neangan Pilarian situs

Faucets Beungeut WOWOW Mandi Nikel Breled

USD81.99
Dijual:
49
Harita:
18

Amazon US Amazon CA Amazon MX Parentah Instalasi PDF

  • Gaya anu unik: Keran kamar mandi centreset cecekelan tunggal ieu nawiskeun bakat anu gaya - kalayan pulas! Desain twists triple-kurva unik sareng finish nikel brushed klasik tina keran kamar mandi komérsial ieu pasti bakal jadi sorotan tina sagala decor kamar mandi.
  • Karajinan kualitas: Keran kasombongan kamar mandi liang tunggal ieu gaduh konektor kuningan anu tahan ka korosi sareng karat. A cartridge keramik bébas netes diwangun kana keran nu, meh rotates mulus tur segel pageuh pikeun mastikeun pamakéan jangka panjang tanpa dripping atawa bocor.
  • Gampang dipasang & dioperasikeun: Urang nyadiakeun Anjeun asesoris lengkep sareng masang parabot, kaasup solokan pop-up, piring dek, 0.5m tucai selang cai dina jaminan kualitas, sarung jeung saterusna. Ngan saukur narik cecekelan jauh ti keran mandi nikel brushed pikeun ngaktipkeun adjustable. aliran cai, teras muterkeun cecekelan ka hareup pikeun ngaronjatkeun suhu cai
  • Aerator hemat cai awét: The kinerja luhur Neoperl Aerator tina keran tilelep mandi ieu nawarkeun aliran cai hipu tur lemes jeung ngahemat leuwih ti 50% dina pamakéan cai. Gampang dipiceun nganggo alat aerator anu kalebet pikeun beberesih pikeun masihan anjeun pangalaman anu pangsaéna salami mangtaun-taun.
  • garansi: Pameseran anjeun katutupan ku garansi kawates 5 taun sareng kawijakan uih deui 90 dinten, janten upami anjeun henteu puas pikeun alesan naon, mangga ngahubungi kami liwat email sareng kami bakal resep ngurus anjeun!
  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Faucets Beungeut WOWOW Mandi Nikel Breled

17 1Hole Tunggal cecekelan Kapal Mandi Faucet Dina Brushed nikel 17 2Hole Tunggal cecekelan Kapal Mandi Faucet Dina Brushed nikel 17 3Hole Tunggal cecekelan Kapal Mandi Faucet Dina Brushed nikel

Kolam renang kamar mandi tunggal anu ngadamel 2321501

Pakem tunggal keran kamar mandi ieu nawiskeun paningkatan gaya pikeun kamar mandi anjeun. Éta sacara saksama dirarancang kalayan bakat, sareng acan ku corak halus. Keran unik kamar mandi tunggal cecekelan WOWOW didesain ku triple-kurva, dikombinasikeun sareng finish nikel klasik. Henteu pikeun nanaon cecekelan tunggal keran kamar mandi ieu nyaéta eyecatcher di kamar mandi naon waé, sareng pastina janten salah sahiji sorotan tina hiasan kamar mandi anyar anjeun.

Panilitian parantos nunjukkeun yén keran kamar mandi mangrupikeun titik fokus anu utami di kamar mandi. Éta hartosna perhatian saha waé sacara otomatis katarik kana keran kamar mandi. Panginten keran kamar mandi mangrupikeun salah sahiji hal anu pangleutikna dina hiasan kamar mandi anjeun. Sareng aranjeunna gaduh pangaruh hébat kana persépsi kaagungan na. Pasti, anjeun tiasa nambihan touch of elegance kana kamar mandi anu nganggo keran kamar mandi anu cekelan tunggal WOWOW. Désainer WOWOW parantos jelas ngartos pangaruh keran kamar mandi, sareng akibatna mendesain faucét kamar mandi anu tiasa ngabédakeun hiasan nanaon.

Desain kamar mandi keran tunggal cecekelan 

Anjeun hoyong hiasan kamar mandi anjeun janten langkung saé sareng hanca dina waktos anu sami. Akibatna, anjeun kedah mutuskeun jenis keran mandi anu anjeun badé milih. Kusabab aya sababaraha jinis kamar mandi mandi, anjeun mimiti kedah ningali ruang anu sayogi, sareng anu anjeun resepkeun ngeunaan kontrol suhu cai. Naha anjeun langkung resep ngadalikeun suhu cai sareng volume sareng 2 handles atanapi ngan nganggo hiji? Upami anjeun resep ngan ukur hiji gagang, teras keranjang mandi anu mandi pikeun WOWOW tiasa janten keran mandi anu elegan anu anjeun cari!
Kolam renang kamar mandi anu namina tunggal ieu dirarancang tina sudut pandang anu gayana sareng fungsional. Cekungan anu melengkung tunggal ditetepkeun di sisi keran mandi. WOWOW kamar mandi keran tunggal cecekelan beroperasi kalayan lancar. Suhu cai sareng suhu tiasaeun dikendalikan sacara tunggal. Tangtungan tunggal upami henteu ragu gampang dicepeng sareng dioperasi. Anjeun ngan saukur tiasa ngoperasikeun gagang keran mandi sareng panangan anu sanés. Cara kieu aliran cai luwén diaktipkeun. Ku cara ngagulungkeun cecekelan tunggal anjeun tiasa ningkatkeun suhu cai gampang sareng lancar. Pembentuk kurungan triple-kurungan AS pasti unik. Ieu ngajantenkeun kamar mandi anjeun langkung luhur, bari aya mangpaat tina sagala fungsina anu anjeun nawiskeun.

Mandi keran baju kualitas luhur nganggo cecekelan 

Keran tunggal kamar mandi fauxet WOWOW didamel tina kuningan masif sareng bérés nikel na disikat éta digosok sareng bertekstur. Pikeun bérésna, WOWOW ngagunakeun téknologi canggih pikeun nawiskeun kualitas sareng daya tahan maksimum. Kusabab keran kamar mandi tunggal cecekelan WOWOW didamel tina kuningan padet, keran mandi inovatif ieu ogé nawiskeun résistansi optimal kana kalembaban sahingga korosi. Sanés kanggo nanaon, WOWOW nawiskeun masa jaminan 3 taun kanggo keran kamar mandi na tunggal cecekelan. Bukti yén WOWOW yakin kana kualitas produkna sareng tanggel waler pikeun kinerja sataun-na.

Salaku desain kamar mandi keran tunggal anu unik sareng dipatenkeun, ogé sababaraha fungsi anu unik. Péker nyimpen cai awét contona. Kinerja luhur Aoperl Aerator tina kamar mandi keran mandi ieu ngagaduhan kontrol cai anu lembut sareng lancar. Ku sabab éta anjeun moal ngalaman percikan cai. Salian ti éta ngahemat dugi ka 50% dina pamakean cai. Ieu anjeun pasti bakal perhatikeun kana tagihan cai anjeun. Pénoter bisa gampang dipiceun ku (kaasup) alat aerator. Ku cara kieu anjeun tiasa gampang ngabersihan ayeuna sareng teras, supados ngajamin pangalaman pangrasa pangsaosan salami sababaraha taun.

Kamar mandi anu gampang dipertahankeun keran tunggal anu aya 

Mimiti, finish nikel disikat méré sentuhan anu elegan ka kamar mandi naon waé. Di sagigireun éta, mutu anu berkualitas luhur ogé tahan bintik-bintik cai, luntur sareng sidik. Ku sabab éta gampang pikeun ngajaga sareng ngabersihan. Anjeun rada tiasa ngusir sésa sésana sareng lawon lebu pikeun ngadamel kamar mandi keran tunggal anu ngagurilap janten anyar deui. Pikeun ngabersihan keran kamar mandi anjeun sacara rutin ogé ngajamin daya tahan umur panjang. Ku cara kieu résidu susah henteu aya parobahan pikeun lengket keran mandi anjeun. Utamana, sésa sapertos kapur tulis tiasa mangaruhan keran mandi anjeun, upami henteu diresihan sacara teratur. WOWOW ngajantenkeun éta gampang, ku kituna anjeun tiasa ngalakukeun ieu tanpa usaha.
Klep keramik tina keran mandi tunggal cekelan nyayogikeun anjeun tanpa kinerja netes 100%. Sareng tanpa ngirangan kalancaranana pikeun dioperasikeun. Cartridge keramik kualitas luhur ieu diuji kalayan langkung ti 500,000 siklus cai. Sareng tetep WOWOW's faucet mandi tunggal gagangna dioperasikeun kalayan gampang sami. Sareng tangtosna masih ngeclak-mayar sareng gratis bocor. Bayangkeun yén keran kamar mandi tiasa dianggo henteu langkung ti 10,000 kali per taun. Éta ngandung harti yén ku keran kamar mandi tunggal cecekelan WOWOW anjeun parantos mésér keran kamar mandi saumur hirup. Kran kamar mandi tunggal anu diurus ieu ngaleuwihan standar industri sadaya!

Mandi kerjakan keranjang-kamar sorangan 

Koléksi tunggal kamar mandi keran anu gampang dipasang diri. Anjeun moal peryogi tukang ledeng mahal! Ku sabab kitu anjeun ogé tiasa ngahemat biaya instalasi sacara dramatis. Kolam renang anu aya-ka-diri anjeun dibéré sakedap aksésoris sareng masang alat. Ieu kalebet pelat dek logam, selang cai Tucai 20 inci kalayan kualitas anu dijamin, sarung instalasi, alat aerator nyoplokkeun, sareng seueur deui.

Sakumaha anu kasebut di luhur, WOWOW yakin pisan ngeunaan kualitas keran mandi na. Alatan éta WOWOW nawiskeun ka jaman jaminan jaminan 3 taun tambahan. Upami kamar mandi anjeun keran cecekelan anu sanésna moal ngagarap sapertos kitu, anjeun bakal ditawarkeun merek keran mandi anu anyar pikeun ngagantikeun hormat. Sareng sareng éta, WOWOW nawiskeun garansi artos 90 dinten. Upami anjeun moal kaget ku nilai pikeun WOWOW artos anjeun, anjeun bakal
kéngingkeun ngabalikeun duit pinuh tanpa biaya tambahan, sareng tanpa ditanyakeun. Basajan sapertos kitu!

Kauntungan tina kamar mandi keran tunggal anu ngadamel dina kacilakaan:

  • Méré faktor wow ka kamar mandi sagala
  • Desain triple-kurva dipaténkeun AS
  • Elegantly brushed nikel
  • Dijieunna tina bahan bermutu
  • Nyaman single-cecekelan uas
  • Ngahemat nepi ka 50% cai ku aerator inovatif
  • Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
  • Mangsa jaminan 3 taun

 

spésifikasi

ngabereskeun

Nikel dirobuh

beurat

pon 5.39

pakét Dimensi

16.2 x 9.1 x 6 inci

warna

Nikel dirobuh

material

kuningan

corak

Luhureun Arc

kakuatan Sumber

Powered hidrolik

Métode instalasi

Permukaan-Dipasang

Item Paket kuantitas

1

Jangkung Spout

9.5 inci

Ngahontal Spout

5.8 inci

Jenis siram

dual

Bahan cecekelan

logam

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X