neangan Pilarian situs

WOWOW Minyak Digosok Perunggu Perunggu Tembok Gunung

USD97.99
Dijual:
37
Harita:
0

Amazon US Amazon MX Parentah Instalasi PDF

  • Oil rubbed bronze folding kitchen faucet: oil rubbed bronze finish, full of retro style, non-erosion, scratch-resistant, black surface is not easy to get dirt, both of good appearance and durable quality. Note: Please turn off the faucet handle near the wall when not in use to extend the service life of the pot filler!
  • 360° rotatable wall mount faucet: approx. 22.7 inch dual jointed swing spout, the flexible hole can be retracted smoothly when not using, add convenience when adding water to your cooking pot
  • Lead-free brass pot filler faucet: high density solid brass material, apply special lead-free filtering technique, the water standard is guaranteed
  • High quality aerator in stretchable kitchen faucet: pot filler copper with steady pressure, straight consistent water flow, high pressure ABS aerator with less splashing, drip-free and leak-proof
  • Garansi, rojongan customer: jaminan 5-taun sarta rojongan customer timely ditawarkeun. Ieu katutupan ku 90 poé balik kawates. Mangga ngahubungan kami ngaliwatan urutan Anjeun.

Paréntah instalasi 2311200RB

 

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

 

WOWOW Minyak Digosok Perunggu Perunggu Tembok Gunung

WOWOW Minyak Digosok Perunggu Perunggu Tembok Gunung WOWOW Minyak Digosok Perunggu Perunggu Tembok Gunung

Diskripsi produk:
Tilepan, mancep panci panci keran: panci panci keran 2311200RB gaduh sebutan dua sisi, panangan ayun duaan, panangan tunggal, keran dapur industri keretas tiasa dirobih deui nalika henteu dianggo, efektif dina nyimpen sareng masak rohangan .
Tungtungna Chrome: keran dapur témpo chrome endah, non-erosi sareng non-karat, luhur-refleksi sareng palapis glistening, ngan nyeuseuh tiasa ngumbah.
Ahenter Neoperl: nyayogikeun tekanan kontinyu sareng aliran cai konstan langsung, insinyur abs anu langkung ageung kalayan kirang sragaman, ngeclak-bébas sareng bocor-buktina.
Jaminan, palayanan customer: jaminan 5 taun sareng jasa palanggan tiasa dipendakan. Kalapis ku 90 poé mulang tambahan.

spésifikasi

beurat

7.71 kg = 16.9976 lb = 271.9622 oz

pabrik

WAH

item Beurat

pon 3.74

pakét Dimensi

15.6 x 9.5 x 2.2 inci

warna

Perunggu Digosok Minyak

ngabereskeun

Minyak Dibungkus

material

kuningan

corak

Tilepan / 2 Pakem / ayun Panangan

Métode instalasi

Témbok Gunung

Ukuran Péso Dilipat

23.8 inci

pamakéan

Komérsial / Rumah Makan / Padumukan / Indoor / Dapur

Kaasup Komponén

Faucét pangeusi panci / konektor NPT; Aerator ABS Neoperl; Asesoris Pemasangan (Jerman Fischer nilon jangkar baud)

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X