neangan Pilarian situs

WOWOW Pot Filler Komérsial Tembok Gunung Faucet Matte Hideung Pasta Arm Faucet

USD99.99
Dijual:
42
Harita:
0

Amazon US Amazon MX

  • Témbok Pangeusi Pot Tembok: 1/2 NPT sambungkeun benang (ukuran standar AS), témbok liang tunggal témpél panci, ukur pas pikeun cai tiis (sanés mixer). Sadaya kit instalasi kalebet kana paket.
  • Faucet Tilepan Stretchable: Desain panangan ayun puteran 360 ° ngajantenkeun gampang ngeusian kapal masak langsung, henteu kedah jalan-jalan tina tilelep kana kompor. Anjeun tiasa ngalipetkeun kana témbok nalika henteu dianggo, kukituna ngahémat rohangan dapur.
  • Kuningan Pot Filler Matte Hideung: Dijieunna tina 100% bahan kuningan kualitas luhur, anti karat sareng non-korosi, mastikeun katahanan sareng gampang dibersihkeun. Kalayan permukaan Batin anu dipoles, kokoh sareng teu aya bocor. Matte finish hideung, sidik-buktina sareng nyegah oksidasi.
  • Neoperl Aerator: Dilengkepan aerator ABS Neoperl kualitas luhur, nyiptakeun aliran aerated anu sampurna, sepi sareng henteu-percikan. Naon deui, éta tiasa ngabantosan anjeun ngahémat cai!
  • Garansi, Palanggan: Garansi 5 taun sareng dukungan pelanggan tepat waktos ditawarkeun. Éta katutup ku 90-dinten wangsal kawates. Punten taroskeun ka kami ngalangkungan pesen anjeun, kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun.

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Pot Filler Faucet Matte Hideung WOWOW Pot Filler Faucet Matte Hideung WOWOW Pot Filler Faucet Matte Hideung WOWOW Pot Filler Faucet Matte Hideung

WOWOW Filler Faucet Fold 2311100RB: Pot filler faucet fold, struktur kuningan premium tina awak keran, keran dapur kalayan kaén anu saé luhurna, tahan-gores, saderhana pikeun nyeuseuh, kuningan purity luhur, kuat, bébas kalungguhan, tahan korosi Tahan sidik, tahan awét, kaamanan lingkungan & kaséhatan.

Kalayan potongan sudut sareng industri industrialis, pangisi ketel ieu sigana bakal ngadamel pernyataan pangsaéna di dapur Anjeun. Rarancang témbok témbok keran dapur daun loba ruang kontra pikeun pagawéan prep, ganda gabungan tina keran ieu sareng derajat 360 derajat spouting nambahkeun genah pikeun nyugemakeun galur gerbang anjeun nalika kompor atanapi pésto teras ngumbah témbok.

Keran keran pangeusi dapur kalayan tata perdana sareng fungsional: Ngan aya dua klep pikeun dual flow controller, dobel gabungan dua kali dugi ka 20 ″, sareng keran stainless steel jalan kaluar nalika henteu dianggo. Ngeusian karinjang anjeun pikeun ampir sadaya kaperluan masak teu kantos langkung gampang tibatan nganggo pangeusi kuncup. Pangaturan dipasang témbok khusus ngamungkinkeun rohangan tambahan dina konter anjeun bari sakaligus nyayogikeun kaunggulan anu luar biasa.

Keran tilelep dapur kalayan Peunteun Aliran AIR BESAR: Keran cecekelan tunggal dipasangkeun sareng aerator neoperl masihan tekanan anu tetep sareng aliran cai langsung konstan.

PEMASANGAN GAMPANG sareng JAMINAN 3 TAUN: Ukuran benang keran ieu nyaéta 1/2 ″ NPS sareng tiasa dipasangkeun sareng 1/2 ″ NPS kana 1/2 ″ konektor NPT, gunakeun ngan ukur cai tiis. Basajan pikeun nyetél nganggo rengkuh héksagon. Punten taros Kami upami anjeun ngagaduhan pamundut.

Sertipikat klep NSF klep nawiskeun fungsi gratis netes: Cartridge keramik bébas-kalungguhan diakréditasi ku NSF, mastikeun jumlah kalungguhan dina cai sirkulasi patuh standar kaamanan, ngirangan cilaka langsung sareng ngajagaan jalma anu dipikacinta. Klep keramik gampangna tos. Henteu aya volume ganjil nalika cai ngalir.

Desain abadi Duaan sareng téknologi pang anyarna: Kalayan dua sendi puter, ngamungkinkeun pangeusi pucukna tilep kaluar tina jalan nalika henteu dianggo. Éta tiasa ngahontal maksimal 20 ″ sareng mundur nalika teu dianggo, nyayogikeun maneuverability anu luar biasa. Dilengkepan kuningan mareuman klep unggal cecekelan, langkung cocog pikeun ngendalikeun laju aliran cai atanapi mareuman cai dina boh pancing atanapi témbok, operasi hiji-hiji saderhana

Spésifikasi item:

Urutna: Tungku keranjang ngeusian keran

Desain: Témbok Tanda Panyekel Double Hole dipasang

Bahan: Logam / Stainless Steel / Kuningan

Jenis Setup: Témbok Dipasang

Jumlah gagang: Handles ganda

Pasokan Cai: Ngan Cai Tiis

Panjangna Sakabéh: 20.23 ″

Feature produk:

  • Komérsial Ganda-Deui Duaan Komersial
  • Cartridge Keramik, tiasa sayogi sareng ditutup 500,000 kali
  • Faucet rotatable, swivels tiasa 360 °

Naon anu aya dina kotak na:

  • Ganda panci Dapur Panutup Faucet
  • Ningkatna Hardware
  • Parentah nstallation

spésifikasi

SKU: 2311100B kategori: , tags: , ,

spésifikasi

beurat

pon 3.89

pakét Dimensi

15 x 9.5 x 2.1 inci

warna

minyak keran pangisi panci digosok gangsa

gaya

Pot Filler Faucet Tilepan Double Pakem

ngabereskeun

Minyak Dibungkus

material

kuningan

corak

Tilepan Faucet Faucet Tilepan

Métode instalasi

Dipasang-Dinding

Bahan cecekelan

kuningan

Pedaran Kinerja

Cai tiis

Kaasup Komponén

Faucét pangeusi panci / konektor NPT; Aerator ABS Neoperl; Asesoris Pemasangan (Jerman Fischer nilon jangkar baud)

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X