neangan Pilarian situs

WOWOW 8 Dina. Kasebar Faucet Mandi 2-Handle Dina Chrome

USD69.99
Dijual:
43
Harita:
22

Amazon US Amazon MX Parentah Instalasi PDF

  • Never outdated shaping: Silver bathroom faucet in mirror-like chrome finish, vanity style that is quite exquisit, make your bathroom more high-end
  • KREATIF CEPAT PASANG: unik konstruksi sambung unik, cai panas sareng tiis tiasa dicampur ku pipa gancang-pasang tanpa rengkuh, ngalangkungan téhnik pikeun nyegah pipa ledakan
  • 2 cecekelan 3 potongan Kran baskom lega: double handle, 3 pieces design is convenient for precise controlling in both volume and water temperature, also the installation place can be adjusted
  • Desain DESAIN LEBIH BESAR: 4 -16” widespread bathroom faucets 3-hole mount, the installing distance can be adjusted on requirements, fits rent house, new condo, single-apartment, motor home, travel trailer, and family use
  • HARANSI, SOKONGAN PELANGGAN: 3-taun jaminan na rojongan customer ditawarkeun. Ieu katutupan ku 90 poé balik. Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja
Kamar mandi keran chrome 2 gagang 2320300C
Kolam renang anu lega tiasa masihan sentuhan kamewahan ka kamar mandi anu mana waé. Kauntungan hébat anu ageung tina keran mandi kamar ageung 2 gagangna nyaéta yén anjeun tiasa nyampur aliran cai anu leres. A keran mandi kamar mandi 2- ngamungkinkeun anjeun ngadalikeun cai panas sareng tiris masing-masing, kalebet suku aliranna. Akibatna, anjeun moal pernah nyieun kasalahan deui sareng miceunan cai panas bari saleresna anjeun henteu kedahna. Atanapi parah, ngaduruk panangan ku cai panas. Alatan éta kamar mandi kromoli 2 panangan XNUMX mangrupakeun solusi anu elegan sareng aman pikeun kamar mandi anjeun.
Keran mandi kamar mandi tinggi sareng desain 7 khusus, pasti masihan sentuhan khusus ka kamar mandi mana waé. Désainer WOWOW dipikaterang sok milari desain kandel pikeun ngabédakeun faucét kamar mandi na. Akibatna, keran mandi WOWOW sok rada bénten ti faucét kamar mandi sanés anu anjeun mendakan. Éta ngabantosan anjeun pikeun masihan kamar mandi anjeun hiasan anu khusus sareng unik. Aspék unik ieu anjeun ogé bakal mendakan di kran kamar mandi Chrome 2 gagang WOWOW. Keran kamar mandi ieu pasti bakal masihan pamutahiran dramatis ka kamar mandi anjeun.
Pasang kamar mandi kréma krom 2 gagang
Pikeun masang kamar mandi kromo krom 2 panangan anjeun badé peryogi tilelep kamar mandi 3-liang. Sacara umum, liang anu ditampi pikeun dua handles diposisikan dina 4 inci ti keran téa. Tapi anjeun tiasa milih jarak anu nyalira upami anjeun henteu ngagaduhan kamar tilelep anu dirobih. Kétang tiasa ditempatkeun dina 4 total 16 inshed tina keran téa. Janten anjeun tiasa mutuskeun jarak anu tepat. Pikeun masang gagang anjeun ngan ukur peryogi dua liang tambahan tina 1 dugi ka 1,5 inci. Ketebalan dek dek tiasa dugi 1,2 inci.
WOWOW's faucet chrome 2 gagang dirancang pikeun konstruksi nyambungkeun anu unik. Cai panas sareng tiis tiasa dipasang ku sambungan anu gancang-gancang tanpa nganggo rengkuh. Kusabab téknik inovatif ieu, anjeun bakal nyegah pipa cai pikeun nyusudkeun. Kolam renang ieu dilengkepan ku pakét installment pinuh, kalebet dina pipa sambungan gancang sareng jalur pasokan cai tambahan. Kalayan kit anu dipasang ieu anjeun bakal tiasa masang krom keran kamar mandi ieu 2 ditangan diri tanpa nyéwa tukang ledeng. Anjeun bakal sacara signifikan ngahémat masang biaya sateuacana gampang dipasang pidéo WOWOW. Masangna tiasa dilakukeun dina ngan ukur 30 menit tanpa karep. Henteu gampang kitu?
Desain kamar mandi keran krom 2 gagang

Kolom kran mandi kamar mandi 2 menampilkeun desain anu diperkirakeun kalayan permukaan anu lancar anu katingali saé dina gaya mandi. Panas ganda-logam nanganan kéngingkeun kontrol anu gampang anjeun. Levers katingal endah kalayan garis lurus sareng desain ergonomisna. Ekspor ukuran anu cocog anu ngajantenkeun aranjeunna tiasa dikadalikeun sareng nyaman dikonci. Anjeun tiasa ngoperasikeun épék na ukur sakedik usaha sareng ngan ukur ngatur aliran cai dina cara anu henteu léngkah. Salian ti éta, kamar mandi kamar mandi sorangan tiasa ngancik 360 derajat pinuh, supados anjeun nawiskeun kanyamanan maksimal nalika nganggo keran mandi, atanapi nalika meresihan tilelep kamar mandi.

Faucét kamar mandi pérak sareng 2 cekelan nawiskeun finish Chrome sapertos eunteung. Gaya kasombongan anu disebut ieu cukup indah sahingga khususna cocog pikeun hiasan kamar mandi modéren. Ieu kran kamar mandi Chrome hampang digosok pikeun masihan touch elegan pikeun kran mandi ieu krom 2 gagang. Bagian tina Chrome anu umum ngagurilap dikurangan sakedik pikeun nyayogikeun penampilan anu istimewa. Sakumaha anjeun tiasa tingali, WOWOW milari sababaraha cara pikeun ngajantenkeun hiasan kamar mandi anjeun khusus sareng unik.

Kolotér kamar mandi kualitas luhur kamar mandi kromom 2 gagang 
Bahan tina kran kamar mandi krom 2 gagang WOWOW pastina paling luhur. Ngan ukur bahan logam padet anu dianggo sapertos stainless steel, kuningan sareng paduan seng. Ieu mastikeun kualitas luhur sareng daya tahan umur panjang. Bahan logam padet ieu pasti aya di luhur standar industri umum. WOWOW bahkan nganggo bahan kualitas anu langkung saé tibatan sababaraha mérek A anu dipikaterang di pasar. Kalayan bahan logam awét ieu, WOWOW ngajamin kran kamar mandi krom 2 gagang moal rusak. Utamana konektor kuningan, inti kuningan sareng kacang kuningan ngawangun hiji persatuan anu harmonis anu padet sareng bebas korosi. Di sagigireun éta, bahan ieu mastikeun pikeun
ngajagi kualitas cai sareng ku kituna kaséhatan anjeun sareng kulawarga anjeun. 
Kran kamar mandi krom 2 WOWOW nganggo cecekelan sareng pop up solokan ogé gratis. Ku cara kieu anjeun tiasa ngarancang tilelep kamar mandi anjeun salaku hiji kasatuan. Stopper pop up drain tiasa gampang dioperasikeun ku noél ramo saeutik. Ku cara ieu anjeun tiasa ngantep sadaya cai ngalir kalayan gampang. Sareng tanpa aya sora anu ngaganggu kusabab desain inovatif na.
Résiko gratis kamar mandi keran krom 2 gagang 
Aerator Neoperl kelas tinggi nawiskeun anjeun aliran cai hipu sareng lemes. Kusabab kontrol aliran cai anu inovatif, anjeun bakal bébas tina percikan cai nalika anjeun nganggo keran kamar mandi anjeun. Kusabab éta dirancang sacara inovatif, éta ogé ngahémat anjeun langkung ti 50% konsumsi cai. Kituna anjeun bakal tiasa ngirangan biaya cai anjeun ogé nganggo keran WOWOW kamar mandi krom 2 kétang. Aerator Neoperl tiasa dicabut sareng ngan saukur tiasa dibersihkeun atanapi diganti ku nyalira.
Nalika WOWOW nawiskeun anjeun nilai paling saé pikeun artos ku kran kran kamar mandi na 2 kétang, kami yakin bakal nawiskeun anjeun waktos jaminan 3 taun. Kami parantos ningali seueur palanggan anu wangsul mésér faucét kamar mandi urang deui, sareng keran kamar mandi khusus ieu parantos diterapkeun di sababaraha tempat umum ogé. Maka tujuan kami pikeun kualitas pangsaéna dikonfirmasi ku konsumén global urang. Anjeun ditutupan ku garansi artos artos 90 dinten deui nalika anjeun mésér keran kamar mandi urang. Upami anjeun moal yakin ku kran mandi kamar mandi krom 2, anjeun bakal kéngingkeun artos pinuh tanpa patarosan. Janten anjeun tiasa mésér kran kamar mandi kami 2 kétang 100% bébas résiko!
Kaunggulan tina kran kamar mandi Chrome 2 gagang dina singgetna:
 Méré faktor wow ka kamar mandi
 Kolot mandi anu dirancang
 touch unik krim digosok
 Gampang dioperasi
 Dijieun bahan kuningan masif
 Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
 garansi 3 taun

spésifikasi

pabrik

wah

item Beurat

pon 3.67

pakét Dimensi

11.14 x 10.2 x 3.27 inci

ngabereskeun

Chrome

Métode instalasi

Nyebar

Nomer Liar

3

Jumlah gagang

2

jaminan Pedaran

Garansi kawates 5 taun

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X