neangan Pilarian situs

WOWOW Pot filler Nickel Brush

USD92.99
Dijual:
65
Harita:
8

Amazon US Amazon MX

Rarancang témbok témbok keran dapur daun loba ruang kontra pikeun pagawéan prep, ganda gabungan tina keran ieu sareng derajat 360 derajat spouting nambahkeun genah pikeun nyugemakeun galur gerbang anjeun nalika kompor atanapi kompor masak teras nyeuseuh témbok.

2311200 petunjuk instalasi

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Pot filler Nickel BrushWOWOW Pot filler Nickel Brush WOWOW Pot filler Nickel Brush

Faucét dapur 2311200 tilep: Pot filler faucet fold, struktur kuningan luhur awak tilelep, faucet dapur nganggo bahan premium unggulan, Cocog sapertos kompor, area makan, dapur, dua sink: permukaan anu raos (nikel disikat), kualitas anu luar biasa, saderhana dikumbah , kuningan purity luhur sareng nut kuningan kualitas luhur, kuat, bébas kalungguhan, tahan korosi. Bahan awak: stainless steel, awét, kaséhatan & kaamanan lingkungan.

Ngeusian baskét anjeun kanggo ampir sagala kabutuhan masak tacan gampang pisan dibandingkeun ngeusian pucukna.

Setélan témbok khusus témbok ngamungkinkeun rohangan tambahan di lokét anjeun dina waktos anu sami masihan kauntungan anu luar biasa.

Pot anu ngeusian témbok keran gunung: Desain kontemporer tina panci panci spektakuler.

Keran dapur tilelep sareng LARGE WATER FLOW RATE: Tunggal keran cecek anu dipasang sareng aoperal neoperl masihan tekanan konstan sareng langsung aliran cai konstan.

Keran dapur: PEMASANGAN GAMPANG sareng JAMINAN 3 TAUN: Ukuran benang keran ieu bakal 1/2 ″ NPS sareng tiasa dipasangkeun sareng 1/2 ″ NPS kana 1/2 ″ konektor NPT, gunakeun ngan ukur cai tiis. Basajan pikeun nyetél nganggo rengkuh héksagon. Punten taros Kami upami anjeun ngagaduhan pamundut.

spésifikasi

beurat

pon 3.49

pakét Dimensi

15.4 x 9.4 x 2.2 inci

warna

Nikel dirobuh

ngabereskeun

Brushed

material

kuningan

corak

Faucet Tilelep Komérsial / Klasik / 2 Pakem

Métode instalasi

Dipasang-Dinding

Ngahontal Spout

23.8 inci

Jenis siram

Modeu semprot

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

Ditinggalkeun atawa Katuhu

Bahan cecekelan

kuningan

Ukuran Péso Dilipat

23.8 inci

Pedaran Kinerja

Cai tiis

Nyolok Plug

Dipasangkeun témbok

Kaasup Komponén

Faucét pangeusi panci / konektor NPT; Aerator ABS Neoperl; Asesoris Pemasangan (Jerman Fischer nilon jangkar baud)

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X