neangan Pilarian situs

WOWOW Cincin Handuk Buleud Matte Hideung

USD19.99
Dijual:
2
Harita:
0

Amazon US Amazon CA Amazon MX

  • [Musim Panas spasi】 Cincin anduk logam anu dipasang dina témbok henteu meryogikeun seueur rohangan sareng ramah pikeun rohangan alit. Desain sudut buleud aman pikeun dianggo ku barudak.
  • [180 ° Cingcin Muter】 180 ° cincin anduk anu diputer sareng washer karét tiasa bisu di ayunkeun sareng cicing dina sudut mana waé, anu merenah pikeun ngagantung anduk.
  • [Desain ModernFinish finish hideung matte pikaresepeun nyiptakeun gaya saderhana sareng elegan anu ngalengkepan aksésori kamar mandi anu sanés. Anti sidik sareng résistansi korosi.
  • [Quality High】 Cincin anduk tugas beurat diwangun ku premium stainless steel 304, anu ngajagi tina korosi sareng karat. Bahan stainless steel ngajantenkeun awét.
  • [Gampang kanggo pasang】 Disumputkeun sekrup dipasang, témbok dipasang. Sadaya asesoris sekrup bakal dilebetkeun kana iket. Upami anjeun meryogikeun wadah kertas wc anu cocog, mangga milarian Asin: B08KDP8QYF.

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

wowow puteran anduk cincin matte hideung

wowow puteran anduk cincin matte hideung

wowow puteran anduk cincin matte hideung

wowow puteran anduk cincin matte hideung

Léngkah Instalasi:

  • Ngencarkeun sekrup sareng nyandak pilem
  • Cirian posisi basa
  • Ukur pitch na bor liang
  • Align bagian handap sareng kencengkeun sekrup
  • Pasangna dina pilem sareng kencengkeun sareng rengkuh hex
  • Bérés dipasang

Pakét ngawengku:

  • 1 X Héjo Anduk Hideung
  • Parentah Instalasi 1 X
  • 1 X Hardware Pack (jangkar transparan, sambel sambel, sareng rengkuh Allen)

spésifikasi

beurat0.36 kg
dimensi19 × 19 × 5.5 cm
Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X