neangan Pilarian situs

WOWOW Mandi Sink Faucet Disikat Nikel Kasebar

USD58.99
Dijual:
62
Harita:
18

Amazon US Amazon CA Amazon MX

2321300 petunjuk instalasi

  • JABAR DESAIN DESAIN LEBIH DIKESUJUKAN: 3 Lubang Gunung Kalayan Desain Lega 6-16 inci, jarakna tiasa sesuai sareng sarat anu anjeun leres.
  • Kran VANITY DESIGN KLASIK KUALITAS PREMIUM: Konektor kuningan padet, beurat sareng awét. Panyegelan kartrid keramik anu luhur, gaduh kinerja bébas netes. Sareng aerator NEOPERL hemat cai dilengkepan.
  • Téknologi Nyambungkeun Gancang: Konstruksi sambungan gancang kreatif anu asli gampang dipasang ku nyalira tanpa tukang ledeng. Simpen biaya instalasi pipa nganggo faucet wowow.
  • DUA PEMASANGAN LEVER: Ganda cecekelan pikeun aliran usaha sareng kontrol suhu cai. Datang sareng pembuangan solokan pop-up. Lapisan sikat keran wastafel kamar mandi ieu karat, korosi, sareng tahan bocor sareng moal ngempelkeun sidik.
  • PALAYANAN PALANGGAN: Garansi terbatas 5 taun sareng dukungan pelanggan ditawarkeun. Éta ditutupan ku mulang 90 dinten. Upami aya patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Mandi Sink Faucet Disikat Nikel Kasebar

WOWOW Mandi Sink Faucet Disikat Nikel Kasebar

WOWOW Mandi Sink Faucet Disikat Nikel Kasebar

WOWOW Mandi Sink Faucet Disikat Nikel Kasebar

Mandi Faucet Lebar Kasebut Nikel Terpanjang 2321300 detail

Solokan pop anu diropéa langkung gampang pikeun ngeset sareng dianggo dibandingkeun solokan konvensional.
Téknologi sambung gancang kréatip –dasar wangunan link gancang kreatif saderhana dipasang nyalira kalayan henteu nganggo tukang ledeng! Simpen muatan pamasangan pipa ku keran kai!
3-hole bracket sareng perenah nyebar 4-16 inci —- pikeun instalasi anu saderhana.
Spout faucet disikat nikel tungtung: 2 ningkang keran disikat nikel gaya perenah retro klasik. Ramo sidik, nolak korosi. Dek dipasang keran kasombongan ditarima pikeun nyéwa bumi, kondominium anyar, apartemen tunggal, imah motor, trailer perjalanan, sareng panggunaan somah.
Kualitas luhur panolakan anu ngajamin 3 taun: abs aerator ngalestikeun 50% cai sareng anti splatter, anu dipiceun langsung sareng palem anjeun badam (henteu aya alat paménta). Lobak keramik bébas netes suksés.

spésifikasi

pabrik

WAH

item Beurat

pon 3.59

pakét Dimensi

12.1 x 8.6 x 3.1 inci

warna

Nikel dirobuh

ngabereskeun

Brushed

material

Paduan séng / Baja stainless / Kuningan

corak

3-liang; keran nyebar

Métode instalasi

Permukaan-Dipasang

Jangkung Spout

3.1 inci

Ngahontal Spout

5.1 inci

Jenis siram

Modeu semprot

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

Kétang anu ngadua

Bahan cecekelan

Alloy séng

Pedaran Kinerja

Keran lega: 8-16 inci

Kaasup Komponén

Faucet nyebar * 1, spésifikasi instalasi * 1, Pop up drain * 1

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X