neangan Pilarian situs

WOWOW Single Lever Tangkung Basin Mixer Bodas Chrome

USD109.99
Dijual:
0
Harita:
0

Keran piring wajah-bodas ieu cocog pikeun piring mata tina loket. Kombinasi awak keran bodas sareng gagang Chrome, desain modéren ngajadikeun kamar mandi langkung gaya. Keran pelat pameunteu dicirikeun ku pembakaran varnis suhu luhur, permukaan rata sareng rata, résistansi suhu luhur, henteu gampang dipakena, sareng tahan korosi. Desain langkung luhur (jangkungna 43cm) baskom fordeeper.

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

 

Fungsi Nyayogikeun cai panas sareng tiis

30 HARI Terbatas Pangembalian Sareng Jaminan Balik deui Artos :Kami nangtung di tukangeun produk kami, sadaya keran dapur didukung ku garansi terbatas 3 taun, 30 Dinten Terbatas balik sareng jaminan artos uih deui. upami aya patarosan, punten kersa ngahubungi kami, kami bungah pisan nawiskeun solusi anu tepat waktuna
Ngadopsi téknologi lukisan semprot canggih mobil: caket na saé, sareng permukaan cet henteu gampang digolongkeun. Beungeut produk tahan-gores, tahan korosi, gampang dibersihkeun, sareng lemes sakumaha énggal.
Casting kuningan ramah lingkungan: saluyu sareng standar eusi kalungguhan, kompak tanpa trachoma, penetrasi-ledakan-buktina
Téknologi hemat cai calakan: bubbler ngenalkeun hawa kana aliran cai pikeun ngawangun gelembung bodas anu ageung, sareng hawa sareng cai dicampur sapuratina pikeun ngahontal tujuan ngahémat cai.
Pakem ergonomis: cecekelan anu cocog sareng ergonomis, cekelan na raoseun, sareng saklar lemes sareng gratis
Dilengkepan selang-ledakan-buktina: struktur non-rajutan unik tiasa nyegah entanglement sareng dripping disababkeun ku cara narik, ngajantenkeun langkung stabil sareng awét.
Bolu awak beurat: bungkusan langkung cocog, penampilan gaya sareng éndah, henteu gampang dipegatkeun, ngirangan résiko transportasi

Bahan awak Kuningan, gagang alloy seng, kartrid keramik
Perawatan permukaan Chrome dilapis, bodas
Waktos hirup kartrid Henteu aya kabocoran saatos 500,000 kali ngagunakeun
Tés tekanan cai 1.6MPA
Tés tekanan hawa 0.8MPA
Kandelna pelapis krom Nikel ≥8μm, krom ≥0.2μm
Aliran cai
Mandi / pancuran mixer ≥ 181min
Campuran sanés ≥ 121min
Kualitas garansi 3 taun

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X