tujuan ngahémat cai.
Pakem ergonomis: cecekelan anu cocog sareng ergonomis, cekelan na raoseun, sareng saklar lemes sareng gratis
Dilengkepan selang-ledakan-buktina: struktur non-rajutan unik tiasa nyegah entanglement sareng dripping disababkeun ku cara narik, ngajantenkeun langkung stabil sareng awét.
Bolu awak beurat: bungkusan langkung cocog, penampilan gaya sareng éndah, henteu gampang dipegatkeun, ngirangan résiko transportasi
Bahan: Awak Kuningan, gagang alloy seng, kartrid keramik
Perawatan permukaan: Plated Chrome
Waktos hirup kartrid: Henteu aya kabocoran saatos 500,000 kali ngagunakeun
Tés tekanan cai: 1.6MPA
Tés tekanan hawa: 0.8MPA
Kandelna plating Chrome: Nikel ≥8μm, Chrome ≥0.2μm
Mandi / pancuran mixer ≥ 181min
Campuran sanés ≥ 121min

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X