neangan Pilarian situs

WOWOW Komérsial Dapur Pot Filler Pasta Arm Chrome

USD97.99
Dijual:
46
Harita:
2

Amazon US

Jangkungna panci na luhureun komporna dipuji pisan ku para nasabah ti Taiwan, Jepang, Jerman, sareng Amérika.
Diolah ku mesin incision sareng lathes, gaduh ciri diménsi anu pas.
Produk ieu parantos diverifikasi handapeun ISO.
Kalayan kalenturan, keran dapur ieu tiasa gampang ngahontal tempat-tempat anu sesah.

Parangkat instalasi 2311100C

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Komérsial Dapur Pot Filler Pasta Arm Chrome

 

WOWOW Komérsial Dapur Pot Filler Pasta Arm Chrome

WOWOW Komérsial Dapur Pot Filler Pasta Arm Chrome

WOWOW Komérsial Dapur Pot Filler Pasta Arm Chrome

WOWOW Komérsial Dapur Pot Filler Pasta Arm Chrome

Pot ngeusian keran kanggo kompor dapur anjeun 2311100C

Kolam ngeusian panci mangrupakeun keran ayun-ayunan anu praktis pikeun dapur anjeun dina panangan anu panjang sareng sambungan. Biasana keran ngeusian panci dipasang di kompor di dapur Anjeun. Ku cara kieu anjeun tiasa ngeusian periuk sareng cai, sedengkeun aranjeunna diposisikan dina kompor parantos aya. Siga kitu anjeun henteu kedah nyandak pariuk anu dieusi beurat tina tilelep dapur anjeun ka kompor dapur anjeun. Kolam ngeusian pot tradisional teu kedah aya patalina sareng keran tilam dapur sanés anu ngagaduhan panangan gabungan. Bédana utama antara keran panci panci sareng keran bumbung anu dihias mangrupakeun sumber cai anu haneut. Kalayan panci panci panci ngan hiji pasokan cai tiis diperyogikeun. Tapi tangtosna anjeun tiasa gampang ngahijikeun keran panci panci ku keran dapur anu dihijikeun sareng ngahontal kerentanan pamungkas dina desain dapur.
Nalika anjeun mendesain dapur anjeun, mimitina anjeun sering mikirkeun kumaha kimpina impian anjeun. Tapi panginten anu langkung penting nyaéta pungsi dapur impian anyar anjeun. Anjeun kedah mikirkeun kumaha cara masak, naon waé pakakas anu anjeun peryogikeun, dimana anjeun peryogi sumber lampu, sareng kumaha anjeun tiasa gampang ngajaga dapur anjeun. Unggal peralatan di dapur anjeun nawiskeun seueur pilihan. Ieu diitung kanggo keran dapur anjeun ogé. Tapi hiji aspek anu sering dipohokeun, nyaéta pungsionalitas pamungkas tina keran panangan pasta pangisi panci. Kantun sabab henteu dikenal seueur. Di sisi anu sanésna sapertos keran dapur ieu tiasa ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang nalika anjeun masak.

Naha anjeun peryogi keran dapur pangeusi pot?

Pro terbesar tina keran panangan pasta nyaéta anjeun tiasa ngahémat anjeun mawa pot beurat dieusi cai tina wastafel dapur ka kompor dapur anjeun. Ieu hususna tiasa janten kaunggulan ageung pikeun anjeun nalika anjeun henteu tiasa atanapi henteu hoyong nyandak barang anu beurat. Mawa pariuk beurat tiasa nyababkeun galur dina panangan, panangan sareng punggung anjeun. Éta tiasa nyusahkeun nalika anjeun parantos ngalaman nyeri dina tonggong atanapi panangan anjeun. Di sagigireun éta, éta tiasa kajadian pariuk ageung henteu cocog kana wastafel dapur anjeun. Kusabab kitu éta tiasa janten tantangan pikeun ngeusian panci ageung ku cai.
Anjeun tiasa milih tina dua pilihan dasar nalika ngeunaan keran pangeusi pot. Aya keran panci pangambung tunggal sareng dua gabungan. Éta gumantung kana ukuran kompor dapur anjeun anu mana anu bakal dianggo anu pangsaéna pikeun anjeun. Upami anjeun gaduh kompor dapur kalayan seueur pembakar, keran pangeusi pot sareng sendi dobel tiasa dianggo anu paling saé kusabab jangkauan na. The WOWOW Modern Farmhouse Pot Filler Faucet Polished Chrome nawarkeun anjeun panangan dua kali kalayan total ngahontal 20 inci. Kalayan keran pangeusi pot panjang ieu anjeun tiasa ngahontal bagian tina kompor dapur anjeun sahingga nawiskeun kanyamanan maksimal.

Fitur keran pangisi pasta pot panangan keran

Faucét pangeusi panci WOWOW seueur gunana sareng panangan na, sabab anjeun tiasa ngalipetkeun panangan deui kana témbok kompor. Ku cara kieu éta moal nyandak rohangan di dapur anjeun sareng éta moal katingali gagang. Kusabab tata letak adaptif anjeun tiasa ngahémat rohangan dapur anu berharga. Keran pangeusi pot kualitas luhur ieu tiasa diteundeun pikeun ngahargaan desain gaya dapur hiasan anjeun. Anjeun boro bakal perhatoskeun keran pangeusi pot ieu dina témbok anjeun!
Seueur jalma kasieunan yén keran pangeusi pot bakal bocor sareng nyababkeun karuksakan cai di dapur anjeun. Béda sareng keran tilelep dapur, cai anu ngeclak tiasa dicekel ku tilelep dapur. Kalayan keran pangeusi pot cai panginten murag kana kompor dapur anjeun atanapi konter dapur. Sareng akhirna di lantai dapur anjeun anu tiasa nyababkeun sababaraha karuksakan. Kusabab kaamanan, keran pangeusi pot sering dilengkepan ku dua tuas. Ku cara kieu keran pangeusi pot dua kali dijaga tina ngeclak. Panangan diperpanjang tina keran panci pengisi WOWOW ngagaduhan dua klep kanggo kendali aliran duaan. Upami anjeun parantos bérés masak, anjeun ngan ukur mareuman klep utama, janten teu aya cai anu tiasa tumpah. Ku cara kieu kaamanan dapur anjeun dijamin.
Kualitas panci kualitas luhur
The WOWOW Modern Farmhouse Pot Filler Faucet Polished Chrome parantos dirarancang ku téknologi anu paling modern. Ku cara ieu WOWOW ngajamin diménsi akurat tina keran ngeusian panci ieu pikeun pagelaran optimal. Kolam ngeusian panci WOWOW ieu nawarkeun jaminan umur panjang kusabab permukaan jero anu digosok anu kualitasna alus. Étana diciptakeun tina kuningan kuningan luhurna murni (tambaga). Anjeun mastikeun cai nginum anu kaluar tina keran ieu tanpa zat bahaya. Kaséhatan anjeun di luhur sadaya anu paling penting! Henteu pikeun nanaon produk ieu WOWOW parantos disertipikasi ISO.

Suplai cai anu saé kalayan keran panangan pasta pangisi panci ieu

Kalayan spout 360-gelar anu berkualitas luhur, anjeun tiasa ngahontal ampir sagala tempat sareng anjeun ngeusian naon waé kalayan gampang. Klep-klepna didamel tina kualitas pangsaéna sareng pisan pikaresepeun pikeun ditangani. Anjeun perhatikeun kualitasna langsung nalika anjeun nganggo klep. Modeu stream sisi sanés sampurna pikeun ngeusian cai. Éta nyayogikeun tekenan anu stabil kanggo nawiskeun aliran cai konstan. Klep-tekenan anu luhur nyegah panyebaran sareng titisan pikeun masihan anjeun kanyamanan anu saé. Sareng éta nyaéta anu diperyogikeun tina keran dapur anjeun!
Pot kerang anu ngeusian ku WOWOW atos dieusian sareng nikel digosok. Éta gaduh chrome polesan anu digosok anu bakal cocog di ampir sagala rarancang dapur. WOWOW's pot filler faucet tahan cét sareng gampang dibasuh. Pikeun ngajaga keran ngeusian panci anjeun janten gampang ogé. Anjeun tiasa ngajaga keran ngeusian panci anjeun énggal pikeun waktos anu lami. WOWOW nawiskeun garansi 5 taun ka sadaya keran na. Kusabab ieu anjeun terang yén anjeun parantos mendakan keran ngeusian panci anu nawarkeun anjeun rasio kualitas kualitas pangsaéna. Kalayan jaminan artos 90 dinten urang, anjeun tiasa ngiringan keran ngeusian panci anjeun tanpa aya masalah upami anjeun teu resep. Tapi urang terang yén ieu moal kajantenan. Kami percanten ka produk urang!
Kauntungan tina panci panci panci keran di périodik:
· Masihan faktor wow ka dapur
· Gampang eusian pariuk anjeun dina kompor
· Lengan babarengan anu praktis sareng gampang nempatkeun keran anu ngeusian panci
· Dual-angkatan pikeun kalenturan optimal
· Anjeun tiasa sacara gampil ngahontal tempat anu henteu kapendem di 20 inci
· Rarancang krém anu unik
· Dijieun bahan kuningan anu berkualitas tinggi
· Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
· Garansi 5 taun

spésifikasi

beurat

pon 3.84

pakét Dimensi

15.51 x 9.61 x 2.05 inci

warna

krom keran pangeusi pot

gaya

Pot Filler Faucet Fold Double Handle Chrome

ngabereskeun

Chrome

material

kuningan

wujud

tilepan

Métode instalasi

Dipasang-Dinding

Ngahontal Spout

20 inci

Jenis siram

Modeu Aliran

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

Ditinggalkeun atawa Katuhu

Jumlah gagang

2

Bahan cecekelan

kuningan

Pedaran Kinerja

Cai tiis

Nyolok Plug

Dipasang-Dinding

pamakéan

Komérsial / Rumah Makan / Padumukan / Indoor

Kaasup Komponén

Faucét pangeusi panci / konektor NPT; Neoperl ABS aeractor; Asesoris Pemasangan (Jerman Fischer nilon jangkar baud)

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X