neangan Pilarian situs

WOWOW Ruangan Pancuran Kargo Ku Déwan Solokan

USD70.99
Dijual:
51
Harita:
23

Amazon US Amazon CA Amazon MX Parentah Instalasi PDF

  • GANDUNG TANGAN GANDANG GANDANG FAUCET: Keran mandi 4 inci ku dua desain gagang, anu matak ngamudahkeun pikeun nyaluyukeun cai sareng suhu na! Spout busur tinggi masihan anjeun seueur panyabutan dina handapeun spout.
  • Pamasangan Gampang: Instalasi gampang: Faucét kasombongan hadir sareng rakitan solokan rod angkat & sapasang sarung tangan. Pusat 4 inci sareng desain 3 lubang dipasang ngamungkinkeun gampang dipasang.
  • KUALITAS TINGGI Pikeun HARGA: Kaki tambaga mastikeun katahanan sareng kagumantungan; Didamel tina bahan kelas kadaharan BASF, ngajagi anjeun sareng kaséhatan kulawarga. Tanduran keran kasombongan tina aerator ABS tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahémat cai. (Aéator ieu tiasa dicandak langsung ku panangan anjeun pikeun ngabersihkeun)
  • DIPÉRÉSÉR CHROME FINISH: Keran kasombongan dina finish Chrome sapertos eunteung, desain spout tinggi unik pikeun nyiptakeun bentuk anu pernah tinggaleun jaman. Henteu karat, teu karat, anti corétan.
  • PALAYANAN PALANGGAN: Garansi terbatas 5 taun sareng dukungan pelanggan ditawarkeun. Éta ditutupan ku mulang 90 dinten. Upami aya patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Parangkat instalasi 2321400C

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

logo wow keran kamar mandi krom wowow sareng unit solokan 2 keran kamar mandi krom wowow sareng unit solokan 8

keran kamar mandi krom wowow sareng unit solokan 9 keran mandi krom wowow sareng rakitan solokan

spésifikasi

ngabereskeun

Chrome

item Beurat

pon 2.51

Dimensi produk

2.2 x 6 x 7.5 inci

warna

Nikel dirobuh

Métode instalasi

Dek Pusat Mount

Nomer Liar

3

Jumlah gagang

2

jaminan Pedaran

GARANSI TERBATAS 5 TAHUN

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X