neangan Pilarian situs

WOWOW 8 Inch Panyebar Mandi Lengkap Nickel

USD69.99
Dijual:
29
Harita:
20

 

Amazon US  Amazon CA

dua cecekelan kamar mandi anu lega tiasa nyumponan kabutuhan cai beresih sareng cai anu misah, ningkatkeun hiasan kamar mandi, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun!

2320300 petunjuk instalasi

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW 8 Inch Panyebar Mandi Lengkap Nickel WOWOW 8 Inch Panyebar Mandi Lengkap Nickel

Kamar mandi anu dibasmi nikel nyebar 2320300 
Naha anjeun terang yén keran kamar mandi anjeun mangrupikeun hal anu paling penting dina kamar mandi anjeun dina hal desain? Bahkan aranjeunna anu leutik, keran tiasa mangaruhan ageung pikeun hiasan kamar mandi anjeun. Faucét kamar mandi mangrupikeun titik fokus alami dina desain kamar mandi. Éta hartosna nalika aya anu lebet ka kamar mandi, salah sahiji hal anu mimiti dipikaresep ku anjeunna, nyaéta keran kamar mandi. Ku alatan éta keran kamar mandi tiasa ngadamel pangaruh dramatis dina desain kamar mandi naon waé sareng kedah dipilih kalayan bijaksana.
Ieu nunjukkeun yén anjeun kedah milih keran kamar mandi anjeun ogé. Anjeun panginten ngagaduhan anggaran (dibatesan) pikeun kamar mandi anyar anjeun. Sering kami ningali yén keran kamar mandi henteu kalebetkeun kana desain sareng anggaran awal. Faucét kamar mandi akibatna sering dipilih ngan ukur dina akhir prosés, sedengkeun kamar mandi parantos dipasang. Éta tiasa janten tantangan pikeun milarian keran kamar mandi anu cocog sareng preferensi desain anjeun sareng anggaran anjeun. Anggaran kamar mandi sering béak tungtungna kusabab aya kajadian anu teu disangka-sangka, sareng anjeun henteu hoyong kompromi dina desain sareng kualitas milih keran kamar mandi anjeun. Utamana lamun anjeun terang yén keran mandi ieu tiasa gaduh pangaruh dramatis dina hiasan kamar mandi anjeun sadayana. Kusabab éta alus pikeun terang yén WOWOW nawiskeun anjeun faucét kamar mandi anu gaya sareng elegan dina harga anu terjangkau. Akibatna, WOWOW nawiskeun anjeun nilai paling saé pikeun artos.
Kolam renang logam padet dibungkus nikel nyebar 
Keran mandi WOWOW urang disikat nikel nyebar tina logam padet. Anjeun bakal langsung perhatoskeun nalika anjeun nyekel keran mandi ieu dina panangan anjeun. Faucét kamar mandi disikat nikel beurat nyebar 3.8 lbs anu ngungkabkeun kualitasna bari henteu diragukeun. Anjeun tiasa pastikeun keran mandi kualitas luhur anu bakal tahan mangtaun-taun. Pasti, bahan kuningan padet jauh langkung saé tibatan logam sanés. Kalayan jenis kontén logam masif ieu anjeun henteu kedah hariwang pisan ngeunaan masalah korosi contona. Di sagigireun éta, bahan kualitas luhur nawiskeun stabilitas sareng kahirupan produk maksimum. Kualitas cai anjeun bakal bébas timbel ogé janten pilihan anu pangsaéna pikeun kaséhatan anjeun.
Di sagigireun éta, keran kamar mandi disikat nikel anu lega réngsé ku permukaan nikel anu disikat. Henteu ngan ukur finish ieu méré sentuhan anu éndah pikeun desain kamar mandi anjeun, éta ogé tahan maké. Bérés nikel anu disikat nyegah Uap sareng goresan, anu ngajantenkeun keran kamar mandi disikat nikel corak lega- sareng noda. Kituna mangrupikeun méwah konci-low di kamar mandi anjeun, éta gampang dibersihkeun ku diusap ku kaén. Basajan sapertos kitu!

Kandel jamban keran dirarancang nikel nyebar
WOWOW's faucet brush nikel nyebar fitur dua keran mandi kamar mandi nyebar anu nyumponan kabutuhan anjeun pikeun nyaluyukeun volume cai tina hawa panas sareng tiis. Kitu ogé desain anu nyebar ogé laras tina 4 dugi 16 inci. Keran hungkul peryogi gunung 3 liang sareng jarak instalasi tiasa disaluyukeun kana kahoyong pribadi sareng syarat anjeun.

Spout alun-alun pasti mangrupikeun desain unik anu anjeun moal tiasa katingali dina seueur keran mandi anu sanés anu anjeun tiasa mendakan di pasar. Seueur keran kamar mandi katingalina sami. Pikeun mendakan hiji hal khusus ngeunaan keran parantos tiasa tangtangan. Salian ti desain anu wani, spécét luhur kamar mandi mandi nyaring nikel nyebar tiasa anjeun saliwat di handapeun spout pikeun nawiskeun kanyamanan maksimal. Ku sabab éta keran mandi kamar anu unik sacara unik nawiskeun anjeun duanana fitur modern sareng kanyamanan dina waktos anu sami. Sajauh sacara praktis, anjeun henteu kedah ngulurkeun panangan jauh-jauh pikeun ngahontal cai. Éta ngajadikeun operasi anu pikaresepeun.

 Gampang mandi dioperasikeun keran ngasuh nikel nyebar

2 panangan keran kamar mandi anu pikaresepeun ieu nawiskeun anjeun kamungkinan pikeun bener-bener ngendalikeun boh polumeu sareng suhu cai. 2 gagangna didamel tina aloi na séng padet sareng nawiskeun pakem anu gampang sareng dirancang ogé. Henteu ngan keran mandi anu disikat nikel nyebar tiasa diurus kalayan lancar, ogé spout nyalira ngagayuh 360 derajat. Ku sabab éta anjeun tiasa netepkeun kamar mandi keranas disapu nikel nyebar ku cara anu pikaresepeun pikeun anjeun, sareng anjeun ogé tiasa ngahurungkeun kana tonggongna. Éta ngagampangkeun ngabersihan sinki kamar mandi sapertos anjeun.
Salian ti gampang operasi, keran mandi disapu nikel nyebar tiasa gampang dipasang deui. Pitur pamasangan gancang kreatifna unik di pasar. Ieu ngamungkinkeun pikeun ngagantelkeun sadaya konéksi kalayan aman sareng gampang ku diri. Garis cai panas sareng tiis dicampur ku pipa anu gancang-gancang anu tiasa napel tanpa rengkuh. Kalayan téknik anu tepat ieu anjeun ogé mastikeun yén pipa cai anjeun moal nyusak. Kolam renang anu nyeuseup nikel nyebar gampang dipasang tanpa nganggo tukang ledeng mahal.

Jamban kamar mandi keran nyapu nikel nyebar 
Keran mandi kamar mandi disikat nikel nyebar sareng sadayana bahan anu diperyogikeun, kalebet iket masang. Di sagigireun spout alun-alun tinggi sareng 2 gagang na, iketna dibarengan saluran cai, 2 pipa cai 50 cm kanggo cai tiis sareng panas, 1 pop up stopper sareng set lengkep aksésoris sareng alat.
Nalika WOWOW ngajamin yén éta nawiskeun nilai paling saé pikeun artos, keran kamar mandi disikat nikel nyebar disayogikeun sareng jaminan 90 dinten artos uih deui. Upami anjeun moal kaget ku nilai artos anu anjeun tampi, anjeun tiasa ngabalikeun keran kamar mandi disikat nikel nyebar tanpa masalah. Anjeun dijamin ngabalikeun duit pinuh tanpa aya patarosan. Di sagigireun éta, WOWOW nawiskeun anjeun waktos jaminan 3 taun. Upami keran kamar mandi anjeun disikat nikel anu lega moal ngalakukeun sapertos anu anjeun arepkeun, WOWOW bakal ngagentos keran kamar mandi anjeun ku anu énggal. WOWOW nyandak tanggung jawabna sacara serius sareng urang moal pernah ngantepkeun anjeun.
Kauntungan tina keran mandi anu nyeuseup nikel nyebar dina mina waé.
• Méré wow-faktor pikeun kamar mandi
• Desain ngawangun 7 anu unik
• Usum nikel disépot
• Bahan logam badag
• ketahanan sakumna
• Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
• garansi 3 taun

 

spésifikasi

SKU: 2320300 kategori: , tags: ,

spésifikasi

garansi

3-taun

beurat

pon 3.59

pakét Dimensi

11.2 x 10.1 x 3.2 inci

warna

Nikel dirobuh

ngabereskeun

Brushed

material

Kuningan / stainless steel / Paduan Séng

corak

2 Ngendali

wujud

alun-alun

kakuatan Sumber

Powered hidrolik

Métode instalasi

Sekrup

Jenis siram

walungan leutik

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

Kénca na Katuhu

Bahan cecekelan

logam

Pedaran Kinerja

Cai Panas / Tiis

Nyolok Plug

study

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X