neangan Pilarian situs

WOWOW Faucet Panutup WOWOW Kanggo Panas Pipaeun Dingin Air Panas Faucet

USD110.99
Dijual:
40
Harita:
1

Amazon US Amazon MX Parentah Instalasi PDF

  • HOT AND COLD 2 HOLE POT FILLER FAUCET; Hole Length: 5.9 ” ; Length: 13.1” ; US Standard Connector: 1/2” NPS to 1/2” NPT
  • Konstitusi FREE LEAD: Awak Kuningan Padet sareng Permukaan Batin Digoskeun, unggal tetes anu ngaliwat pangeusian panci alami sareng kaséhatan, henteu aya bahan anu ngabahayakeun
  • SAVE SPACE: 2 gagang gaya lipat témbok-gunung nyéépkeun cukup rohangan sareng kamar, sendi dobel tina keran sareng 360 derajat spout rotasi nambihan langkung raoseun
  • MATTE BLACK SURFACE: kitchen faucet in classic and low-key appearance, can be easily matched with your modern decoration, symbolization of elegance and practicability, ideal as commercial faucet, restaurant kitchen faucet, indoor using
  • WARRANTY, CUSTOMER SERVICE: 5-year warranty and timely customer support are offered. It is covered by 90-day limited return. Please contact us through your order.
  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

5WOWOW Faucet Filler Hideung Pot Pikeun Faucet Dapur Panas sareng Cai Tiis

WOWOW Faucet Panutup WOWOW Kanggo Panas Pipaeun Dingin Air Panas Faucet WOWOW Faucet Panutup WOWOW Kanggo Panas Pipaeun Dingin Air Panas Faucet WOWOW Faucet Panutup WOWOW Kanggo Panas Pipaeun Dingin Air Panas Faucet

2 gagang panci témbok panci témbok gunung keran 2311400D panas sareng tiis, ku 360 ° rotasi gratis sareng tilepan. Nalika henteu dianggo, éta tiasa dilipil ngalawan témbok pikeun ngahémat rohangan.
Sehat-gratis séhat, bubbler alus teuing, saringan lapisan loba, cai lemes, hampuh-bukit

Diskripsi produk:

Keran sareng panas dua keran pangeusi panci; bentang jarak: 5.9 ″; panjang: 13.1 ″; urang konektor biasa: 1/2 ″ nps kana 1/2. npt
Struktur bebas kalungguhan: awak kuningan padet kalayan permukaan jero herang, unggal ragrag ngaliwat ka pengeusi pucukna nyaéta organik sareng kesejahteraan, teu aya bahan anu ngabahayakeun
Rohangan: dua ngatur gaya témbok-témbok gunung angkat ruang anu cekap sareng rohangan, dua kali sendi keran sareng 360 derajat spout

Palapis hideung: keran dapur dina penampilan anu klasik sareng low-key tiasa gampang dipasangkeun sareng pita kontémporér anjeun, ngalambangkeun keanggunan sareng kepraktisan, sampurna salaku keran komersial, keran dapur réstoran

spésifikasi

SKU: 2311400D kategori: , tags: , ,

spésifikasi

beurat

pon 4.69

pakét Dimensi

19.8 x 7.9 x 5 inci

warna

hideung

ngabereskeun

Brushed

material

Beusi sténless

wujud

Lempeng

kakuatan Sumber

Daya Hidrolik

Métode instalasi

Dipasang-Dinding

Jenis siram

dual

Bahan cecekelan

logam

pamakéan

Komérsial / Perumahan

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X