neangan Pilarian situs

WOWOW Pandi Mandi Hideung Wadah Kalina sareng Ngendalikan Swivel Spout

USD72.99
Dijual:
59
Harita:
23

Amazon US  Amazon CA Amazon MX

Desain WIDESPREAD & JARING ADJUSTABLE

  • 360 ° Gratis Swout Spout keran kasombongan.
  • ti 6 ka 16 inci nyebar keran kamar mandi di 3-liang ningkatna, jarakna tiasa diluyukeun kana sarat saleresna.
  • Méwah konci handap dina a finish hideung murni, Desain spout kuadrat tinggi unik anu cocog pikeun nyiptakeun gaya hiasan kamar mandi modéren sareng klasik.
  • Lurus gagang dina desain ergonomis, ukuran anu pas anu merenah pikeun dikendali, raoseun pikeun diaktipkeun.
  • Cocog sareng imah kontrakan, kondo anyar, apartemen-tunggal, bumi motor, trailer perjalanan, sareng panggunaan kulawarga.

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

wowow keran mandi hideung sareng cecekelan puter gagang anu misah

Milih keran mandi anjeun 2320300B   

Nalika anjeun ngararancang atanapi ngararancang ulang kamar mandi, anjeun moal tiasa ngémutan dampak tina keran kamar mandi. Ieu panginten mangrupikeun barang pangleutikna di kamar mandi anjeun, tapi nanging aranjeunna mangrupikeun titik fokus alami di kamar mandi anjeun. Saha waé anu asup ka kamar mandi, sacara otomatis tingali keran mandi di mimiti. Ku sabab éta tina hubungan anu paling penting pikeun milih keran mandi anjeun ogé. Kolam renang anu aya dina sababaraha gaya, bentuk sareng desain. Milih keran mandi anu leres tiasa janten tangtangan pikeun sabagian. Kolam renang kamar mandi anu leres tiasa masihan kamar mandi anjeun nyabak pribadi pikeun éta leres-leres diperyogikeun. Éta tiasa ngadamel sakumna penampilan di kamar mandi anjeun. Tapi paling penting, keran mandi kedah cocog sareng gaya umum tina kamar mandi anjeun. Lantaran kitu anjeun panginten hoyong mertimbangkeun sakumna aspék keran mandi anu anjeun pikahoyong pikeun dipilih. Nanging, urang ulah hilap yén ngarancang atanapi ngararancang ulang kamar mandi anjeun mangrupikeun kagiatan anu pikaresepeun. Anjeun tiasa mendesain kamar mandi anyar anjeun leres pikeun rasa anjeun nyalira. Ku sabab kitu urang ngabantosan anjeun nganggo keran kamar mandi anu hideung hideung gaya.

Keran sumebar puter keran mandi

Beda utama antara keran mandi spout anu lega sareng perlengkapan anu sanésna, nyaéta posisi gagangna, duanana panas sareng tiis. Dina keran kamar mandi anu lega gagangna diposisikan dina unggal sisi keran éta nyalira. Contona, dina keran set tengah, anjeun nganggo liang anu dibor kana tilelep. Di sisi anu sanésna, kalayan keran hiji liang contona, anjeun tiasa ngendalikeun cai panas sareng tiis ngan ku hiji gagang. Sabalikna, ku keran kamar mandi anu nyebar anjeun kedah ngebor tilu liang dina wastafel mandi sareng anjeun ngendalikeun cai ku dua gagang misah pikeun cai panas sareng cai tiis. Éta matak ngamudahkeun pikeun persis ngadalikeun suhu cai. Milih keran kamar mandi anu nyebar, anjeun ditawarkeun sababaraha pilihan sareng bérés. Anjeun tiasa ngahasilkeun pangaruh anu drastis dina hiasan anjeun kalayan warna hideung. Ieu pastina bakal ngajantenkeun keran kamar mandi anjeun anu lega janten barang anu narik perhatian di kamar mandi anjeun. Di sagigireun anjeun kedah milih fungsionalitas. Naon anu anjeun hoyong keran mandi ageung anjeun? Nalika anjeun milih, pilih waé keran mandi hideung sumebar salaku titik fokus anyar desain kamar mandi anjeun anu anyar.

Keran mandi spout nyebar hideung

Hideung tiasa janten pilihan dramatis dina hiasan kamar mandi anjeun. Utamana lamun aya elemen hideung anu sanés di kamar mandi anjeun. Kolam renang mandi anu nyebar hideung bakal nyampur seamlessly sareng desain kamar mandi anjeun. Jelas anjeun tiasa ngadamel bédana kalayan keran kamar mandi hideung hideung di kamar mandi anjeun. Mimiti sadayana kusabab keran mandi hideung nyebar khas. Kusabab teu seueur jalma anu wani ngagunakeun desain kandel ieu di kamar mandi, anjeun unik tiasa ngarancang kamar mandi anjeun nganggo keran mandi anu nyebar hideung ieu tina WOWOW. Henteu aya di tempat anu terakhir sabab masihan titik fokus alami ieu di kamar mandi anjeun hiji uplift sadayana pikeun henteu diremehake. Kamandian anjeun pasti bakal jauh tina standar sareng keran mandi kamar hideung hideung tina WOWOW. Tanpa ragu saha waé anu ningali mahluk mandi unik anjeun, bakal kaget ku kitu. Sareng henteu di tempat kapungkur kusabab keran mandi hideung anu lega anu anjeun pilih.

Sateuacan gaya anjeun kedah nyandak aplikasi fungsina dina pertimbangan. Naon tujuan kamar mandi anu dirancang anu saé anu sanés nyayogikeun kabutuhan anjeun? Jelas anjeun mutuskeun kumaha anjeun hoyong alat kamar mandi ngalayanan kahayang pribadi anjeun. Sarupa jeung bagian desain, keran mandi anu leutik kalayan dampak anu ageung. Éta jelas ogé dilarapkeun pikeun fungsionalitas ogé.

Ngagabungkeun ogé keran mandi spout anu nyebar

WOWOW keran hideung nyebar tina faucet cocog pikeun kalolobaan kamar mandi. Tapi tangtosna kedah janten bagian anu koheren sareng sesa desain kamar mandi anjeun. Janten WOWOW gaduh cocog sareng jaket kamar mandi hideung, sapertos contona keran mandi hideung, bak mandi mandi hideung sareng keran hideung. Ku cara kieu anjeun tiasa ngarancang kamar mandi anjeun nganggo harmoni sareng keran mandi hideung sanésna. Anjeun bakal ngadamel gambaran masif kalayan hal! Jeung sajaba ti, keran kamar mandi hideung nyebar tina WOWOW bakal masihan anjeun fungsionalitas anu dipikahoyong. Kelengkapan kamar mandi hideung ieu dirancang pikeun ngadamel garis modern, minimalis sareng téknologi kontemporer tina mandi kamar mandi. Atoh ogé keran mandi mandi nyebar tina WOWOW hideung ieu sareng herang sareng canggih ogé. Stopper pop-up terintegrasi dirancang, sarta masih masihan kadali anu lancar. Saha waé anu ningali keran kamar mandi hideung ieu bakal kagum ku desain sareng pungsionalitasna. Éta pasti dirarancang kalayan visi anu jelas sareng unik. Kolam renang kamar mandi anu berkualitas kualitas luhur pikeun tilelepkeun anjeun, sakumaha sareng sadaya produkna, WOWOW nganggo bahan kualitas pangsaéna pikeun keran mandi anu sanésna. Anjeun perhatikeun conto ieu nalika anjeun nganggo handles keran mandi anu nyebar ieu. Kualitas éta ngajamin stabilitas anu langkung saé sareng umur panjang. Spout alun-alun luhur husus dirancang dina cara contona yén titisan henteu semprot kusabab panjangna. Permukaan keran mandi ieu nyebar hideung, tapi panyambungna didamel tina kuningan. Bahan kuningan padet pasti aya pilihan anu langkung saé dibandingkeun sareng bahan logam sanés. Anjeun teu kedah prihatin contona korosi. Awét daya keran kamar mandi hideung ieu dijamin. Salian ti éta, permukaanna ogé anti-calar, janten anjeun bakal ngajamin tampilan anu lami kanggo jangka panjang. Kolam renang hideung anu kualitasna hideung kualitas luhur ieu pikeun tilelep anjeun bakal tiasa nyabak kahadéan anu sampurna pikeun desain kamar mandi anjeun.

Gampang dipasang hideung keran spout swivel nyebar

Faucét kamar mandi spout hideung WOWOW gampang dipasang kalayan pituduh masang gancangna. Cai tiis sareng cai panas tiasa gampang digabungkeun sareng konektor anu dipasang gancang. Pikeun keran kamar mandi sareng cecekelan anjeun peryogi tilu liang tina 1 "-1.5" sareng dek tilelep tiasa janten kandel 0.2 "-1.2". Keran mandi hideung anu ageung WOWOW tiasa nyetél masing-masing 4 dugi 16 inci, namung numutkeun ka gaya anjeun nyalira. Nalika keran mandi hideung nyebar nyebar-gampang pikeun dijaga ogé, WOWOW henteu sieun nawiskeun jaminan 5 taun pikeun produk na. Barang ogé ditutupan ku kawijakan pangunjung gratis 90 dinten na. WOWOW percanten kana keran mandi hideung anu nyebar sareng ngan ukur tiasa wareg ku 100% kapuasan pelanggan!

Kauntungan tina WOWOW Hideung nyebar luas Faucet dina singgetna:

● Masihan faktor wow ka kamar mandi sagala

● Kombinasi unik tina desain klasik sareng modéren

● Gampang digabungkeun sareng faucét kamar mandi anu sanés

● Nawarkeun fungsionalitas pangsaéna anu cocog sareng kabutuhan anjeun

● Ngagabungkeun éstétika sareng kinerja tinggi

● Dijieunna tina bahan kuningan kualitas luhur

● Gampang dibersihkeun sareng gampang dijaga

● jaminan 5 taun

Tambih deui:

keran dapur kalayan tarik kaluar panyemprot

hulu semprot keran dapur

keran dapur tarik turun

spésifikasi

ngabereskeun

hideung matte

pabrik

WAH

item Beurat

pon 3.67

pakét Dimensi

11.14 x 10.2 x 3.27 inci

warna

hideung

material

kuningan

corak

moderen

Métode instalasi

Nyebar

Jumlah Potongan

3

Nomer Liar

3

Jangkung Spout

3.6 inci

Ngahontal Spout

5.1 inci

Jumlah gagang

2

jaminan Pedaran

Garansi kawates 5 taun

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X