neangan Pilarian situs

WOWOW 5 Nyetél Siraman Pancuran sareng Genggem, Tekanan Tinggi 3.5 Inci Face Matte Hideung Pancuran Kepala sareng Selang 59 Inci

USD29.99
Dijual:
0
Harita:
0

Amazon US

[Desain kontémporér】 Hujan pancuran genggam ieu nganggo kasaimbangan sareng beurat idéal dina panangan, desain ergonomis ngajantenkeun kanyamanan sareng panggunaan anu hadé. Sprinkface anu dipahat sacara artistik ngungkabkeun saderhana, bentuk arsitéktur anu ngalengkepan mandi kontémporér sareng minimalis.

[5 Semprot FungsiHead Sirah pancuran ngagaduhan 5 pilihan semprot, kalebet Hujan, Pulsating Pijat, Semprot Daya, Hujan + Pijat, Hujan + Daya Semprot. 5 setting anu béda ngajantenkeun pangaruh tekanan pikeun pangalaman pancuran pamungkas sanajan dina tekanan anu handap. Éta cocog pikeun mandi barudak, nyeuseuh piaraan sareng meresihan barthroom jst.

[Gampang Dibersihkeun sareng No-anti bakiak】 Semprot nozel nutupan wilayah showerhead lengkep, 40 nozel karét fleksibel pikeun ngabersihan diri sareng 18 nozel ABS, jet anti-bakiak bersih-bersih ieu pikeun gampang dibersihkeun sareng nyegah penumpukan kapur.

[Bahan PremiumShower Pancuran ABS premium matte hideung dilapis, bracket sareng selang pancuran 59 ″ PVC, ngajantenkeun awét, karat-buktina, luntur, nolak sidik sareng bintik cai. 360 ° bracket swivel-adjustable pikeun nyaluyukeun sudut sareng arah anu anjeun peryogikeun. Ganda kacangan selang kuningan padet pikeun sambungan bébas bocor anu dipercaya.

[Instalasi gampang】 Henteu kedah nyauran tukang ledeng, ngan ukur hiji sambungan anu sesah dina sababaraha menit ku ngan saukur nuturkeun instruksi saléngkahna. Gawe sareng sadaya serat pipa G1 / 2 "standar. Catetan: Normal pikeun ngadangukeun sababaraha sora nalika anjeun ngocok éta sabab aya impeller dina sirah pancuran anu ngabantosan ngahasilkeun cai pijet langkung saé.

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

wowow tekanan tinggi sirah pancuran genggam matte hideung pancuran sirah sareng selang

wowow tekanan tinggi sirah pancuran genggam matte hideung pancuran sirah sareng selang

wowow tekanan tinggi sirah pancuran genggam matte hideung pancuran sirah sareng selang

spésifikasi

SKU: H5010B kategori: ,

spésifikasi

pabrik

WOWOW

item Beurat

1.55 pon

pakét Dimensi

9.49 x 6.42 x 3.19 inci

warna

Matte hideung

wujud

buleud

Métode instalasi

Tembok Dipasang

Item Paket kuantitas

1

pamakéan

Komérsial / Perumahan

Accu dibutuhkeun?

teu

Kaasup Komponén

Sirah pancuran sirah x 1, Bracket x 1, Spare Rubber Rubber x 2, Anti Leakage Teflon Tape x 1, Pancuran Selang x 1, Pitunjuk Instalasi x 1

jaminan Pedaran

Barang Anyar. Garansi 1 Taun Terbatas

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X