neangan Pilarian situs

WOWOW 4 Inci 3 Liang Disikat Nikel Kamar Mandi Tilelep Faucet Centeret Faucet kalayan Solokan sareng Selang

USD58.99
Dijual:
0
Harita:
0

Amazon US

  • Faucet Kamar Mandi jangkung Ganda: Keran mandi 4 inci ku dua desain gagang, anu matak ngamudahkeun pikeun nyaluyukeun cai sareng suhu na! Spout busur tinggi masihan anjeun seueur panyabutan dina handapeun spout.
  • instalasi gampang: Keran mandi kamar mandi nikel disertakeun sareng unit solokan rod angkat & sapasang sarung tangan. Pusat 4 inci sareng desain 3 lubang dipasang ngamungkinkeun gampang dipasang.
  • Keran kasombongan vintage: Keran mandi Centerset anu éndah di bérés nikel, permukaan ngagurilap, anti gores, non-korosi, henteu aya titik cai sareng cetak ramo.
  • Kualitas luhur pikeun harga: Kaki tambaga mastikeun katahanan sareng kagumantungan; Didamel tina bahan kelas kadaharan BASF, ngajagi anjeun sareng kaséhatan kulawarga. Tanduran keran kamar mandi tina aerator ABS tiasa ngabantosan anjeun ngahémat cai. (Aéator ieu tiasa dicandak langsung ku panangan anjeun pikeun ngabersihkeun)
  • Palayanan palanggan: Garansi terbatas 5 taun sareng dukungan pelanggan ditawarkeun. Éta ditutupan ku mulang 90 dinten. Upami aya patarosan, punten kersa ngahubungi kami.
  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Dipiceun Aerator

  • Desain spout tinggi
  • Kualitas tinggi Nozzle ABS
  • Teu Cai Cai sareng Skala
  • Tiasa dicabut kanggo diberesihkeun tanpa alat

 

 

 

Faucet Kualitas Premium

  • cUPC Selang Cai Anu Disahkeun
  • dijieunna tina BASF Bahan Bahan Kelas
  • NSF / ANSI 61 (Pangaruh Kaséhatan Cai Minum)
  • Ngajaga anjeun sareng kaséhatan kulawarga

 

 

 

Naon anu aya dina kotak

  • 1 x pusat kamar mandi keran hideung
  • 1 Sét aksésoris
  • 1 x Angkat rod solokan
  • 1x 60 cm jalur suplai cai CUPC

spésifikasi

SKU: 2321100 kategori: , Tag:

spésifikasi

pabrik

WOWOW

item Beurat

2.99 pon

pakét Dimensi

11.97 x 8.78 x 3.15 inci

warna

Disikat Nikel

ngabereskeun

Disikat

Métode instalasi

Centerset

Nomer Liar

3

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X