neangan Pilarian situs

WOWOW Pandiangan Ruang Wéb With Swivel Spout Hideung

USD53.99
Dijual:
26
Harita:
0

Amazon US Amazon CA Amazon MX

Baja tahan karat berkualitas tinggi, wowowfaucet Matte Black Kitchen Faucet Single Handle kalayan kualitas anu saé sareng ngahémat artos, pangiriman gancang, garansi tilu taun!

Pitunjuk instalasi 2320200B

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Pandiangan Ruang Wéb With Swivel Spout Hideung

WOWOW Pandiangan Ruang Wéb With Swivel Spout Hideung

Dibandingkeun sareng faucet kamar mandi tradisional, faucet tarik kaluar 2320201B ngagaduhan kaunggulan tiasa narik, anu umumna tiasa narik 40-60 cm, anu naékkeun daerah siraman, sapertos juru anu teu tiasa diseuseuh ku tilelep sareng kaléng gampang dikumbah; Gampang narik sareng ngumbah rambut anjeun.

Diskripsi produk:

Anggo universal: keran pikeun tilelep atanapi baskom, tiasa dilarapkeun ka kamar mandi sareng dapur, arc anu langkung ageung sareng rotasi 360 derajat anu cocog pikeun panyandapan ganda upami anjeun ngalakukeun kalikeun fungsi

Kualitas bisnis kontemporer anu kualitas luhur: tungtung hideung, unik sareng abadi, tiasa tahan ngagores sareng karat sadinten, baja spout baja sareng séng logam, tangguh sareng awét, sampurna pikeun bumi, mandi, pawon, hotel, réstoran, apartemen, sewa bumi jsb.

Komponén kualitas: selang cai tucan dina konvensional Amérika nganggo teks kaamanan, klep bébas netes, sareng palapis interior spout gratis gratis pikeun mastikeun standar cai anu saé, sadaya parangkat dipasang dina baja tahan karat

spésifikasi

SKU: 2320201B kategori: , tags: , ,

spésifikasi

ngabereskeun

matte Hideung

pabrik

WAH

pakét Dimensi

12.17 x 8.54 x 2.95 inci

warna

hideung

material

Beusi sténless

wujud

Melengkung

kakuatan Sumber

Daya Hidrolik

Métode instalasi

Permukaan-Dipasang

Item Paket kuantitas

1

Ngahontal Spout

6.3 inci

Jenis siram

dual

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

Kénca na Katuhu

pamakéan

Komérsial / Perumahan

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X