neangan Pilarian situs

WOWOW 3 Liang 4 inci Pusat Mandi Faucet Chrome sareng Angkat Rod Solokan Stopper

USD68.99
Dijual:
0
Harita:
0

Amazon US Amazon MX

Datang ku rakitan solokan angkat-angkat, angkat ka luhur sareng ka handap batang angkat pikeun ngoperasikeun drainase, anu nyayogikeun anjeun anu nyaman, nyaman sareng higienis tina pangalaman panggunaan. 360 prosés Putus krom Swivel Spout Premium Gratis, bérés bakal nolak korosi sareng tarnishing ngalangkungan panggunaan sadidinten.

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

GANDUNG TANGAN GANDANG GANDANG FAUCET: Keran mandi 4 inci ku dua desain gagang, anu matak ngamudahkeun pikeun nyaluyukeun cai sareng suhu na! Spout busur tinggi masihan anjeun seueur panyabutan dina handapeun spout.

DIPÉRÉSÉR CHROME FINISH: Keran kasombongan dina finish Chrome sapertos eunteung, desain spout tinggi unik pikeun nyiptakeun iklan anu pernah tinggaleun jaman. Henteu karat, teu karat, anti corétan.

Gancang instalasi: Faucét kamar mandi sentét hadir sareng rakitan solokan rod angkat & sapasang sarung tangan. Pusat 4 inci sareng desain 3 lubang dipasang ngamungkinkeun gampang dipasang.

KUALITAS TINGGI Pikeun HARGA: Kaki tambaga mastikeun katahanan sareng kagumantungan; Didamel tina bahan kelas kadaharan BASF, ngajagi anjeun sareng kaséhatan kulawarga. Tanduran keran kamar mandi tina aerator ABS tiasa ngabantosan anjeun ngahémat cai. (Aéator ieu tiasa dicandak langsung ku panangan anjeun pikeun ngabersihkeun)

PALAYANAN PALANGGAN: Garansi terbatas 5 taun sareng dukungan pelanggan ditawarkeun. Éta ditutupan ku mulang 90 dinten. Upami aya patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

spésifikasi

SKU: 2321100C kategori: , Tag:

spésifikasi

pabrik

WAH

item Beurat

pon 2.9

pakét Dimensi

12.2 x 8.66 x 3.11 inci

warna

Chrome

Métode instalasi

Centerset

Nomer Liar

3

Accu dibutuhkeun?

Henteu

Accu Kaasup?

Henteu

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X