neangan Pilarian situs

WOWOW Pandi Mandi Hideung Wadah Kalina sareng Ngendalikan Swivel Spout

(23 resensi customer)
USD76.99
Dijual:
47
Harita:
23

Amazon US    Amazon CA

Bahan kuningan padet langkung saé dibandingkeun sareng logam sanésna
Teu perlu hariwang karat, masalah korosi.
Bahan kualitas luhur, betah diropéa, stabilitas langkung luhur, lami sareng hirup.

Pitunjuk instalasi 2320300B

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Pandi Mandi Hideung Wadah Kalina sareng Ngendalikan Swivel Spout

WOWOW Pandi Mandi Hideung Wadah Kalina sareng Ngendalikan Swivel Spout

WOWOW Pandi Mandi Hideung Wadah Kalina sareng Ngendalikan Swivel Spout

WOWOW Pandi Mandi Hideung Wadah Kalina sareng Ngendalikan Swivel Spout

 

Milih keran mandi anjeun 2320300B    
Nalika anjeun ngararancang atanapi ngararancang ulang kamar mandi, anjeun moal tiasa ngémutan dampak tina keran kamar mandi. Ieu panginten mangrupikeun barang pangleutikna di kamar mandi anjeun, tapi nanging aranjeunna mangrupikeun titik fokus alami di kamar mandi anjeun. Saha waé anu asup ka kamar mandi, sacara otomatis tingali keran mandi di mimiti. Ku sabab éta tina hubungan anu paling penting pikeun milih keran mandi anjeun ogé. Kolam renang anu aya dina sababaraha gaya, bentuk sareng desain. Milih keran mandi anu leres tiasa janten tangtangan pikeun sabagian. Kolam renang kamar mandi anu leres tiasa masihan kamar mandi anjeun nyabak pribadi pikeun éta leres-leres diperyogikeun. Éta tiasa ngadamel sakumna penampilan di kamar mandi anjeun. Tapi paling penting, keran mandi kedah cocog sareng gaya umum tina kamar mandi anjeun. Lantaran kitu anjeun panginten hoyong mertimbangkeun sakumna aspék keran mandi anu anjeun pikahoyong pikeun dipilih. Nanging, urang ulah hilap yén ngarancang atanapi ngararancang ulang kamar mandi anjeun mangrupikeun kagiatan anu pikaresepeun. Anjeun tiasa mendesain kamar mandi anyar anjeun leres pikeun rasa anjeun nyalira. Ku sabab kitu urang ngabantosan anjeun nganggo keran kamar mandi anu hideung hideung gaya.
Kolam renang mandi anu saé warni
Béda utama antara keran mandi anu sanés sareng bahan paningkatan anu sanés, nyaéta posisi gagang, duanana panas sareng tiis. Dina keran mandi anu lega tiasa handles diposisikan dina saban keran téa. Dina pusat nyetél keran contona, anjeun nganggo liang tunggal anu dibor kana tilelep. Di sisi anu sanés, nganggo keran liang tunggal, anjeun tiasa ngadalikeun cai panas sareng tiis kalayan mung hiji cecekelan. Sacara umum, nganggo jamban kamar mandi anu peryogi anjeun kedah ngiringan tilu liang dina tilelep kamar mandi sareng anjeun ngadalikeun cai nganggo dua gagang anu misah pikeun cai panas sareng tiis. Éta ngamungkinkeun langkung saé-leres ngontrol suhu cai. Milih keran mandi anu lega, anjeun ditawarkeun berbagai pilihan sareng bérés. Anjeun tiasa ngadamel dampak drastis dina hiasan anjeun sareng warna hideung. Ieu pasti bakal damel keran mandi nyebar anjeun dina item anu manjangan ku kamar mandi. Di sagigireun pangabutuh anjeun kedah milih fungsionalitas. Naon anu anjeun hoyong keran kamar mandi hideung sanésna? Sawaktos Anjeun nyieun pilihan, mung pilih keran kamar mandi anu hideung salaku titik fokus anyar desain kamar mandi anyar anjeun.
Hideung keran mandi nyebar
Hideung tiasa janten pilihan dramatis dina hiasan kamar mandi anjeun. Utamana lamun aya elemen hideung anu sanés di kamar mandi anjeun. Kolam renang mandi anu nyebar hideung bakal nyampur seamlessly sareng desain kamar mandi anjeun. Jelas anjeun tiasa ngadamel bédana kalayan keran kamar mandi hideung hideung di kamar mandi anjeun. Mimiti sadayana kusabab keran mandi hideung nyebar khas. Kusabab teu seueur jalma anu wani ngagunakeun desain kandel ieu di kamar mandi, anjeun unik tiasa ngarancang kamar mandi anjeun nganggo keran mandi anu nyebar hideung ieu tina WOWOW. Henteu aya di tempat anu terakhir sabab masihan titik fokus alami ieu di kamar mandi anjeun hiji uplift sadayana pikeun henteu diremehake. Kamandian anjeun pasti bakal jauh tina standar sareng keran mandi kamar hideung hideung tina WOWOW. Tanpa ragu saha waé anu ningali mahluk mandi unik anjeun, bakal kaget ku kitu. Sareng henteu di tempat kapungkur kusabab keran mandi hideung anu lega anu anjeun pilih.
Sateuacan gaya anjeun kedah nyandak aplikasi fungsina dina pertimbangan. Naon tujuan kamar mandi anu dirancang anu saé anu sanés nyayogikeun kabutuhan anjeun? Jelas anjeun mutuskeun kumaha anjeun hoyong alat kamar mandi ngalayanan kahayang pribadi anjeun. Sarupa jeung bagian desain, keran mandi anu leutik kalayan dampak anu ageung. Éta jelas ogé dilarapkeun pikeun fungsionalitas ogé.
Ngahijikeun keran mandi anu ageung
WOWOW keran hideung nyebar tina faucet cocog pikeun kalolobaan kamar mandi. Tapi tangtosna kedah janten bagian anu koheren sareng sesa desain kamar mandi anjeun. Janten WOWOW gaduh cocog sareng jaket kamar mandi hideung, sapertos contona keran mandi hideung, bak mandi mandi hideung sareng keran hideung. Ku cara kieu anjeun tiasa ngarancang kamar mandi anjeun nganggo harmoni sareng keran mandi hideung sanésna. Anjeun bakal ngadamel gambaran masif kalayan hal! Jeung sajaba ti, keran kamar mandi hideung nyebar tina WOWOW bakal masihan anjeun fungsionalitas anu dipikahoyong. Kelengkapan kamar mandi hideung ieu dirancang pikeun ngadamel garis modern, minimalis sareng téknologi kontemporer tina mandi kamar mandi. Atoh ogé keran mandi mandi nyebar tina WOWOW hideung ieu sareng herang sareng canggih ogé. Stopper pop-up terintegrasi dirancang, sarta masih masihan kadali anu lancar. Saha waé anu ningali keran kamar mandi hideung ieu bakal kagum ku desain sareng pungsionalitasna. Éta pasti dirarancang kalayan visi anu jelas sareng unik. Kolam renang kamar mandi anu berkualitas kualitas luhur pikeun tilelepkeun anjeun, sakumaha sareng sadaya produkna, WOWOW nganggo bahan kualitas pangsaéna pikeun keran mandi anu sanésna. Anjeun perhatikeun conto ieu nalika anjeun nganggo handles keran mandi anu nyebar ieu. Kualitas éta ngajamin stabilitas anu langkung saé sareng umur panjang. Spout alun-alun luhur husus dirancang dina cara contona yén titisan henteu semprot kusabab panjangna. Permukaan keran mandi ieu nyebar hideung, tapi panyambungna didamel tina kuningan. Bahan kuningan padet pasti aya pilihan anu langkung saé dibandingkeun sareng bahan logam sanés. Anjeun teu kedah prihatin contona korosi. Awét daya keran kamar mandi hideung ieu dijamin. Salian ti éta, permukaanna ogé anti-calar, janten anjeun bakal ngajamin tampilan anu lami kanggo jangka panjang. Kolam renang hideung anu kualitasna hideung kualitas luhur ieu pikeun tilelep anjeun bakal tiasa nyabak kahadéan anu sampurna pikeun desain kamar mandi anjeun.
Gampang dipasangkeun keran mandi anu ageung hideung
Kolam renang mandi WOWOW hideung tina faucet gampang dipasang sareng pituduh install gancang na. Cai tiis sareng panas tiasa digabungkeun sareng konektor gancang-gancang. Pikeun keran kamar mandi sareng panangan anjeun peryogi tilu liang tina 1 "-1.5" sareng dek tilelep tiasa 0.2 "-1.2" kandel. Kolam mandi anu lega WOWOW hideung tiasa dipasang 4 nepi ka 16 inci saling, ngan dumasar kana gaya anjeun. Salaku keran mandi anu nyebar hideung janten gampang-dijagaan ogé, WOWOW henteu sieun nawiskeun garansi 5 taun dina produkna. Item ieu ogé katutupan kawijakan balik 90-an gratis. WOWOW percanten keran kamar mandi hideung hideung na ngan tiasa sugema ku anu memuaskan customer 100%! Kauntungan tina WWOW Hideung Faucet Mandi Hideung anu lega
 Méré faktor wow ka kamar mandi
 Kombinasi unik desain klasik sareng modern
 Gampang ngagabung sareng keran mandi anu sanés
 Nawiskeun fungsionalitas pangsaéna sareng kabutuhan anjeun
 Ngagabungkeun ététika kalayan pagelaran anu luhur
 Dijieun bahan kuningan anu berkualitas tinggi
 Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
 garansi 5 taun

Mroe:

keran dapur kalayan tarik kaluar panyemprot

hulu semprot keran dapur

keran dapur tarik turun

spésifikasi

SKU: 2320300B kategori: , tags: , ,

spésifikasi

ngabereskeun

hideung matte

  1. E *** h2020-06-20
    US

    Produk nyarios nyalira. Pamasanganana rada sesah tibatan normal kusabab solokan anu lami. Butuh waktos anu lami pikeun kaluarna tapi saatos éta sadayana berjalan sakumaha anu direncanakeun. Pariksa gambarna, sapertos anu kuring carioskeun, produk ieu nyarios nyalira

  2. S *** V.2020-06-24
    CAD

    Anjeun moal salah dina set ieu! Éta kawajiban saé pisan sareng tugas beurat anu pikeun harga anu kuring henteu ngarepkeun. Kami ningal Home Depot sareng Lowes kanggo keran tilelep hideung heula. Teu aya anu ampir saageungna sareng sadayana sahenteuna dua kali atanapi tilu kali harga. Kami pisan wareg ku set ieu!

  3. J *** e2020-06-25
    US

    Produk anu saé pikeun nilaina, anjeun moal terang yén ieu sahandapeun $ 100. Sigana saé sareng langsing sareng kuring resep bérés matte. Cocog pisan di kamar mandi kuring sareng tiasa dianggo pisan.

  4. D *** d2020-06-27
    US

    Leres-leres resep keran ieu! Bagus & beurat ku harga anu wajar! Dipasang 4 bulan kapengker & teu aya masalah. Bagus matte hideung cocog aksésori kamar mandi urang anu sanés sacara sampurna.

  5. O *** l2020-06-28
    US

    Nyaan siga tampilan sareng keran sareng tombol tapi solokan stopper na luhur tetep warna na. Kuring balikkeun set anu munggaran anu kuring beuli sabab tos warna bodas-bodas saatos kami nganggo anu munggaran. Kami nampi gaganti sareng anu kadua ogé ogé. Abdi bummed pisan. Abdi resep tampilan fixtures di kamar mandi anyar kami tapi henteu terang naon anu lumangsung sareng stopper na. Kami parantos nyobian odol sareng sabun anu béda pikeun ningali naha éta ngabédakeun sareng henteu. Kami parantos nyobian solusi beberesih anu béda sareng ogé Penghapus Sihir pikeun nyobian ngabersihkeunana tapi teu aya anu ngabantuan parobahan warna na. Kuring bakal leres-leres masihan 5 bintang ieu upami ieu henteu kajantenan kalayan tutup stopper solokan!

  6. N *** m2020-06-29
    US

    Kualitas keran kamar mandi ieu ngan ukur hebat pisan. Kuring parantos tiasa nyebatkeun yén éta pasti dilakukeun sareng tugas beurat. Kuring milari dimana-mana pikeun jenis keran kamar mandi ieu, tapi teu saurang ogé ti saprak éta resep anu pas anu bakal lebet kana wastafel mandi kuring. Harga di toko sanésna jauh langkung mahal tibatan harga ieu. Prosés pamasanganana rada jelas sareng sadayana jalan sakumaha anu disangka. Prosésna suksés pisan sareng gampang ogé. Stopper solokan ogé mangrupikeun hal anu saé pikeun dilebetkeun kana sét. Warna na persis sareng warna anu kuring pilari. Keran kamar mandi menonjol pisan di kamar mandi. Kuring nyarankeun produk ieu ka saha waé sareng anjeun pasti bakal ngaraos yén éta hargana unggal sénten anjeun ngagaleuh.

  7. L *** e2020-07-02
    US

    Sajauh ieu, hébat pisan! Butuh waktu salaki kuring sababaraha jam pikeun masang dua ieu tapi ngan kusabab perlengkapan anu aya hésé pisan dipiceun. Abdi resep solokan push ... janten langkung gampang pikeun anggo barudak. Perlengkapanna hideung hideung sapertos anu dijelaskeun sareng naon ajénna pikeun naon anu anjeun kéngingkeun. Upami aya anu robih, kuring pastina bakal ngamutahirkeun ulasan ieu.

  8. E *** k2020-09-28

    Kuring resep pisan kana penampilan, pangerjaan sareng kualitas set keran ieu. Bérésna éndah. Sagalana ngeunaan set ieu kalebet bungkusan langkung saé tibatan kualitas 'tukang' harga anu sami dijual di Lowe's sareng Home Depot.

  9. G *** y2020-07-28
    US

    Sedot pisan ku kasombongan urang anu urang mésér anu tilu liang diteureuy dina méja méja. Salaki kuring digentos pati kumaha gampangna dipasang, langkung gampang tibatan paling. Gampang pisan anjeunna naros ka kuring kanggo mésér anu kadua kanggo kamar mandi urang anu sanés anu kami balikeun ayeuna. Janten atuh! Éta saé pisan sareng gaduh sababaraha beurat, henteu sakedik pisan.

  10. M *** y2020-07-29
    US

    Ngénggalan kamar mandi sareng dina prosés kami sadar keran lami urang parantos keyeng. Kami masang keran hideung anyar ieu sareng endah pisan! Éta katingalina PISAN BISA, éta gampang dipasang, sareng kuring resep solokan push / pop-up!

  11. B *** r2020-08-01
    CAD

    Keran ieu geulis. Éta nangtung jangkung tapi henteu jangkung teuing. Éta téh pageuh didamel. Teu karaos murah pisan. Ieu mangrupikeun nilai sareng kualitas produk anu saé.

  12. Sunda *** e2020-08-01
    US

    Pasang ieu di kamar mandi putri abdi sareng éta jalan éndah. Gampang dipasang, katingali sareng tiasa dianggo saé. Parantos aya rencana badé mésér deui sareng ngagentos faucét kamar mandi sanésna anu sami.

  13. F *** r2020-08-02
    CAD

    Mésér ieu pikeun ngarombak kamar mandi. Keran anu saé pisan sareng hargana sampurna. Sanés kipas tina saluran pembuangan kaluar tapi patut pikeun kualitas dina harga ieu.

  14. D *** n2020-08-04
    US

    Saatos balanja di pengecer pamutahiran bumi kotak ageung, salaki kuring mendakan perlengkapan ieu dina WOWOW sareng éta sakitar satengah harga jelema di toko. Janten cheapskate anu kuring, kuring resep pisan nyimpen artos, utamina nalika ulasan éta saé pisan. Perlengkapan ieu mangrupikeun conto anjeun kéngingkeun langkung tina anu anjeun mayar. Desainna saé sareng bungkusna saé pisan - éta salaku pelindung tina permukaan sabab kolotna pikeun nonoman. Hijina négatip nyaéta yén salah sahiji finish gagang kagungan corétan permukaan anu samar pisan dina éta. Dibikeun sadayana bungkusanna, héran ningali ieu tapi panginten QC ngagelenyu dina ngaji éta. Kabeneran henteu sampurna aya di sisi tukang janten teu saurang ogé bakal ningali aranjeunna kecuali panginten upami kuring ngagulung beuheung ka sudut anu teu wajar. Kami henteu gaduh waktos kanggo ngirimkeun sét deui. Keran rada jangkung dibandingkeun sareng keran kamar mandi anu raoseun kanggo ngeusian botol jangkung. Kami pasti bakal nyarankeun produk ieu ka babaturan.

  15. P *** y2020-08-06
    CAD

    Kuring mésér ieu pikeun kamar mandi kami bakal ngaropea di hareup, janten kuring henteu hoyong nyéépkeun seueur artos, janten tibatan mésér Moen atanapi keran Delta kualitas premium sapertos anu kuring gaduh di kamar mandi kuring anu sanés, kuring mésér ieu hiji. Sakedik kuring terang kuring bakal kéngingkeun keran anu langkung saé pikeun satengah harga! Sakabéh panyambungna (kecuali pikeun sambungan gancang sambungan) nyaéta logam. Éta henteu pati-tuang logam atanapi plastik warna krom- éta keran logam nganggo fittings logam sareng konektorna. Ieu sanés kasus keran mérek premium harga dua kali. Kualitasna alus teuing, desainna hébat sareng gampang dipasang, sareng bérésna awét sareng tahan noda. Éta parantos janten keran kamar mandi favorit urang di bumi. Éta dikemas sareng dijagaan leres-leres sareng dina kaayaan rapi nalika sumping. Hiji-hijina hal négatip anu kuring tiasa ucapkeun nyaéta paréntah panginstalan tiasa langkung jelas sareng teu aya sababaraha panjelasan. Kumisan ti éta, ieu mangrupikeun mésér anu saé pisan upami waktosna ngagentos faucét anu sanés kuring bakal milarian ieu sanés mayar nami mérek ageung. Disarankeun pisan.

  16. A *** a2020-08-06
    US

    Sampurna! Kuring henteu kantos masang anu sapertos kieu sateuacanna, sareng kuring yakin butuh sababaraha lami deui kusabab ieu pertama kalina kuring ngalakukeun éta- tapi leres éta henteu sesah teuing dilakukeun ku nyalira! Bagian anu paling sesah nyaéta nyandak keran lami. Dina bener-bener bagja ku keran anu nyebar ieu.

  17. J *** s2020-08-08
    US

    Sampurna! Kuring henteu kantos masang anu sapertos kieu sateuacanna, sareng kuring yakin butuh sababaraha lami deui kusabab ieu pertama kalina kuring ngalakukeun éta- tapi leres éta henteu sesah teuing dilakukeun ku nyalira! Bagian anu paling sesah nyaéta nyandak keran lami. Suka bungah pisan kuring ngaganti 3 faucet kamar mandi ku ieu. Super gampang dipasang upami liang anjeun ukuran anu pas, milikna henteu. Kuring ngan ukur nganggap aranjeunna sadayana sami. Sakali kuring bor liang kuring langkung ageung kuring teu ngagaduhan masalah. Aranjeunna linggih di luhur tilelep langkung luhur anu masihan tampilan tilelep langkung ageung. Aranjeunna henteu caket langkung jauh ti anu kuring.

  18. O *** h2020-08-09
    US

    Kami mésér kasombongan anyar anu sumping sareng keran "gratis", éta mirah janten kami mutuskeun mésér naon waé. Kami angkat ka toko perbaikan bumi kotak ageung sareng sadayana teuing modéren pikeun milari rasa kuring sareng sakitar $ 150. Kami mutuskeun pikeun parios online sareng mendakan anu ieu gampang satengah naon anu bakal kami mayar. Éta katingalina saé pisan sareng méja séng kami sareng raoseun mantep pisan.

  19. V *** e2020-08-11
    US

    Sanés janten diskriminasi kana jenis kelamin kuring, tapi kuring wanoja anu hoyong ngagentos wasta kamar mandi sareng keran kuring, ku nyalira. Abdi mésér keran ieu, muka sareng dina 45 menit, éta dipasang kana wastafel énggal kuring. Gampang dipasang !!

  20. Inggris2020-08-12
    US

    Ieu jauh-jauh faucet pangsaéna anu kuring bawa. Kami nembé ngaropea, sareng kuring ngagaleuh anu sanés anu "mérek nami" tapi hoyong kuring ngagaduhan sadayana ieu. Aranjeunna panginten sadayana! Produk na kualitas luhur. Mésér ieu sareng anjeun moal kuciwa.

  21. N *** a2020-08-13
    US

    Abdi mésér dua ieu kanggo reno mandi master kami. Kuring ngalaman masalah sakedik sareng salah sahiji set tapi perusahaan ngurus éta babalik tanpa masalah. Kuring resep pisan kana kualitas sareng tampilan vintage anu sét tina susunan aranjeunna cocog sareng hiasan urang.

  22. C *** d2020-08-15
    US

    Keran ieu ngagaduhan tampilan anu hadé pisan. Bend tina keran naék luhur sahingga aya seueur rohangan kanggo anjeun ngumbah panangan. Sapotong solokan anu kalebet, saé ogé.

  23. E *** s2020-08-16
    US

    Set keran anu saé pisan. Aranjeunna katingali hébat kana kasombongan anyar kuring. Salah sahiji solokan pop up leungit, sareng layanan palanggan langsung ngajawab yén aranjeunna ngirimkeun salah sahiji.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X