neangan Pilarian situs

WOWOW 5 Set Kepala Pancuran Pancuran Genggam Tekanan Tinggi, 3.5 Inci Disikat Nikel Pancuran Kepala sareng Selang 59 Inci

USD29.99
Dijual:
0
Harita:
0

Amazon US

  • [Desain kontémporér】 Kepala pancuran genggam ieu kalayan kasaimbangan sareng beurat idéal dina panangan, desain ergonomis ngajantenkeun kanyamanan anu hadé sareng gampang dianggo. Beureum semprot dipahat artistik ngungkabkeun, bentuk arsitéktur saderhana anu ngalengkepan mandi kontémporér sareng minimalis.
  • [5 Semprot Fungsi】 Sirah pancuran ngagaduhan 5 pilihan semprot, kalebet Hujan, Pijat Pulsating, Semprot Daya, Hujan + Pijat Pulsating, Hujan + Semprot Daya. 5 setélan anu béda-béda mangaruhan pangaruh anu ningkat pikeun pangalaman pancuran pamungkas sanajan dina tekanan anu handap. Éta cocog pikeun mandi barudak, nyeuseuh piaraan sareng meresihan kamar mandi, jst.
  • [Gampang Dibersihkeun sareng No-anti bakiak】 Semprot nozel nutupan daérah pancuran, 40 nozel karét fleksibel pikeun ngabersihan diri sareng 18 nozel ABS, jet anti-bakiak bersih-bersih ieu pikeun gampang dibersihkeun sareng nyegah penumpukan kapur.
  • [Bahan Premium】 Disikat Nikel plated premium ABS shower, bracket sareng selang PVC, ngajantenkeun awét, karat-buktina, luntur-buktina, nolak sidik sareng titik-titik cai.360 ° kurung swivel-adjustable pikeun nyaluyukeun sudut sareng arah anu anjeun peryogikeun. Ganda kacangan selang kuningan padet pikeun sambungan bébas bocor anu dipercaya.
  • [Instalasi gampang】 Henteu kedah nyauran tukang ledeng, ngan ukur hiji sambungan anu ketat dina sababaraha menit ku ngan saukur nuturkeun pitunjuk salangkah demi léngkah. Gawe sareng sadaya serat pipa G1 / 2 "standar. Catetan: Normal pikeun ngadangukeun sababaraha sora nalika anjeun ngocok éta sabab aya impeller dina sirah pancuran anu ngabantosan ngahasilkeun cai pijet langkung saé.
  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

wowow tekanan tinggi sirah pancuran genggam disikat sirah pancuran nikel sareng selangwowow tekanan tinggi sirah pancuran genggam disikat sirah pancuran nikel sareng selang

wowow tekanan tinggi sirah pancuran genggam disikat sirah pancuran nikel sareng selang wowow tekanan tinggi sirah pancuran genggam disikat sirah pancuran nikel sareng selang

spésifikasi

SKU: H5010 kategori: ,

spésifikasi

pabrik

WOWOW

item Beurat

1.55 pon

pakét Dimensi

9.49 x 6.42 x 3.19 inci

warna

Disikat Nikel

gaya

kontemporer

ngabereskeun

Disikat

material

Disikat Nikel Plated Premium ABS, Selang PVC

wujud

buleud

Métode instalasi

Tembok Dipasang

Item Paket kuantitas

1

pamakéan

Komérsial / Perumahan

Kaasup Komponén

Sirah pancuran sirah x 1, Bracket x 1, Spare Rubber Rubber x 2, Anti Leakage Teflon Tape x 1, Pancuran Selang x 1, Pitunjuk Instalasi x 1

Accu dibutuhkeun?

teu

jaminan Pedaran

Barang Anyar. Garansi 1 Taun Terbatas

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X