neangan Pilarian situs

WOWOW Minyak Digosok Perunggu Kamar Mandi Tilelep Faucet 2-Pakem 4 Inci Centerset

USD47.99
Dijual:
31
Harita:
17

Amazon US

Keran WOWOW 100 persén UJI PRESURI - sadayana keran dianalisis dina tekanan cai tinggi anu ketat pikeun ngajamin kualitas sareng daya tahan tinggi. 4 inci faucets kamar mandi nyebar, konstruksi kuningan kualitas luhur éndah Premier end dirancang pikeun Kinerja hirup tata kontemporer.

Paréntah instalasi 2321200RB

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Mandi Sink Faucet 4 Inch Center Minyak Digosok Perunggu

WOWOW Mandi Sink Faucet 4 Inch Center Minyak Digosok Perunggu

WOWOW Mandi Sink Faucet 4 Inch Center Minyak Digosok Perunggu

WOWOW Mandi Sink Faucet 4 Inch Center Minyak Digosok Perunggu

Minyak ngagosok keran mandi parunggu 2321200RB detil:

Upami anjeun ngémutan produk pangénggalna kami, punten tong ragu pikeun ngahubungi kami pikeun harga biaya.

PUSAT: Faucet design classique nganggo lift rod sareng pop up stopper. Kamar Mandi Faucet ngan nganggo dua RUANG PANAS FAUCET: Keran gagang dobel langsung pikeun menerkeun cai sasarengan kontrol suhu cai.

SANITARY NGAGUNAKEUN DENGAN RUANG DRAIN DIKASUKKEUN: Minyak ngagosok keran kamar mandi parunggu kalebet perakitan solokan logam, batang cai tina curuk keran ngalangkungan tekanan dina batang lift, nyegah mucking leungeun anu dikumbah anjeun nepi.

SINK FAUCET MINYAK RUBBED BRONZE: dua gaya desain keran gagang retro klasik. Ngalawan korosi. Dek dipasang keran kasombongan cocog pikeun imah kontrakan, kondo anyar, susun tunggal, bumi motor, trailer perjalanan sareng panggunaan bumi. Mangga kontak kami upami aya patarosan.

spésifikasi

ngabereskeun

Minyak Dibungkus Perunggu

item Beurat

pon 3.04

pakét Dimensi

9.2 x 9.1 x 3.9 inci

warna

Perunggu Rubbed

material

Séng Galén / Stainless Steel

Métode instalasi

Permukaan-Dipasang

Nomer Liar

3

Jangkung Spout

3.7 inci

Ngahontal Spout

5 inci

Jenis siram

walungan leutik

Jumlah gagang

2

Bahan cecekelan

Alloy séng

Kaasup Komponén

Faucet * 1, spésifikasi Instalasi * 1, Pop-up Drain Stopper * 1

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X