neangan Pilarian situs

WOWOW Mini Basin Mixer Ketok Sadaya hideung

USD99.99
Dijual:
0
Harita:
0
  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Henteu paduli kumaha saderhana penampilanana, séri keran baskét ngagabungkeun kualitas sareng fungsi anu saé kalayan kesederhanaan pantun sareng pesona klasik, nunjukkeun tingkat kasampurnaan anu tangtu. Keran tilelep kamar mandi hideung modéren ieu tiasa nambihan kahirupan anjeun sareng ngabersihan kabersihan Pesona estetika saderhana. Keran baskom hideung didamel tina finish hideung, ngagaduhan struktur kuningan kualitas luhur, ngagaduhan anti korosi sareng anti karat, tiasa mastikeun panggunaan jangka panjang sareng gaduh kaendahan anu awét.

  • Teu gampang keyeng
  • Henteu aya kabocoran cai saatos ngaganti
  • Neoperl Ngahémat Cai Bubbler
  • Ngahémat cai, nganggo prinsip suntikan hawa
  • Cai henteu cipruk, cegah cipratan baju
  • Bahan kandel
  • Las seamless
  • Cai lemes
  • Bahan kandel
  • Ngadamel keran anu langkung awet
  • Awak keran didamel tina bahan anu saé
  • Kuat anti korosi, nolak polusi cai
  • Selang stainless steel
  • Bukti-ledakan, anti bocor, anti sepuh
Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X