neangan Pilarian situs

WOWOW Matte Hideung Dua-Handle Kasebar Pancuran Kamar

USD62.99
Dijual:
67
Harita:
23

Amazon US Amazon CA

Palapis keran nyaéta salé hideung matte, anu tiasa ngajaga permukaan tina korosi sareng karat.
Selang suplai cai & solokan dikandung dina kebat. Pastikeun ngagunakeun dagangan premium baja pikeun Kesejahteraan Anjeun
Kontrol Suhu - Tuas dua-gagang pikeun Kontrol saderhana tina suhu cai sareng aliran cai langsung
Gampang Setup - Sadaya Komponén anu disiapkeun pikeun pamasangan ogé kalebet.

Pitunjuk instalasi 2321300B

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

3 Liang Gunung Faucet Kamar Mandi Lega 2321300B-AMUS: jarak anu tiasa diatur antara 6 "- 14" '; Ukuran liang: 32 - 38 mm / 1.26 - 1.5 "
Téhnologi Sambungkeun Kreatif Creative: Gampang dipasang ku anjeun sorangan tanpa tukang ledeng, sumping sareng pop up solokan. JIMAT TEMPAT INSTALUSI GAMPANG TANPA FUNGSI WOWOW
Faucet Mandi 2 Handle: permukaan hideung hideung matte, klasik sareng sederhana, nolak korosi sareng tarnishing liwat pamakean sapopoé, pas sewaan bumi, condo, apartemen, lavatory, use komersial, hotel
Faucets Basin gratis Caket Leak: anjing laut keramik keramik NSF sareng cai-neuleum cai-citér ABS mastikeun no bocor sareng timah, samentawis nyayogikeun alon, aliran cai stabil dikawasa ku dua handles kalayan sakedik usaha
WARRANG LIFETIME sareng PELANGGAN PELUANG: Diangkut ku 90-dinten gratis deui sareng garansi hirupna! PUNTUNG HUBUNGAN EMAIL❤service@wowowfaucet.com

spésifikasi

SKU: 2321300B-AMUS kategori: , tags: , ,

spésifikasi

beurat

pon 3.63

pakét Dimensi

12.1 x 8.6 x 3 inci

warna

matte Hideung

ngabereskeun

hideung

material

Beusi sténless

kakuatan Sumber

Powered hidrolik

Métode instalasi

Permukaan-Dipasang

Jangkung Spout

4.8 inci

Ngahontal Spout

3.1 inci

Jenis siram

dual

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X