neangan Pilarian situs

WOWOW 48 Fungsi Sistem Hujan Pancuran Hujan Ganda nganggo Handheld Hideung

USD47.99
Dijual:
0
Harita:
0

Amazon US

Desain Pangalihan Cai 3 arah anu unik - Pengalih cai 3 arah sareng kacang konci anti putar matak ngamudahkeun pikeun ngalih ti pancuran ka pancuran genggam atanapi nganggo duanana sirah pancuran dina waktos anu sami. Éta ogé nganggo 360 sudut bracket swivel-adjustable internal anu dipasang pikeun panggunaan sareng panyimpenan.

Unggal Pancuran ngagaduhan 7-Setting - 4.5 inci Dual Shower heads Combo, kalebet sirah pancuran sareng genggem sareng sirah pancuran hujan. Unggal sirah pancuran tekanan tinggi ngagaduhan 7 sétting, Hujan, Pijat Pulsating, Pijat SPA, Semprot Daya, Hujan + Pijat SPA, Hujan + Pijat Pulsating sareng Pangirit Cai. Anjeun tiasa milih tina 48 pola aliran cai lengkep sareng gabungan.

Gampang Dibersihkeun sareng No-anti bakiak - Semprot nozel nutupan daérah lengkep pancuran, unggal pancuran ngagaduhan 58 nozel karét fléksibel pikeun ngabersihan diri sareng 14 nozel ABS, jet anti-bakiak ngagosok-bersih ieu gampang dibersihkeun sareng nyegah penumpukan jeruk nipis.

Bahan Premium - Pancuran ABS premium dilapis Hideung, bracket sareng selang pancuran 59 ″ PVC, tahan suhu luhur, spot premium sareng tahan gores. Ganda kacangan selang kuningan padet pikeun sambungan bébas bocor anu dipercaya.

Instalasi gampang - Henteu kedah nyauran tukang ledeng, ngan ukur tilu sambungan anu sesah dina sababaraha menit ku ngan saukur nuturkeun pitunjuk salangkah demi léngkah. Gawe sareng sadaya utas pipa G1 / 2 "standar. Catetan: Biasana nguping sababaraha sora nalika anjeun ngocok éta sabab aya impeller dina sirah pancuran anu ngabantosan ngahasilkeun cai pijet langkung saé.

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

wowow 48 fungsi sistem sirah pancuran hujan duaan sareng hideung genggam

wowow 48 fungsi sistem sirah pancuran hujan duaan sareng hideung genggam

wowow 48 fungsi sistem sirah pancuran hujan duaan sareng hideung genggam

wowow 48 fungsi sistem sirah pancuran hujan duaan sareng hideung genggam

wowow 48 fungsi sistem sirah pancuran hujan duaan sareng hideung genggam

spésifikasi

SKU: H5011B kategori: ,

spésifikasi

pabrik

WOWOW

item Beurat

pon 2.53

pakét Dimensi

9.29 x 9.02 x 3.98 inci

warna

Matte Hideung

ngabereskeun

Matte Hideung

material

Kuningan

wujud

Babak

Métode instalasi

Tembok dipasang

Item Paket kuantitas

1

Kaasup Komponén

Pancuran Mandi Genggam, Pancuran Pancuran, 3-Cara Diverter, Spare Rubber Rubber, Teflon Pita, Pancuran Selang, Pitunjuk Instalasi

jaminan Pedaran

Barang Anyar. Garansi 1 Taun Terbatas

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X