neangan Pilarian situs

WOWOW Chrome Dapur Sink Faucet Kalayan tarik-kaluar

USD107.99
Dijual:
70
Harita:
37

 

Mésér Tangan Dapur Faucet Tangan gaduh fungsi ditarikna otomatis. Fungsi penarik tina keran tarik utamana dicapai ku bola gravitasi (ogé katelah blok gravitasi sareng palu gravitasi).

Parangkat instalasi 2310800C

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Tarik keran mixer dapur

Milarian anu krom klasik tarikkeun taper mixer dapur? Milarian sanés deui! WOWOW nawarkeun anjeun salah sahiji anu pang tapis sareng campuran dapur kontemporer ayeuna anjeun bakal aya di pasar. Ongkoh artosna teu tiasa dicandak, sabab WOWOW terang kumaha carana ngadamel tukang campuran dapur anu kualitasna luhur dina harga anu hargana. Di sagigireun, desain unikna anu nyababkeun WOWOW sacara tarik mixer pawon kasét panon-catcher di dapur waé. Sawaktos Anjeun parantos milih kanggo desain pawon klasik, atanapi desain pawon modéren, kasét témbok mixer pawon ieu bakal pas kana éta.

Unggal waktos désainer WOWOW ngatur pikeun mendesain kasét témbok mixer dapur anu matak pikasieuneun jalma paling. WOWOW ngan ukur hoyong ngarancang tapis mixer pawon anu pikaresepeun anu ngadamel bédana di dapur. Sababaraha urang teu ngémutan dampak tina alat tukang mixer pawon, sabab ngalakukeun bédana anu gedé di dapur. Pencét dapur anu tiasa dicampur tiasa nambihan sentuhan khusus ka dapur. Nu desainer di WOWOW kacida sadar ieu. Henteu aya nanaon pikeun tarik dapur anu nyampur tina WOWOW dijual ka para pelanggan ti sakumna dunya.

Praktis tarik kaset tukang mixer

Pencét tarik pawon anu dicét tina WOWOW ngagaduhan kauntungan anu selang cai tiasa gampang ditarik tina taper mixer dapur. Ieu umumna ningkatkeun daérah siram anjeun nganggo 15 23 inci anu sanés. Selang cai anu ditarik tiasa dibetot gampil, kanggo ningkatkeun tempat cuci sacara nyirorot. Saban sudut tilelep dapur anjeun, yén sateuacan éta langkung hese ngahontal tapét mixer dapur statik anjeun, ayeuna tiasa dibersihkeun kalayan gampang. Selang cai tiasa ditarik kalayan gampang sareng saatosna digunakeunana, éta bakal mundur sacara otomatis ka posisi aslina.
Fitur anu hébat anu hadé tina tarik dapur anu nyampur tina WOWOW mangrupikeun tap swivel anu tiasa mindahkeun 360 derajat. Éta anu damelna cét tarik dapur nyampur langkung khusus pikeun tilelep pawon ganda. Ku cara kieu éta gampang pikeun ngarobah tina hiji dapur anu tilelep ka anu sanés. Karasa lancar pikeun ngajalankeun ieu tarik ka handap tukang sabun mixer salaku WOWOW nganggo bahan anu berkualitas tinggi dina tarik témbok mixer dapur. Anjeun perhatikeun bédana langsung nalika anjeun nyetél tapét mixer tina WOWOW.

3-mode tarik kaset tukang pencét

Tarik alat panyampur dapur anu WOWOW tiasa dioperasikeun ku hiji uas kualitas luhur tunggal. Cai anu haneut sareng tiis tiasa dicampur sareng hiji tangan dugi ka suhu idéal parantos ngahontal. Sareng aya ogé pikeun volume cai ogé. Ku cara kieu anjeun bakal salawasna ngajaga hiji leungeun bébas pikeun migawé tugas dapur anu sanés. Grobak keramik bébas netes ngajamin prestasi anu optimal. Kusabab kedapna, uasna dilancarkeun lancar sareng mastikeun panggunaan jangka panjang tanpa cai anu miceun atanapi bocor. Sareng luhur sadaya, éta ogé ngajamin kontrol cai anu akurat sareng henteu aya hubunganana tanpa tonggong tonggong.
WOWOW tarik tarik dapur anu nyampur anu nawiskeun taper mixer dapur tilu fungsi. Salain tina modeu aliran cai teratur, anjeun ogé tiasa milih pikeun modeu semprot atanapi modeu aqua-agul. Modeu aqua-agul ieu nyayogikeun anjeun jet cai anu kuat pisan, anu gampang tiasa siram sadayana lebu katuangan tina piring atanapi pawon anu nyalira. Fungsi ieu unik di pasar sareng pasti mangrupikeun kauntungan tina kerobok tarik dapur anu handap tina WOWOW tina kasét témbok mixer dapur anu sanés. Anjeun ngan saukur tiasa ngalih fungsi cai dina touch tina tombol, anu gampang diposisikan dina sirah disemprot tina keradosan pécét dapur.

Kualitas tarik dapur anu langkung alit

Sakumaha anu dinyatakeun sateuacanna, WOWOW sadar ngeunaan pentingna kualitas tarik tarik tukang pawon. Éta sababna WOWOW ngagunakeun bahan berkualitas anu langkung ageung standar industri sadayana. Pikirkeun prosés pangropéa permukaan premium, kelengkapan anu kasohor di dunya sapertos Agén Neoperl, sareng bahan logam padet. Ngan pikeun mastikeun anjeun ngagunakeun produk anu pangsaéna pikeun dianggo anu lami. Kusabab éta WOWOW ogé tiasa nawiskeun anjeun garansi produk 3 taun dina keringan campuran alat dapur. Sareng luhur sadaya, di WOWOW kami yakin yén anjeun bakal terus uih deui ka kami, kusabab seuseueurna palanggan tetep konsumén satia pikeun hirup kusabab nilai luhureun duit anu urang tawarkeun.
Kepala pancuran anu dicabut tina kualitas luhur tarik dugi ka tukang mixer pawon gampang kanggo dicabut atanapi ngagentos. Ku cara kieu anjeun tiasa ngabersihan sareng mertahankeun sirah semprot tina campuran mixer ieu kalayan gampang, sareng miceun sadaya résidu anu sesah cai anu dikaluarkeun. WOWOW sacara tarik témbok mixer témbok langkung cocog pikeun sistem tekanan tinggi. Selang selang cai anu sétang fléksibel ieu ogé nawiskeun operasi lancar sareng daya tahan umur panjang.

Masang tarik tarik tina alat panémbok dapur

Tarik alat panyampur dapur tina WOWOW tiasa dipasang dina dek dapur 1 atanapi 3. Dek dipasang tarik témbok mixer dapur dikirimkeun ku alat instalasi lengkep. Kalayan dek logam dipasang piring panutup sadaya liang ditutupan, janten anjeun bakal mastikeun cét anu dipasang éstétik dipasang ka tukang mixer dapur. Pikeun tiasa masang ieu tarik ka handap tukang mixer témbok diri anjeun, sadaya perkakas parantos kalebet kana pakét. Anjeun tiasa béréskeun pasang tarik ka handap anu dicét tapét mixer sapertos angin ngahiliwir. Kalayan vidéo Majelis anjeun tiasa gampang salse instalasi dina kirang ti 30 menit. Ieu bakal ngahemat tukang ledeng mahal!
Salian ti jaman jaminan 3 taun tambahan anu ditawarkeun ku WOWOW nalika anjeun ngagaleuh kaset tukang pencampur dapur, WOWOW ogé nawiskeun anjeun 90 dinten-mundur-jaminan. Upami anjeun moal kaget ku nilai pikeun wang anu anjeun tampa kalayan mésér kasét tukang mixer tarik ieu, anjeun tiasa nyaurkeun tarik tukang pencét dapur tanpa gangguan. Anjeun bakal meunang ngabalikeun duit pinuh tanpa patarosan ditaros.

Kauntungan tina tarik ka handap tukang sabun mixer.

  • Masihan wow-factor ka dapur waé
  • Desain klasik sareng kontémporér
  • 3 modeu cai, kalebet tekanan tinggi aqua-agul
  • Dijieun tina bahan anu berkualitas tinggi
  • Kaasup iket masang do-it-yourself
  • Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
  • 90-dinten deui-jaminan-duit
  • 3-taun jaminan

spésifikasi

SKU: 2310800C kategori: , tags: , ,

spésifikasi

beurat2.5 kg
dimensi54 × 28 × 7 cm
Jangkung Spout

6.89 inci

Ngahontal Spout

8.8 inci

Jenis siram

Tilu Modeu: Mode Sapu / Mode Aliran / Mode Semprot

Nomer Liar

1

Panjang Panjang

Méter 1.8

Panjang Extension

Méter 0.5

Item Paket kuantitas

1

Métode instalasi

Dek tunggal-Gunung

wujud

Melengkung

material

Baja stainless / Alloy Séng / Kuningan

Pedaran Kinerja

Ketuk mixer / Tilu fungsi kontrol cai

Nyolok Plug

Dek tunggal-Gunung

Kaasup Komponén

Keran tilelep dapur; Selang Cai Panas & Tiis 50cm; Tarik handap sprayer; Lempeng Dek; Asesoris ningkatna

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X