neangan Pilarian situs

Faucets Dapur Hideung Square WOWOW

USD69.99
Dijual:
1
Harita:
0

Masing-masing inci keran parantos ditegel, Kencang nikel Dibungkus Éndah ngahalangan Karat, kokotor, Nahan Karikal sapopoé, Jaga éndah

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Faucets Dapur Hideung Square WOWOW

Bar keran sareng spout ageung tambahan nyayogikeun aliran cai dina kaayaan anu raoseun, henteu deui dab, ngajantenkeun mesin cuci langkung éfisién sareng élévasi kacukupan, niru gerak cai alami.
MODEUH DUA PANAS & SEJUK: jalur suplai keran tiis & panas disayogikeun, tuasna tiasa gancang nahan suhu sareng volume, ngajantenkeun prosedur langkung gancang sareng éfisién

Spout Ngagunakeun Neoperl Aerator
Aerator kualitas nyayogikeun aliran cai lemes sareng lemes, dijamin anti splatter.
Bocor kuat tiasa ngalereskeun naon waé masalah cuci.
Panangan Vintage Tangan
Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngajalankeun éta nganggo salah sahiji gagang pikeun ngendalikeun suhu atanapi aliran. Rarancang kontemporer sesuai pikeun bumi, Resort, datar, sareng kawasan ieu.
Karajinan éndah
Rutin nikel dibersih multi-lapis tiasa tahan émbaran sapopoé, nambihan cap jari, noda cai. Perawatan teu upaya ku ngusap ku lawon.
Ukuran normal Amérika
Zat: kuningan murni / stainless steel / metal séng
Kekahanan dijamin, moal aya mineral sareng timah dicegah.
Ngurus kasehatan kulawarga anjeun sorangan.
Lengkep Koléksi Faucet
Kajabi hardware keran, kami ogé nawiskeun anjeun sarung pikeun pangaturan anu saé, punten yakinkeun.

spésifikasi

SKU: 2312301B kategori: , tags: ,

spésifikasi

ngabereskeun

hideung matte

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X