neangan Pilarian situs

WOWOW Komérsial Pot Filler Ketel Faucet Chorme

USD106.99
Dijual:
64
Harita:
0

Amazon US Amazon CA Amazon MX Parentah Instalasi PDF

  • Keran témbok pikeun HOT & COLD: teu siga kran pengisi pot tradisional krom kalayan ngan ukur hiji liang pikeun cai tiis, keran pengisi pot wow dirancang 2 liang pikeun nyampur cai tiis sareng panas, nawiskeun langkung genah sareng pangalaman anu ramah-pamaké
  • Ngajaga kaséhatan: Keran tambaga padet dijieunna tina kuningan murni dénsitas luhur, leuwih hade tinimbang logam sejen, kuningan ngalaksanakeun ogé dina nyegah kalungguhan, mineral jeung korosi, jadi standar cai geus ensured, ngajaga kaséhatan kulawarga anjeun.
  • Simpen rohangan: 2 handles 2 liang tilepan gaya témbok-Gunung daun cukup spasi tur kamar, mendi ganda tina keran jeung 360 derajat spout rotasi nambahkeun leuwih genah, anjeun tiasa tarik kaluar atawa mundur mulus pikeun ngalakonan multiply karya.
  • Karajinan kualitas: Eunteung-kawas Chrome finish, ngagurilap tur caang, nu teu luntur sarta awét; Neoperl aerator bisa nyadiakeun tekanan ajeg tur aliran cai konsisten lempeng; tekanan tinggi ABS aerator kirang splashing, netes cartridge keramik bébas endures
  • Garansi, dukungan palanggan: 5-taun jaminan jeung rojongan customer timely ditawarkeun. Ieu katutupan ku 90 poé balik kawates. Mangga ngahubungan kami ngaliwatan urutan Anjeun.
  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Komérsial Pot Filler Ketel Faucet Chorme

Naha kang Oki atanapi Masak Kasual, témbok témbok ieu ngeusian panci dapur 2311400C ngadamel tangan anu bantosan di unggal dapur. Dilengkepan klep disk keramik pikeun ngajamin fungsional bébas ngeclak, penting pisan pikeun alat-dipasang dipasang di jero pélter. Hal ieu pasti bakal janten pusat perhatian pikeun waktos anu lami, saprak pangisi panci ieu diwangun ku kuningan anu berkualitas tinggi sareng ditawarkeun dina rupa premium anu béda. Masihan gaya konvensional saé kalayan gaya hiasan tradisional sareng transisi.

Inpormasi detail produk:

Keran témbok kanggo PANAS & SENI: henteu sapertos krom keran pangisi panci tradisional kalayan ngan hiji liang kanggo cai tiis, keran dapur wowow didesain 2 liang kanggo nyampur cai tiis & panas, nawiskeun langkung raoseun sareng pangalaman anu ramah pikeun pangguna

 

Jaga kasehatan: keran tambaga padet tina kuningan kuningan murni anu langkung saé, langkung saé tibatan logam sanés, kuningan ngalaksanakeun saé dina nyegah timah, mineral sareng korosi, ku kituna standar cai terjamin, ngajagaan kasehatan kulawarga anjeun

 

Nyalametkeun rohangan: 2 handles 2 liang tilep gaya témbok-gunung daun cukup ruang sareng ruangan, ganda sendi keran sareng rotasi 360 derajat gelar nambihan langkung seueur, anjeun tiasa tarik kaluar atanapi mundur lancar pikeun ngalakukeun ngalikeun pagawéan

 

Karajinan berkualitas: kaseup anu siga kristal, ngagurilap sareng terang, anu henteu luntur sareng awét; Ahentl neoperl tiasa nyayogikeun tekenan anu stabil sareng aliran cai konsisten lempeng; tekanan tinggi aerator ABS kurang semprot, ngeculkeun kartrij keramik bébas tetep

 

Ukuran standar Amérika: 5.9 '' (panjang liang), 13.1 '' (panjang), 1/2 "NPS dugi ka 1/2" NPT (konektor standar AS), anjeun henteu kedah ngaco tungtung kana keran teuing upami anjeun liang témbok jero; Garansi 5 Taun Terbatas, Dukungan Palanggan 24/7: garansi terbatas ngalawan kabocoran, drips, break, sareng defect finish, éta ogé katutupan ku 90 dinten gratis mulang. Punten Hubungan EMAIL❤service@wowowfaucet.com

spésifikasi

SKU: 2311400C kategori: , tags: ,

spésifikasi

beurat

pon 4.58

pakét Dimensi

19.84 x 7.8 x 5.08 inci

warna

Chrome

Ngahontal Spout

23.8 inci

ngabereskeun

digosok

material

kuningan

wujud

Lempeng

Nomer Liar

2

Jumlah gagang

2

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

bener

Nyolok Plug

témbok Gunung

jaminan Pedaran

Garansi kawates 5 taun

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X