neangan Pilarian situs

WOWOW Faucet Mandi Centerset Hideung 2 Nanganan Faucet Cekungan 4 Inci sareng Angkat Rod Solokan Stopper sareng Selang Selang

USD59.99
Dijual:
2
Harita:
0

Amazon US

  • Faucet Kamar Mandi jangkung Ganda: Keran mandi 4 inci ku dua desain gagang, anu matak ngamudahkeun pikeun nyaluyukeun cai sareng suhu na! Spout busur tinggi masihan anjeun seueur panyabutan dina handapeun spout.
  • instalasi gampang: Keran kamar mandi hideung disertakeun ku unit solokan rod angkat & sapasang sarung tangan. Pusat 4 inci sareng desain 3 lubang dipasang ngamungkinkeun gampang dipasang.
  • Faucet Mandi Modern: Permukaan hideung Matte, sareng desain klasik fashion, daya tahan keran kamar mandi dipastikeun, henteu korosi, teu karat, anti gores.
  • Kualitas luhur pikeun harga: Kaki tambaga mastikeun katahanan sareng kagumantungan; Didamel tina bahan kelas kadaharan BASF, ngajagi anjeun sareng kaséhatan kulawarga. Tanduran keran kamar mandi tina aerator ABS tiasa ngabantosan anjeun ngahémat cai. (Aéator ieu tiasa dicandak langsung ku panangan anjeun pikeun ngabersihkeun)
  • Palayanan palanggan: Garansi terbatas 5 taun sareng dukungan pelanggan ditawarkeun. Éta ditutupan ku mulang 90 dinten. Upami aya patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

 

Tinggi Arc 4 Inci Centerset Vanity Faucet Hideung

WOWOW Faucet Kamar Mandi - Jantenkeun hirup anjeun langkung merenah!

  • Hideung, klasik abadi, sareng éta nyaéta trend anu teu pernah kasasar. keran kamar mandi kalayan permukaan hideung, digabungkeun sareng solokan hideung, langkung modéren sareng elegan
  • Desain rotasi 360 derajat pikeun panggunaan anu merenah
  • Dirancang pikeun 3 liang 4 Instalasi Centerset Inci
  • Hadir sareng sapasang jalur catur cai 60cm cUPC
  • Ningkatkeun keran sareng kamar mandi anjeun bakal raoseun!

 

 

 

Dua Pakem Desain Modern

  • Puteran gelar 360
  • Desain busur tinggi
  • Desain gagang dobel gampang pikeun ngatur volume cai sareng suhu kalayan tepat.

 

 

 

 

Faucet Kualitas Premium

  • cUPC Certified
  • dijieunna tina BASF Bahan Bahan Kelas
  • NSF / ANSI 61 (Pangaruh Kaséhatan Cai Minum)
  • Ngajaga anjeun sareng kaséhatan kulawarga

 

 

 

Leg awét

  • Panyambung kuningan padet
  • Bahan kualitas luhur, betah diropéa, stabilitas tinggi, lami nganggo kahirupan.
  • Cocog sareng tilu liang, pasang 4 inci

 

 

 

 

Dipiceun Aerator

  • Kualitas tinggi Nozzle ABS
  • Teu Cai Cai sareng Skala
  • Tiasa dicabut kanggo diberesihkeun tanpa alat

 

 

 

 

Mandi Faucet kalayan solokan

  • Henteu kedah némpél stopper nalika ngumbah panangan nganggo rod angkat dina tonggong keran. Pikeun nyayogikeun anjeun hirup anu merenah sareng kabersihan.

 

 

 

 

 

 

Naon anu aya dina kotak

  • 1 x pusat kamar mandi keran hideung
  • 1 Sét aksésoris
  • 1 x Angkat rod solokan
  • 1x 60 cm selang cai CUPC

spésifikasi

SKU: 2321100B kategori: , tags: ,

spésifikasi

pabrik

WOWOW

item Beurat

2.91 pon

pakét Dimensi

12.13 x 8.78 x 3.27 inci

warna

matte Hideung

ngabereskeun

matte

Métode instalasi

Centerset

Nomer Liar

3

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X