neangan Pilarian situs

WOWOW Faucet Kamar Mandi Pink

USD69.99
Dijual:
0
Harita:
0
  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

1. casting kuningan ramah lingkungan:saluyu sareng standar eusi kalungguhan, kompak tanpa trachoma, penetrasi-ledakan-buktina

2. téknologi hemat cai calakan: bubbler ngenalkeun hawa kana aliran cai pikeun ngawangun gelembung bodas anu ageung, sareng hawa sareng cai dicampur sapuratina pikeun ngahontal tujuan ngahémat cai.

3. cecekelan ergonomis: cecekelan anu cocog sareng ergonomis, cekelan na raoseun, sareng saklar lemes sareng gratis

4. 30 HARI Terbatas Pangembalian Sareng Jaminan Balik deui Artos :Kami nangtung di tukangeun produk kami, sadaya keran dapur didukung ku garansi terbatas 3 taun, 30 Dinten Terbatas balik sareng jaminan artos uih deui. upami aya patarosan, punten kersa ngahubungi kami, kami bungah pisan nawiskeun solusi anu tepat waktuna

Harita customer

Dumasar pedaran 5
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
D
Durant Kelly
kualitas High

Katémbongna kedah lami, ditambah keran nyalira sadayana logam, sanés palastik flimsy mirah. Abdi resep sareng pastina bakal nyarankeun kuring ogé resep desainna, éta katingalina saé sabab tiasa dianggo.

c
Christina

Anjeun moal salah dina set ieu! Éta kawajiban saé pisan sareng tugas beurat anu pikeun harga anu kuring henteu ngarepkeun. Kami ningal Home Depot sareng Lowes kanggo keran tilelep hideung heula. Teu aya anu ampir saageungna sareng sadayana sahenteuna dua kali atanapi tilu kali harga. Kami pisan wareg ku set ieu!

B
Bruce Jane
A mésér senang

Abdi resep kualitas bahan anu dianggo sareng pas sareng bérésna sacara umum. Abdi senang ku pameseran. Pamasanganana lancar, kecuali pikeun ieu di handap.

M
Michael J.
Cocogkeun sampurna

Imut pisan sareng bérésna sampurna. Kualitas luhur sareng tampilan anu luar biasa

B
Bolt.Smith
Keran anu saé

Keran pink ieu katingalina saé pisan. Mangrupikeun punchline di kamar mandi kuring

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X