neangan Pilarian situs

WOWOW Disikat Nikel Tekanan Tinggi Dual Pancuran Kepala Kombo sareng Genggem sareng Selang 59 ″

USD49.99
Dijual:
0
Harita:
0

Amazon US

Bahan Premium - Disikat nikel premium plated shower ABS, bracket sareng selang pancuran 59 ″ PVC, résistansi suhu luhur, gratis ramo sareng langkung awét. Ganda kacangan selang kuningan padet pikeun sambungan bébas bocor anu dipercaya.

Desain Pangalihan Cai 3 arah anu unik - Pengalih cai 3 arah sareng kacang konci anti-putar matak ngamudahkeun pikeun ngalih ti pancuran ka pancuran genggam atanapi nganggo duanana sirah pancuran dina waktos anu sami. Éta ogé nganggo bracket pancuran tangan 360 ° swivel-adjustable internal pikeun panggunaan sareng panyimpenan.

Unggal Pancuran ngagaduhan 7-Setting - 4.5 inci sistem sirah pancuran dua, kalebet sirah pancuran genggam sareng sirah pancuran hujan. Unggal sirah pancuran tekanan tinggi ngagaduhan 7 sétting, Hujan, Pijat Pulsating, Pijat SPA, Semprot Daya, Hujan + Pijat SPA, Hujan + Pijat Pulsating sareng Pangirit Cai. Anjeun tiasa milih tina 48 pola aliran cai lengkep sareng gabungan.

Gampang Dibersihkeun sareng No-anti bakiak - Semprot nozel nutupan daérah lengkep pancuran, unggal pancuran ngagaduhan 58 nozel karét fléksibel pikeun ngabersihan diri sareng 14 nozel ABS, jet anti-bakiak ngagosok-bersih ieu gampang dibersihkeun sareng nyegah penumpukan jeruk nipis.

Instalasi gampang - Henteu kedah nyauran tukang ledeng, ngan ukur tilu sambungan anu sesah dina sababaraha menit ku ngan saukur nuturkeun pitunjuk salangkah demi léngkah. Gawe sareng sadaya serat pipa G1 / 2 "standar. Catetan: Normal pikeun ngadangukeun sababaraha sora nalika anjeun ngocok éta sabab aya impeller dina sirah pancuran anu ngabantosan ngahasilkeun cai pijet langkung saé.

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

wowow disikat nikel tekanan tinggi dual pancuran sirah sisir ku genggem

wowow disikat nikel tekanan tinggi dual pancuran sirah sisir ku genggem

wowow disikat nikel tekanan tinggi dual pancuran sirah sisir ku genggem

wowow disikat nikel tekanan tinggi dual pancuran sirah sisir ku genggem

wowow disikat nikel tekanan tinggi dual pancuran sirah sisir ku genggem

spésifikasi

SKU: H5011 kategori: ,

spésifikasi

pabrik

WOWOW

item Beurat

2.6 pon

pakét Dimensi

9.21 x 9.17 x 3.86 inci

warna

Nikel dirobuh

ngabereskeun

Disikat

material

Disikat Nikel Plated Premium ABS, Selang PVC

wujud

buleud

Métode instalasi

Tembok Dipasang

Kaasup Komponén

Pancuran Mandi Genggam, Pancuran Pancuran, 3-Cara Diverter, Spare Rubber Rubber, Teflon Pita, Pancuran Selang, Pitunjuk Instalasi

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X