neangan Pilarian situs

WOWOW Pandi Mandi Puseur WOWOW sareng Désa Matte Hideung

USD59.99
Dijual:
67
Harita:
20

Amazon US Amazon CA Amazon MX

Mandi faucet matte hideung 2 gagang nawiskeun fungsionalitas sareng desain kontemporer dina 1. Kalayan garansi 3 taun. Warung kami kamar mandi faucet matte hideung 2 handles ayeuna!

Pitunjuk instalasi 2321400B

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

 

Kamar mandi keran hideung matte 2 cecekelans 2321400B

Saloba jalma milih keran mandi kamar mandi pérak atanapi Chrome, anjeun tiasa ngadamel pernyataan mode masif ku keran kamar mandi hideung matte. Henteu ngan ukur warna ieu masihan kamar mandi anjeun katingal elegan sareng ekslusif, warna hideung matte masih halus sareng klasik ogé. Henteu kabeneran matte hideung parantos janten warna klasik kontémporer nalika ngeunaan desain kamar mandi. Matte hideung mangrupikeun tren anu moal gancang-gancang teuing niup. Bérés hideung matte tina keran kamar mandi tiasa masihan sentuhan modéren pikeun kamar mandi mana waé.
Hiji tiasa nganggap enteng kanyataan yén faucets kamar mandi mangrupikeun salah sahiji fitur anu paling penting dina kamar mandi naon waé ngeunaan gaya. Sanaos faucét kamar mandi alit, jalma condong museur kana faucets kamar mandi sabab paningali aranjeunna sacara otomatis katarik kana titik-titik fokus ieu. Kituna keran mandi tiasa ngadamel atanapi ngarusak kamar mandi sagala. Faucét kamar mandi gaduh kamampuan pikeun ngangkat kamar mandi. Mandi saderhana atanapi minimalis tiasa kéngingkeun angkat anu gedé kalayan faucet kamar mandi anu gaya. Desain retro klasik anu gaya tina keran kamar mandi ieu WOWOW ngajantenkeun kamar mandi anjeun langkung modis sakaligus. Kamar mandi faucet matte black 2 gagang tina WOWOW mangrupikeun salah sahiji faucet kamar mandi ieu anu leres-leres tiasa ngarobah hiasan kamar mandi anjeun.
Kolot mandi mandi hideung matte sareng 2 handles 
Gaya mangrupikeun hiji hal, tapi fungsionalitas panginten langkung penting. Dina dasar sadidinten anjeun nganggo kamar mandi sababaraha kali sareng anjeun hoyong kamar mandi anjeun ngalayanan anjeun ku cara anu ngadukung rutinitas sadidinten anjeun. Éta diitung tanpa ragu pikeun fungsi salaku pancuran sareng bak mandi. Tapi anjeun panginten nganggo kamar mandi anjeun tilelep bahkan langkung seueur tibatan fitur sanés kamar mandi anjeun. Éta sababna anjeun kedah langkung merhatoskeun kana aspek kamar mandi ieu. Di sagigireun tilelep kamar mandi anu merenah, keran kamar mandi netepkeun sadaya fungsionalitas anu anjeun peryogikeun.
Kamar mandi keran matte hideung 2 cekelan WOWOW ngajamin pangalaman cai anu hébat. Keran mandi hideung 4 inci matte ieu ngagaduhan 2 gagang. Kalayan cecekelan ieu anjeun tiasa nyaluyukeun suhu cai sareng ngagancangkeun steplessly kana kabutuhan Anjeun. Luncur busur anu luhur masihan anjeun cekap ruang antara tandur sareng kamar mandi anjeun pikeun nyeuseuh panangan anjeun atanapi ngumbah raray anjeun. Jarakna 4.4 inci sareng nawiskeun lega. Akibatna, anjeun henteu kedah bajoang sareng rohangan anu terbatas sapertos faucet kamar mandi anu handap.
Luhureun sadaya, muncung anu tiasa diputer tina keran kamar mandi matte hideung 2 cekelan WOWOW nawiskeun rotasi 360 derajat kanggo panggunaan anu merenah. Kamar mandi faucet matte black 2 gagang hadir ku solokan rod angkat dina warna hideung matte sami kanggo ngawangun hiji persatuan sareng tilelep kamar mandi anjeun. Gampang pisan pikeun muka sareng nutup rakitan solokan ieu ku gagang terpadu di bagian tukang keran kamar mandi ieu.
Mandi kelas munggaran kamar mandi hideung matte hideung 2 gagang 
Di sagigireun desain kontemporer sareng kandel na, WOWOW utamina dikenal ku standar kualitas luhur na. Kusabab éta ngadorong standar kualitas ieu tina papan gambar langsung kana pabrik ultra-modéren maranéhna, unggal detail minor tina keran kamar mandi ieu parantos dioptimalkeun sacara maksimal. Éta masihan anjeun keran kamar mandi kualitas luhur anu bakal ngalaksanakeun tujuanana ogé sareng ngajamin ketahanan umur panjang.
Kaki awét tina keran kamar mandi WOWOW matte hideung 2 gagang didamel tina bahan kuningan padet sabab ieu ngajamin kinerja optimal sareng daya tahan paling panjang. Ogé pangwangunanna didamel tina tambaga padet sareng dipungkas ku paduan seng. Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan masalah korosi kusabab bahan ieu. Di sagigireun éta, keran kamar mandi ieu bébas tina timbel pikeun ngajaga kulawarga anjeun maksimal. Anjeun raoskeun bédana kualitas ieu langsung nalika anjeun nyepeng. Keran mandi hideung ieu matte hideung 2 cekelan tahan noda ogé. Ku sabab éta gampang dijaga. Éta anu anjeun kéngingkeun nalika anjeun mésér keran kamar mandi anu berkualitas.
Kamar mandi ékonomis faucet matte hideung 2 gagang 
Cakram keramik premium dina keran kamar mandi desainer ieu dina warna hideung matte ngajantenkeun aliran cai lancar sareng henteu netes. Muncang tina keran kamar mandi ieu ngandung aerator ABS. Kalayan aspek inovatif ieu anjeun bakal tiasa ngahémat konsumsi cai anjeun sareng ngabantosan ngahémat cai ogé. Klep anu disertifikasi NSF tos lancar pikeun nawiskeun anjeun kanyamanan maksimal. Kartrid kualitas luhur parantos diuji dina 500,000 siklus cai, sareng masih ngalakukeun optimal. Sareng ieu harga anu saé ékonomi!
Salaku prosés produksi WOWOW kacida distandarkeun sareng otomatis, WOWOW tiasa nawiskeun keran kamar mandi kualitas luhur matte black 2 gagang ieu dina harga anu ékonomis pisan. Babarengan ku pengadaan anu efisien sareng hemat biaya sareng panggunaan matérial, WOWOW ngahémat masif dina biaya produksi. Sareng tanpa kaleungitan tujuan utama pikeun ngahasilkeun produk-produk kualitas luhur anu teu katingali. WOWOW ngajamin yén anjeun moal mendakan keran kamar mandi anu kualitasna sami sareng harga anu langkung handap tibatan anu kami nawiskeun.
Gampang kanggo pasang sareng gampang dijaga 
Faucét kamar mandi hideung pusat matte ieu nganggo 2 cekelan gampang dipasang ku anjeun nyalira tanpa profesional. Ku cara kieu anjeun bahkan tiasa ngahémat langkung seueur ku masang keran kamar mandi matte black 2 ieu. Keran kamar mandi 4 inci cocog sareng 3-hole mount. Kran kamar mandi matte black 2 gagang hadir sareng sakumpulan aksésoris pikeun masang séké kuéh, kalebet tabung cai, solokan batang angkat sareng pelat dek pikeun gampang dipasang.
Kalayan kamar mandi keran matte hideung 2 cekelan WOWOW anjeun bakal dipastikeun tina keran kamar mandi anu ngaleuwihan sadayana standar industri. Anjeun bakal tiasa ngajaga keran kamar mandi ieu kalayan gampang, sedengkeun anjeun tiasa ngaleungitkeun résidu cai anu sesah ku noél ramo anu lemes. Kusabab keran mandi ieu gampang dibersihkeun, anjeun tiasa tetep nganggo keran ieu kanggo waktos anu lami, ngajamin standar cai anu kualitas luhur. Wah teu nanaon nyayogikeun waktos jaminan 3 taun pikeun ngajamin kinerja keran kamar mandi na matte hideung 2 gagang.
Kauntungan tina kamar mandi faucet matte hideung 2 handlesll 
 Méré faktor wow ka kamar mandi
 Desain hideung matte unik
 Kolam busur anu luhur pikeun nawiskeun ruang anu ageung
 Spout lemes sareng netes
 Pagelaran anu luhur
 Dijieun bahan kuningan anu berkualitas tinggi
 Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
 garansi 3 taun

 

 

spésifikasi

beurat

pon 2.53

Dimensi produk

6 x 2.2 x 7.5 inci

warna

hideung

ngabereskeun

matte Hideung

material

logam

Métode instalasi

Permukaan-Dipasang

Nomer Liar

3

Jangkung Spout

4.4 inci

Ngahontal Spout

5.2 inci

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

Kénca & Katuhu

Kaasup Komponén

Angkat Rod solokan

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X