neangan Pilarian situs

WauWau Pancuran Centreet WOWOW Sareng Majelis Solokan Pop-Up

USD46.99
Dijual:
49
Harita:
26

Amazon US    Amazon CA

Rincian keran kamar mandi centreset:
4-in Center kurungan
Solokan solokan logam
Pangendali patuh ADA pikeun nanganan panggunaan
Wangun baja
Angkat kutub kalebet

2321400 petunjuk instalasi

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Pandi Mandi Hideung Wadah Kalina sareng Ngendalikan Swivel Spout

WOWOW Pandi Mandi Hideung Wadah Kalina sareng Ngendalikan Swivel Spout

WOWOW Pandi Mandi Hideung Wadah Kalina sareng Ngendalikan Swivel Spout

Keran kamar mandi pikeun beuleum kapal 2320400 moal ngahasilkeun masalah statik.

Dieusian ku bérés, keran kamar mandi pikeun kapal tilelep henteu kantos dioksidasi.
Ditingkatkeun Push & Seal Pop-up solokan ngumpulkeun sareng selang distribusi keran anu dilisensikeun cUPC kalebet.

Arc spout anu luhur nyayogikeun langkung seueur jalan sareng aksés anu langkung ageung kana tilelep.
Kurung 3-liang sareng perenah sentét 4 inci pikeun instalasi sederhana. Ukuran Lubuk: 30-36mm; Ketebalan Max Dékat: 30mm.
Dua gagang ucing kanggo aliran sederhana sareng suhu suhu.
Konstruksi bahan premium diasah nikel tempatna pikeun langgeng sareng diandelkeun.

spésifikasi

SKU: 2321400 kategori: , tags: , ,

spésifikasi

ngabereskeun

Nikel dirobuh

beurat

pon 2.51

pakét Dimensi

12.17 x 8.78 x 3.07 inci

material

Paduan séng / Baja stainless / Kuningan

corak

2 Ngendali

Métode instalasi

dek dipasang

Jangkung Spout

4.4 inci

Ngahontal Spout

5.2 inci

Bahan cecekelan

Alloy séng

Pedaran Kinerja

Cai tiis / panas

Kaasup Komponén

Keran kamar mandi / pop up solokan

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X