neangan Pilarian situs

WOWOW Dapur Karet Tangan Pantang sareng Tarik Down Sprayer

USD86.99
Dijual:
57
Harita:
0

Amazon US

Kalayan sirah pancuran anu tiasa dicabut, cai anu dicampur campuran cai gampang dikontrol. Atuh ka kartrij keramikna, produk ieu mastikeun panggunaan jangka panjang tanpa ngeclak cai sareng bocor sareng akurat ngatur cai anu akurat.

Parangkat instalasi 2311601C

Nganteurkeun ka

Séép

WOWOW Dapur Karet Tangan Pantang sareng Tarik Down Sprayer

  •  
  • WOWOW Dapur Karet Tangan Pantang sareng Tarik Down Sprayer WOWOW Dapur Karet Tangan Pantang sareng Tarik Down SprayerKeran dapur dapur keretas tarik 2311601C
    Naha anjeun milarian keran tilelep dapur krom tingkat luhur anu performa optimal di imah sareng bar & réstoran dapur? Milarian henteu langkung jauh! WOWOW parantos tiasa ngadamel keran kran tilelep krom handap anu nawiskeun performa liga luhur, bahkan dina kaayaan anu sesah sareng nuntut. Sakumaha anjeun tiasa gambar, dina situs komérsial sapertos réstoran sareng bar, unggal pagawé tunggal damel gancang-gancang. Éta henteu hartosna hartosna pakakas dapur atanapi palang dirawat kalayan ngeunah ku anggota staf. Éta sababna keran tilelep dapur komersial kedah tahan 100% pikeun nawiskeun kinerja 100% sepanjang waktos, bahkan langkung-langkung dina momen anu paling neken.
    Pamilik bar sareng réstoran sering milih tarik keran cai tilelep, sabab duanana praktis sareng fungsional. Aranjeunna tiasa ngahontal di mana waé tempatna atanapi tilelep dapur. Bahkan di réstoran anu tilelep pawon anu ageung, keretas dapur anu caket handap tiasa ngahontal tempat atanapi tempat anu kedah dibersihkeun. Fitur anu ditungtut pisan pikeun faukét tilelep pawon komérsial, nya éta sirah semprotna mundur ka posisi aslina. Sareng langkung saé sacara otomatis ku stasiun dok magnét pikeun henteu éléh waktos anu berharga. Henteu aya nanaon pikeun grosit dapur WOWOW tilelep keran tarik anu parantos seueur dianggo di réstoran sareng dapur bumi di sakumna dunya.
    Kualitas standar keran tilam dapur ditarik ka handap
    Kolom pawon sink kromo tarik turun tina WOWOW disertakeun handapeun BSCI, CE, UPC, sareng ISO 9001. Ieu ngabuktikeun yén WOWOW nyandak kualitas sacara serius sareng ngalaksanakeun sagala pikeun ngalaksanakeun sareng ngaleupaskeun standar industri. Harepan anu penting nyaéta tujuanana. WOWOW ngan ukur nganggo bahan berkelas tinggi sapertos kuningan density sareng stainless steel. Ketahanan sareng résistansi sahingga dicagar. Awak keranit pawon anu diwangun tina aloi séng, inti keran dijieun tina kuningan masif sareng spoutna didamel tina baja karét. Bahan-bahan ieu ngajamin keranit dapur highperformance anu awét, bébas netes, bébas kalungguhan sareng anti ledakan.
    Wécét pawon WOWOW keran tarik tarik nyayogikeun stasion dok magnét anu bakal salawasna nyumponan sareng ngaleuwihan ekspektasi anjeun. Semprot semprot bakal salawasna dina posisi anu leres, sanajan saatos periode anu langkung lami. Stasiun dok magnet ieu parantos diuji langkung ti 10,000 kali. Nembongan yén sanggeus kabéh tés ieu, magnet anu kabentuk masih tiasa nahan sirah anu disemprot saatos waé.
    Ongkos cekap krom dapur tanggap keran tarik turun
    Henteu ngan keran sink dapur WOWOW anu parantos tarik pisan pikeun meulina, éta ogé biaya cekap ngeunaan pamakean cai. Kusabab Neoperl Aerator inovatif, pamakean cai diréduksi jadi 50% tina panggunaan aslina. Neoperl Aerator Ieu ogé disertakeun, sareng bakal ngabijikeun tujuanana kanggo waktos anu lami. Éta ngirangan aliran cai nganggo cara anu pinter, ku anjeun sanés moal terang yén cai kurang dianggo. Cai disayogikeun ku tekenan anu langkung saé supados ngabersihan langkung saé, tibatan tanpa alat penurunan cai Neoperl Aerator inovatif. Sareng ku cara ngahasilkeun tagihan cai anu ngirangan 50%! Ieu ngabuktikeun yén WOWOW nyandak inovasi sareng konsumsi cai sacara serius. Upami hoyong, aerator Neoperl ABS ngan saukur dihapus ku koin. Boh ngaganti sareng ngabersihkeunna, atanapi nganggo tekanan cai pinuh ku kerumah dapur kréma WOWOW tilelep tarik.
  • Atoh, harga jual tina keretas pawon krom tarik tarik pisan meujeuhna. WOWOW nawiskeun anjeun nilai anu pangsaéna pikeun pas anjeun ningali kualitas perusahaan anu ditawarkeun. Proses produksina kacida otomatis sareng tepat. Ku cara ieu WOWOW ngahemat seueur biaya, sareng henteu nawiskeun produk kualitas anu tiasa bersaing sareng bahkan langkung keran tumpukan dapur A-brand. Kolom pawon anu badé tarik WOWOW mangrupikeun keran bahkan langkung mirah pikeun anggaran dapur. Kalayan kualitasna mahal sareng penampilan modéren, WOWOW pasti kabuktian janten pilihan pangsaéna dina pasaran.
    Rarancang keran dapur dapur krom tarik tarik ka handap
    Nalika keranjang sink dapur WOWOW sigana cocog ogé sareng dapur, éta henteu hartosna yén WOWOW parantos badami badé gaya, desain sareng fungsionalitas. Sabalikna! Kolong pawon krom sinking handap ieu dirarancang kalayan dirawat teras nambihan tampilan anu pikaresepeun dina dapur. Rarancang busur anu luhur sapertos swan elegan sareng gagangna dirarancang gagah nganggo kurva halus. Semprot semprot nyumbang ogé kana desain kontémporér na ogé.
    Ngeunaan fungsionalitas, kréter pawon sink krét tarik tarik nawiskeun 3 modeu cai: nyapu, aliran sareng semprot. Kalayan mode nyapu anu unik, cai kuat dipaksa sapertos agul-agul pikeun ngabilas kotor sareng dapur tilelep gancang sareng kuat. Modeu aliran anu kuat langkung pas pikeun tekanan cai anu rendah, contona nalika anjeun ngumbah sayuran sareng henteu hoyong ngarusaknana. Tungtungna, ku modeu semprot anjeun tiasa ngeusian panci cai dina waktu anu singget.
    Kalungguhan operasional kerumit dapur keran tarik tarik handap
    Ngadopsi hiji sareng ditemprotkeun sareng nyerat, semprot dapur kréma WOWOW keran tarik turun pasti gampang dioperasi. Salian ti éta, sirah semprot pamrih gelar 360 ngabantosan anjeun ogé ngalaksanakeun pagawéan anjeun kalayan gampang, ngahémat anjeun waktos sareng usaha. Salang tarik kaluar nawiskeun prosés mundur lancar. Kolom pawon anu ngagaduhan liang keretapi tunggal ieu dugi ka handap sabab nangtung pikeun operasi anu pikaresepeun.
    Pamustunganana, kréro dapur tilelep keran tarik pisan gampang dipasang. Kolam pawon anu lega anu dicekel ku jangkungna lima ieu dicancang pikeun nyocogkeun boh 1 atanapi 3 dek dapur. Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan éstétika kusabab liang anu diramal, sabab WOWOW nyayogikeun piring dek logam pikeun nutupan liang. WOWOW ogé nawiskeun sadayana bahan pamasangan anu anjeun kedah pasang keretas pawon krom tarik ieu di handap, kalebet sarung tangan, pita Teflon sareng alat. Pamasangan keran dapur tilam WOWOW ieu janten siga angin ngahiliwir!
    Kauntungan tina kerumit dapur keran keretas tarik dina kacilakaan:
     Méré faktor wow ka dapur
     Desain gaya kandel
     Semprot semprot kaluar tarik magnét
     Tilu fungsi nyemprot
     Dijieun bahan kualitas luhur
     Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
     garansi 5 taun 

spésifikasi

item Beurat

pon 6.98

pakét Dimensi

22 x 11.1 x 3 inci

warna

Nikel dirobuh

ngabereskeun

Brushed

material

Beusi sténless

kakuatan Sumber

Powered hidrolik

Métode instalasi

Permukaan-Dipasang

Panjang Panjang

50 Séntiméter

Jangkung Spout

suku 7.8

Ngahontal Spout

suku 9

Kaasup Komponén

Lempeng Dek

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X