neangan Pilarian situs

WOWOW Dapur Sink Campur Tarik Tarik Keluar Semprot Nikel Dias

USD88.99
Dijual:
106
Harita:
54

Amazon US    Amazon CA

Diciptakeun pikeun anu hoyong idéal desain kontemporer, fungsionalitas, sareng kualitas mutlak, wowow Faucet Koleksi ngalangkungan gaya modern streamline kalayan cecek uas anu leres. Desain keran spout tina keran dapur dapur nyayogikeun penampilan anu abadi sareng anca. Nambahkeun bérés nikel disikat anu memperkirakeun bentuk anu bersih, minimalis sareng desain murni. A tambahan hebat pikeun dapur anjeun ayeuna!

2311601 petunjuk instalasi

Nganteurkeun ka

Séép

WOWOW Dapur Sink Campur Tarik Tarik Keluar Semprot Nikel Dias WOWOW Dapur Sink Campur Tarik Tarik Keluar Semprot Nikel Dias WOWOW Dapur Sink Campur Tarik Tarik Keluar Semprot Nikel Dias

Gaya Unik: Kolam Spout pikeun dapur 2311601 nikel digosok siga Tambahan Sink, Yayasan sempit di luhur sareng Broad di Dasar, Layout ieu nyingkirkeun nalika rotating, sareng ogé cangkéng Jalur anu hadé tina dapur tilelep keran Masih langkung Rasaeun , Nyayogikeun dapur anjeun dina sababaraha ramo

3 Modeu Puting: Lengkep / ngalir / nyemprot, aliran kalayan kakuatan anu kuat tiasa ngeusian kuncup gancang, nyeuseuh unggal juru tilelep, nyemprotkeun gaya nganggo aliran anu lancar sareng kontinyu pikeun siram buah sareng sayuran sacara lemes, sareng ogé cara ngareureuhkeun ngeureunkeun cai dina aya waktos kanggo ngajaga cai, kagunaan & hemat energi
Kualitas High: Kaset dapur nikel disikat gaduh konektor pembakar roti logam Dijieun tina kuningan anu Luhung, mastikeun yén standar cai tanpa mineral sareng nuju kéngingkeun cai anu aman, logam séng / stainless baja dapur stainless ngajamin kuat, tahan korosi sareng Kamampuhan anu kuat.
Daerah Kumbah Anu langkung ageung: Dapur keranit keranil sareng 1.5 m (panjang lebar) selang PX nyayogikeun kawasan anu langkung ageung, cocog pikeun fungsi anu tilelep dual, keran sink ieu mangrupikeun pembantu anu pangsaéna pikeun pagawéan kalikeun fungsi!

Kauntungan tina liang tunggal tarik handap keran digosok nikel

Kolam cét tarik henteu gratis sareng lancar, sareng tiasa malik deui kana posisi aslina pas sareng gampang henteu aya masalah di mana waé. Ku saklar na keran tiasa ngalih antara cai mandi sareng modeu outlet cai sanés-lami pisan. Basajan pikeun dioperasikeun, ngiringan unggal tempat anu badé siram.

spésifikasi

SKU: 2311601 nikel nikel kategori: , tags: , ,

spésifikasi

beurat

2 kg = 4.4092 lb = 70.5479 oz

pakét Dimensi

22 x 11.1 x 3 inci

warna

Nikel dirobuh

ngabereskeun

Brushed

material

Beusi sténless

kakuatan Sumber

Powered hidrolik

Métode instalasi

Permukaan-Dipasang

Panjang Panjang

50 Séntiméter

Jangkung Spout

suku 7.8

Ngahontal Spout

suku 9

pamakéan

Komérsial / Perumahan

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X