neangan Pilarian situs

WOWOW Basin Campuran Campuran Taps Swivel Spout Nickel Brished

USD79.99
Dijual:
20
Harita:
0

Amazon US

mandi kamar mandi tilelep pengenalan:
Finish hideung matte hideung: Nyegah korosi sareng karat dina pamakéan biasa.
Sederhana pikeun ngeset: setélan liang tunggal pikeun henteu parantos dipasang.
Basajan anu digunakeun: Salah sahiji gagang pikeun ngadalikeun cai tiis sareng panas.

2320200 petunjuk instalasi

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Basin Campuran Campuran Taps Swivel Spout Nickel Brished

 

1 cecekelan keran wastafel ieu 2320201 ngagaduhan seueur kaunggulan. Ngahémat cai sareng desain anu saé. Tiasa disebatkeun yén éta mangrupikeun rekomendasi anu munggaran dina keran dapur sareng kamar mandi.

Diskripsi produk:

Faucet pikeun Toilet Tilelep atanapi Cekungan pikeun 1-Lubang Setup; Jangkungna: 11 ″; Jangkauan Spout: 7 ″; Ukuran liang: 1.4 "(Punten Meunteun liang anjeun Diménsi sateuacan mesen).
Faucet pikeun Toilet & Mandi: keran pikeun tilelep atanapi baskom, tiasa dimangpaatkeun pikeun kamar mandi sareng dapur, busur anu langkung luhur sareng puteran 360-derajat tiasa dianggo pikeun tilelep dobel kalayan sakali anjeun ngalaksanakeun pungsi multiply.

Dompét Steel Stainless Nickel Breled Nikel: bisa tahan calakan sareng karat sapopoé, baja spainless steel sareng badan logam séng, tangguh sareng awét, sampurna kanggo bumi, mandi, pawon, hotel, restoran, apartemen, sewaan rumah sareng sanés.

Hardware Kualitas: Selang cai tucai dina konvensional Amérika nganggo teks kaamanan, klep bébas netes, sareng permukaan spout gratis gratis pikeun mastikeun standar cai anu saé, Sakabéh hardware instalasi aya dina stainless steel anu hadé, netes-gratis sareng bocor.

WARNA KANGGO sareng PELUANG PELUANG: katutupan 90-an bébas uih deui sareng garansi hirupna!

PUNTUNG HUBUNGAN EMAIL❤service@wowowfaucet.com

spésifikasi

SKU: 2320201 kategori: , tags: , ,

spésifikasi

ngabereskeun

Nikel dirobuh

pabrik

WOWOW

item Beurat

pon 2.42

pakét Dimensi

12.17 x 8.54 x 2.95 inci

warna

sikat

material

Beusi sténless

kakuatan Sumber

Daya Hidrolik

Métode instalasi

Permukaan-Dipasang

Ngahontal Spout

6.3 inci

Jenis siram

dual

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

Kénca na Katuhu

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X